![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Gabi, merit un loc in VT? :oops:
|
aceeasi intrebare o pun si eu..
eu merit un loc in VT? multumesc. |
Pai provocati pe cineva din Usergrup, faci battle pentru locul din VT.
|
Quote:
Nu se mai intra in grup pe baza battle-ului! Nu inteleg de ce mi-as sters post-ul. |
Re: AUDI A4 2008
Quote:
arata f bine! dar mi se pare cam plata bara fata! grila fata dreapta e plata! |
2 Attachment(s)
Mazda 3 |
Quote:
Roata din spate e un pic stramba, si umbra mi se pare cam ciudata, e prea dreptunghiulara. :) In rest, OK! ;) |
Quote:
inseamna ca s-au mai schimbat treburile ,eu stiam ca pe baza unui battle castigat |
2 Attachment(s)
un a4............
|
1 Attachment(s)
un comment si ptr oltcitu' meu...
daca sunt mai multe nu ma supar:) |
pai claritate proasta pe partile adaugate , scrisul cu sparco e pus invers , pe lateral nu ai imbinat cum trebuie partea copiata cu masina
|
1 Attachment(s)
un mic update..
|
2 Attachment(s)
Postez si eu un Logan MCV...:???:
|
1 Attachment(s)
update
|
2 Attachment(s)
@Johnny_X - dacia logan MCV - arata bine, dar mergea pus pe ea un bodi kitt mai masiv, lucrat curat...si am observat pe final...ce sunt stopurile alea?
@big_ballz - Audi A4 - foarte bine pus spoilerul fata, pragul e un pic stramb si nu e la culoarecu restu masinii si eleronul nu se potriveste cu linia autovehiculului @alexcump - mazda 3 mps - arata superb mazduta ta...nu am ce comenta la mana de lucru, la prima vedere nu se vad greseli, dar priza de aer de pe plafon nfs style nu da bine, sincer scoate-o si vei avea o superlucrare... @cobbo - oltcit - o dai bine de-a latul :lol: bad boy interesant dar nu ai umbra unde ai far ci doar unde ai carton, spoilerul fata e blurry, la fel ca cea mai mare parte de kit exterior, o oglinda d eun fel si una de alt fel. KEEP ON THE GOOD WORK!!! BMW 320is E30 |
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning