Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

OmB* 01-11-06 23:43

Re: Comentarii lucrari!

1 Attachment(s)
BARUM mijto .... am gasit o mik greselutza ... si tiam fqt desen k nu stiam cum satzi explik k satzi dai seama :lol: :lol: .... cand ai reconstruit spoilerul partea incercuita din dreapta e mai groasa k cea din stanga.....

Yackone 02-11-06 01:16

1 Attachment(s)
have fun...;)

Barum 02-11-06 06:24

OmB* dak le faceam la fel nu mai puteai sa zici ca ee ca cea originala...pt ca uitate ca masina nu ee pozata exact din fatza;
se vede si partea din dreapta ...usha putin...si in stanga numa oglinda asha ca...nu vad de ce ee gresit :P

patriotu90 02-11-06 08:40

*Yackone - cam mult blurr ... picioarele de la aerisirea centrala din spoiler nu sunt prea drepte ... jantele blurry ...

Trickz 02-11-06 08:52

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DjVictor (Post 606885)
Scz limbaju dar eram nervos rau de tot ... iti jur daca era in fata mea il bateam ... acum m-am mai calmat

man...io am incercat sa te ajut...nuti convine...no problem...poti sa vii sa ma bati daca mai iti zic greselile la vreo masina de'a ta....si ca sa vezi dc ''imi permit sa comentez'' urc o poza mai veke de'a mea....esti liber sa'mi gasesti orice greseala vrei.........dar daca nu gasesti, iti zic io....reflexia dp capota si e un pic blurry la widebody..........

DjVictor 02-11-06 12:11

Facut nasol , puteai macar sa-i pui si u nijte jante o vopsea , un tribal ceva ... fibra de carbon ....

Gabi 02-11-06 12:12

Adevaru' e ca... o masina fara tribal, e bleah ! :lol:

Ce oameni !

OmB* 02-11-06 12:57

Quote:

Originally Posted by Barum (Post 607860)
OmB* dak le faceam la fel nu mai puteai sa zici ca ee ca cea originala...pt ca uitate ca masina nu ee pozata exact din fatza;
se vede si partea din dreapta ...usha putin...si in stanga numa oglinda asha ca...nu vad de ce ee gresit :P

Eu am inteles ce ai vrut u sa faci .... dar e mult prea mare diferentza.... trebuia un pik de tot mai ingusta pt k poza nu e chiar asa dintr-o parte... in fine ... tiam zis "mik greseala" :lol: :lol: :lol:

(!8Y_M 02-11-06 13:40

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 607953)
man...io am incercat sa te ajut...nuti convine...no problem...poti sa vii sa ma bati daca mai iti zic greselile la vreo masina de'a ta....si ca sa vezi dc ''imi permit sa comentez'' urc o poza mai veke de'a mea....esti liber sa'mi gasesti orice greseala vrei.........dar daca nu gasesti, iti zic io....reflexia dp capota si e un pic blurry la widebody..........

Marfa rau reflexiile cladirilor in capota.... sau au rasarit din mare?

shantzu 02-11-06 14:12

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 608295)
Marfa rau reflexiile cladirilor in capota.... sau au rasarit din mare?

cand o sa poti sa scoti tu reflexile alea , sa faci comentarii de genu asta ;)

Reme 02-11-06 14:16

*yakone - misto ideea si misto facuta, doar ca janta pe fata e u pic blurry; in rest e bine!
*Trickz - misto ideea, bine realizat, poate niste jante de super sportiva tunata si ajunge ca e bine ;)

Barum 02-11-06 15:44

2 Attachment(s)
comentatzi va rog :arrow:

Under VT 02-11-06 15:48

2 Attachment(s)
am sa pun si eu ceva...un acura astept comentariile voastre

Barum 02-11-06 16:42

Under VT blury;aceasi janda selectata de 2 ori;eleronu` pare cam stramb pus ;si pe capota se vede lumina ca niste pete..mai bine faceai reflexi;faruri ireale ;)in rest Ko

Gabi 02-11-06 17:02

2 Attachment(s)
Fiat Bravo - masina pentru Virtual 4Tuning League

Under VT 02-11-06 17:06

2 Attachment(s)
Barum mai comenteaza ceva si al golful asta...astept si comentariile altora

Under VT 02-11-06 17:09

Gabi o iesit super fiatul...cred ca ai lucrat din greu la masina

Gabi 02-11-06 17:11

Da, de la 12, de cand m-am trezit, pana acum 10 minute, cu pauza de la 14:00 la 16:00 :)

Barum 02-11-06 17:29

Under VT bara fata jos...blurry;culoare ireala in rest pare in regula
Gabi ....umbra de la oglinda....e aceeasi si ai scimbat oglinda :)inr est nu vad nici o greseala (super frumoasa!)

(!8Y_M 02-11-06 18:42

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 608343)
cand o sa poti sa scoti tu reflexile alea , sa faci comentarii de genu asta ;)

Nu am zis sa le scoti.. dar macar puteai sa alegi si tu un fndal cu cladiri.... ca sa se asemene... Sau si mai bine... nu schimbai fundalul........

(!8Y_M 02-11-06 18:52

1 Attachment(s)
SCUZE CA POSTEZ ACEEASI POZA PUSA DE ALTCINEVA.. DAR AM VRUT SA DEMONSTREZ CEVA. Si uite ca totusi se poate.. in 3 min.. si orcum.. refuz sa cred ca tu nu puteai sa scoti poza asta mai bine ca mine.. si sa o faci sa para mai reala...P.S.am lucrad doar la o portiune din capota....

frost_dani 02-11-06 19:00

2 Attachment(s)
noah...nu imi place cum a iesit frontbumper-ul dar nu mai aveam idei cand o sa imi vina ceva klumea in cap atunci ii fac update:D...nu e cea mai reusita dar nici cea mai urata lucrare

pufy 02-11-06 20:11

frost-arata destul de bine...niste reflexii chiar ar completa lucrarea....
8y-m sincer nu mi se pare ca arata mai bine
in ceea ce priveste lucrarea initiala trickz,mi se pare k evazarile sunt cam blurry si ciopartite

Ace Axel 02-11-06 21:01

frost ... aerisire de p capota ireala... arcul ala, sau ce vrea sa fie p lateralul masinii, prost imbinat...

Trickz 02-11-06 22:26

o sa fac in curand un update la bugatti.....si varianta convertible si varianta tuner:D ms pt commenturile de pana acum...

PointMaster 03-11-06 03:23

2 Attachment(s)
masina pt VT League....

patriotu90 03-11-06 09:16

*frost_dani - masina e cam inalta ... prin jante se vede un alt background ...
*PointMaster - arata bine ... nu prea am c sa comentez ...

Under VT 03-11-06 13:19

2 Attachment(s)
un opel,nu is la fel de bun ca si voi,nu fac VT de mult timp,dar avansez incet incet...

DjVictor 03-11-06 15:25

La astra eleronul e putin sramb si neoanele trebuiau , reflexia pe str , mai pronuntata ...

t1grul 03-11-06 16:20

Quote:

Originally Posted by PointMaster (Post 609117)
masina pt VT League....

incearca sa`i unesti grila aia d sus cu cea d jos....ar da bine...parerea mea ;)

N1ghtG3o 03-11-06 16:29

Quote:

Originally Posted by Under VT (Post 609477)
un opel,nu is la fel de bun ca si voi,nu fac VT de mult timp,dar avansez incet incet...

cum ai facut neoanele alea ???

L33L00 03-11-06 16:43

8 Attachment(s)
comment pls pls pls - ultimele mele lucrari pe care le-am facut cand n-am avut net :D :lol:

Reme 03-11-06 17:16

2 Attachment(s)
ce ziceti de transformare? da bine? merge?

Reme 03-11-06 17:20

Quote:

Originally Posted by PointMaster (Post 609117)
masina pt VT League....

arata super bine, misto rau, bravo tie!

(!8Y_M 03-11-06 17:48

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 609691)
ce ziceti de transformare? da bine? merge?

eleronul nu se vede prin luneta.....in rest superrrrrrr

patriotu90 03-11-06 18:12

*Under VT - mergea o plasa in aerisirile mici din spoiler si in masca ... janta spate blurry ... eleronu stramb ... reflexia ceasurilor nu e in cel mai bun unghi ... arata ciudat aerisirea de pe "plafon" dak nu ai scos trapa ... ai tras de aripa fata si nu ai refacut selectiile calumea nici pe spoiler nici [pe partea laterala a masinii ... se vede in mai in exterior linia pragului ... neoane ireale ...
*L33L00 - la prima modificar minore care arata bine ... honda arata beeeton ... dak jantele nu aveau reflexiile alea asa puternice era si mai si ... la a3 cred k jantele trebuiau puse invers ... cea mai "adinca" in spate si cea mai subtire in fata ... plus ca au reflexiiputernice nepotrivite ... la ultima nu vad greseli ...
*Reme - prelungirea spoilerului are niste reflexii care (parerea mea) nu dau prea bine ... in rest ok ...

ra2 03-11-06 23:40

2 Attachment(s)
hehe de knd nu am mai facut eu o masina...fara sa participe la vre-un concurs sau cva de genu:rolleyes2

ce ziceti?

Trickz 04-11-06 00:43

1 Attachment(s)
deci...uite poza aici:D am editat pe original greselile ca asta mia venit primu la mana.......:D sper ca am observat de trebuie si nu am aberat:D

ra2 04-11-06 08:49

frate...puteai sa scrii mai mare nu sa ma uit cu lupa

nuj ce ai vrut sa zici cu spoileru ca e stramb ca nu mi se pare...si cu numaru la fel...o sa remediez...da sa vad ce zice si patriotu:D

patriotu90 04-11-06 09:10

ai vopsit semnalizatoru lateral si trapa ... spoileru mai ales in partea cu aerisirea mica e total ireal ... nu ai reflexii deloc ... incearca sa imiti reflexiile dp masina originala ... janta fata mi se pare k e prea sub aripa ... adik uita-te la cat cauciuc e de la pamant pana la janta ... nu crd k ar incapea atata pana la partea superioara a aripii ...

All times are GMT +2. The time now is 23:42.

- Copyright 2026 4Tuning