Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Most_Wanted 04-02-09 04:22

Re: Comentarii lucrari!

Jantele nu merg deloc ,sunt prea luminate, sunt din "alta lume" iti era mai usor sa cauti un urs cu borbeturi ceva , si nu asa de cromate .la aripa fata e ceva in neregula , miscata o parte tin ea , nu imi dau seama ce ai vrut sa faci acolo.

Rares_CRM 04-02-09 11:17

Reme, ursu asta arata de parca ar fi facut de un incepator, te stiam mai bun :)
Roata din fata e foarte ciudata, e stramb cauciucu, si foliile.. trebuia sa mai scazi din saturatie. :) Trebuia sa incerci sa le faci ca pe ala din spate, (luneta), si luneta sa o lasi asa. :) Per total e ok! :)
Bafta!

KillerINC 04-02-09 14:49

4 Attachment(s)
ceva in putinul timp liber pe care l-am avut azi ... adica 20-30 de minute

Rares_CRM 04-02-09 15:15

1 Attachment(s)
Ti-am incercuit greselile pe care le-am observat. Roata spate e plata, se vede unde ai astupat manerele, incearca sa folosesti brush pentru a aprinde farurile, nu e greu de facut, si arata mai real decat cu Lens Flare.

KillerINC 04-02-09 15:37

mersi rares .. o sa tin cont ...

Rares_CRM 04-02-09 15:51

Mie nu-mi comenteaza nimeni beetle-ul? :D

JohnnyX 04-02-09 16:15

Beetle`ul tau e superb. Cred ca ai ales un background perfect, pentru ca reflexiile originale se potrivesc si acolo. Foarte frumoasa lucrarea. Felicitari !

Reme 04-02-09 18:16

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 2035202)
VW Beetle by CRM

e buna broasca! nu imi place ca ai bagat mult blur! ca si lucrare e buna si la fel si integrarea in background!

am inca doi ursi facuti zic eu bine, vreau sa vad si parerea vostra. asta a fost primu, facut dupa dorinta unui prieten. si in legatura cu jantele, eu am vrut sa schimb, toti pun bbs, borbet pe ursi, vreau altceva ca de alea m-am plictisit si fac tot felul de experimente.

BMW 318i E30

Fily 05-02-09 00:32

primul lucru care imi sare in ochi e chestia aia alba din interiorul masinii...wtf e aia?
spoileru fata(care e alta culoare si f tonny)...lai "vopsit" tot..cu tot cu numar venturi..tot...la fel si farurile
ai luat jentile din donor cu tot cu o parte din cauciuc...si ti se vede diferenta de culoare si forma dintre ele..
si nu inteleg de ce ai intunecat grilaju pe partea stanga a masini..din pct nostru de vedere..:-??
eu zic ca poti mai mult...
pace :pace:

Rares_CRM 05-02-09 00:40

2 Attachment(s)
Oltcit by CRM :arrow:

KillerINC 05-02-09 00:47

2 Attachment(s)
un mic update la audi , tinand cont de ce mi-a zis rares ..

numai ca la janta nu am stiut ce sa ii fac , iar la reflxia de la bara fata , la fel ... poate imi explici tu rares pe PM

Fily 05-02-09 00:55

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 2038892)
Oltcit by CRM :arrow:

nice...ii cam lipsesc reflexile de pe ea,unde bate lumina puternic pe parbriz...acolo defapt trebuia sa fie reflexia zidului.culoarea nu e prea potrivita pt bg ala..
jentile sunt de studio...iarasi nu prea potrivite.
oricum...masina e facuta frumos...e "curata"
acelasi efect de blurry..;) fain..
pace...:peace:

Rares_CRM 05-02-09 00:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2038898)
un mic update la audi , tinand cont de ce mi-a zis rares ..

numai ca la janta nu am stiut ce sa ii fac , iar la reflxia de la bara fata , la fel ... poate imi explici tu rares pe PM

trebuia sa refaci masina de la 0, reflexia de la bara, defapt nu e reflexie, ca e umbra de la masina, cand ai selectat masina, nu ai selectat spoilerul pana in capat, si selectat doar lateral-ul masinii, si dupa aia te-ai dus drept, si cand ai coborat-o mai jos, a aparut dunga aia.
Asa trebuia sa selectezi masina :arrow:

KillerINC 05-02-09 02:25

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 2038917)
trebuia sa refaci masina de la 0, reflexia de la bara, defapt nu e reflexie, ca e umbra de la masina, cand ai selectat masina, nu ai selectat spoilerul pana in capat, si selectat doar lateral-ul masinii, si dupa aia te-ai dus drept, si cand ai coborat-o mai jos, a aparut dunga aia.
Asa trebuia sa selectezi masina :arrow:

acum am inteles . mersi mult .. eu am facut selectia pana am ajuns la linie dreapta , adica in dreptul proiectorului dreapta , si m-am dus drept pana in capat ... am inteles acum ... mersi mult

deh , sunt incepator , inca invat

PIKONE CJ 05-02-09 16:36

AUDI A4 2008

2 Attachment(s)
Attachment 781972Attachment 781973enjoy

All times are GMT +2. The time now is 00:37.

- Copyright 2026 4Tuning