![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Iar va certati ma ? :))))
|
Quote:
eu cand ti-am zis ca ai o problema, nu m-ai crezut. |
3 Attachment(s)
"Less is more"
|
3 Attachment(s)
Quote:
Am testat si eu acest mod..e foarte bun..nu e complex..dar ma bucur ca e high poly:X |
Quote:
Nu cred ca are rost sa ma bag in concurs cu grafica asta...ma mai gandesc :-P |
3 Attachment(s)
danny125- se vede ca storci tare din placa aia:)) incearca si tu programul fxa tools, ajuta foarte mult
equinox- ai dreptate in legatura cu masina, e hight poly dar sunt cateva chestii minore de reprosat cum ar fi ca ar fi putut sterge prostia aia pe care e desenat un motor si nu a pus 2 fete la texturi ca vezi prin ele:( dar in rest e de 10 3 si de la mine:D ce ziceti? |
1 Attachment(s)
Quote:
Ziceai ca daca punea doua fete la texturi era mai bine...dupa mine era mult mai rau, gandeste-te ca masina e high-poly, la unii sacadeaza, daca punea doua fete avea un lag dezastruos jocul :lol: si ca sa nu fiu offtopic 8) 911*WTF ?!? |
Quote:
P.S.- mureai daca incercai un Coupe? :( |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Audi Power:-)
|
5 Attachment(s)
fortzza toate masinile de pe ultimile 3 pagini si nu v-a mai certati fratilor ca nu are nici rost hai bafta all
vin si eo cu o mazda rx 7 de drift nu e ea prea buna la grafica dar sper sa va incante privirile si sa ma ajutati cu cva sfaturi care vreti |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Vi-l mai amintiti pe Polo?
Se lucreaza la el.... primul upgrade: o alta bara fata. Zic eu ca este un tuning finut si nu iese rau in evidenta, voi ce zice-ti? P.S.- pun o poza mai veche cu el pt a vedea diferentele :D |
3 Attachment(s)
Smoking...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning