![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dacia NFS :lol:
|
Quote:
|
Quote:
multumesc! |
Quote:
multumesc! |
2 Attachment(s)
o quickie
|
Quote:
Roata spate e infipta in caroserie.. ma mir ca mai e umflata :lol:, chestia aia de pe capota e stramba :) etc... Ai luat o pauza? :lol: Sunt curios cum ai facut masina de la V4tl. :) |
Nu am luat o pauza:) dar asta e facuta in 30 d minute pt cel caruia i ai facut o si tu si nu am fost prea atent la detalii. Am facut pt idee ca muscle car :).
P.S. Ms pt donorul de la jante. Numai bine. |
3 Attachment(s)
masina de la concurs...nu e prea reusita,dar am lucrat mult la ea.sper sa va placa.a 3-a poza e asa de...fun.;))
|
Quote:
BRAVO! cat despre Silv1u volvo-ul este al unuia de pe forum...lucrat 3D..nu stiu daca se poate spune ca ai copiat de pe VT.. |
arata destul de bine 6`le .Singurele chestii vizibile cat de cat , sunt tobele , si air ventu principal din spoileru fatza e putin descentrat spre dreapta.
Foarte tare si a 2 a varianta , trebuia sa pui niste refs`uri pe aripa. frumos ,felicitari ! |
Fily superba lucrarea. Keep up the good work ;).
Quote:
|
2 Attachment(s)
@Fily - superba masina...W:shocked:W...e super futurista si e foarte foarte bine realizata
@Ca][n - de accord cu tine, da sincer stiam ca lucrezi foarte bine! nu asa!!! :( pantru baieti: daca sunt de acord baietii...eu as vrea sa ii cedez locul meu in VT lui Fily pentru calitatea foarte buna a lucrarilor fata de mine! baiatul merita pe deplin!!! voi ce ziceti? gabi? + o lucrare din partea mea Rinspeed Panamera :D |
Si eu zic ca merita un loc in VT, dar nu neaparat sa te scoata pe tine din grup :)
(app, mersi de vot Reme, cu toate ca nu prea conteaza locul 2 :)) |
sunt deacord cu rares..daca ar fi sa pot intra in VT nu vreau sa te inlocuiesc pe tine sau pe nimeni alcineva,daca merit sa intru,sa intru si asa...si eu sunt nerabdator sa aflu parerea celorlalti baieti.
multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning