![]() |
Re: Diverse discutii
k sa vezi...se poate rezolva problema si altfel!!...adik ...cu ordine:)...sa traim bine=))
|
Cine poate sa ma ajute sa imi spuna si mie cine are IP address: 195.178.125.240
|
% Information related to '195.178.124.0 - 195.178.125.255'
inetnum: 195.178.124.0 - 195.178.125.255 netname: SC-CATARO-SRL descr: SC Cataro SRL descr: B-dul Republicii, Nr.114 Bl.14B2, Sc.A, Ap.39 descr: Ploiesti Prahova Romania RO country: ro admin-c: GL2833-RIPE tech-c: GL2833-RIPE org: ORG-SCS13-RIPE status: ASSIGNED PI "status:" definitions remarks: Registered trough http://www.jump.ro/ip.html mnt-by: CATARO-MNT mnt-by: RIPE-NCC-HM-PI-MNT mnt-lower: RIPE-NCC-HM-PI-MNT mnt-routes: CATARO-MNT mnt-domains: CATARO-MNT source: RIPE # Filtered organisation: ORG-SCS13-RIPE org-name: SC Cataro SRL org-type: OTHER address: B-dul Republicii, Nr.114 Bl.14B2, Sc.A, Ap.39 address: Ploiesti Prahova address: Romania phone: +40-722-906582 fax-no: +40-344-401789 e-mail: [email protected] admin-c: GL2833-RIPE tech-c: GL2833-RIPE mnt-by: CATARO-MNT mnt-ref: CATARO-MNT source: RIPE # Filtered person: GEORGESCU LAURENTIU address: SC Cataro SRL address: Str. Mihai Bravu, Nr.35 address: Ploiesti Prahova phone: +40-722-906582 fax-no: +40-344-401789 e-mail: [email protected] nic-hdl: GL2833-RIPE mnt-by: CATARO-MNT source: RIPE # Filtered % Information related to '195.178.124.0/23AS39395' route: 195.178.124.0/23 descr: SC Cataro SRL origin: AS39395 mnt-by: CATARO-MNT source: RIPE # Filtered |
Nu am inteles nimic din ce ai scris ! Ce dracu e lista ai ?
Am intrebat al carui user de pe forum e ip ala ? |
masterk / calu` / Calibra / Doamna cu coasa ...
tare programelu ala cyd`ule .. da-mi si mie un PM cu numele lui ;) |
masterk
daca nu ai ceva concret de zis, TACI, te rog eu frumos din cauza ta iar a trb sa sterg niste posturi |
wekendul asta nu o sa intru pe forum. o sa plec la Cj. softul meu va primi un upgrade. sper cand mai revin sa nu mai vad atatea copilarisme. imi dati dovada ca am avut dreptate cand am intrat prima data aici. si nu vreti sa am dreptate, da?
merci mult! |
TNG ai inceput sa-mi stergi si mie posturi?!?Merci esti de nota 200+De fapt ia stai tu mah si posteaza ce vrei tu ca oricum numai ce-ti convine tie nu am adus injurii nu am zis nik indecent si tu stergi posturi !BRAVOOO!
|
OFICIAL ! SI SPER CA NICI POSTU ASTA SA NU MAI DISPARA MA RETRAG DIN A MAI POSTA PE COMUNITATEA PLOIESTI RAMANETI FRATILOR SANATOSI CU AML-U SI AI LUI ! NE VEDEM PE STRAZI !
P.S.: PTR. TNG: TNG-ULE nu mai pupa oamenii in c.r ca cu asta o sa ramai !;) |
Quote:
|
Quote:
Gata frate, ma retrag si eu, bag ceva in el de forum, ca aici e mai ceva ca la comisia de cenzura, nu poti sa mai postezi nimic ca imediat dispare ,aia e, cine ma cunoaste respecta alegerea, cine nu, mi se rupe, BAFTA |
Skama
Inca iti mai les impresia ca pup pe cineva in c*r? ... adica pe aml mai mult Tu incepusei o discutie nu tocmai placuta cu kraven, am considerat ca mai bine sterg, decat sa se amplifice sau sa i-a alta forma.Nu am facut bine?Era mai bine sa las, sa vada toata lumea cum ne certam noi ?! .. si cum ne spalam de fiecare data lucrurile in public? Cat despre decizia cu retrasu, va apartine ... desi nu vad de ce a fost necesar sa va anuntati public retragerea. :???: Bafta multa ! |
Quote:
|
Quote:
si sper sa nu se retraga nimeni ca nu mai au demult 16 ani!!!! :rolleyes2 |
Quote:
|
ce se retrage lumea...pakt...si cred k TNG nu sterge posturi aiurea k asa ii vine lui, ori ca erau cuvinte dadresate aiurea intre memebrii comunitatii, ori k nu are nici o treaba cu tema pe care se vb....totusi e moderator si trebuyie sa aiba grija...si dc tot se retrage lumea?invidie? oftica? ce aveti?
|
te-ai gasit si u Fat-Frumos, akuma??...manshoane...ce mai face fata men`?...toate bune si frumoase??...ce mai zici?
|
mai kraven...io cu sesiunea, facultatea asta ma cam seaca...si scuze k nu am mai fost pe forum...dar km busy....si acum k am ceva timp liber am vrut sa citesc si eu ce se mai intampla si am vazut niste idei destul de misto cu organizari ...cluburi alea alea ...frumos...dar acum knd tre sa fim mai multi...adik cei cu masinile sa fie mai multi k noi pietonii ...egal 0...exact ei se cearta...pakt...
|
mda....lasa mha k nu esti singuru` cu sesiunea, k te seak facultatea asta e altceva:)
ideile deokmdata or sa ramana idei, pentru k nu pot "lua viatza"! |
nu pot lua viatza poate si din cauza faptului k nu "NE" (comunitatea) chinuim sa ia viata....dak pik decat pe unu sa se duca sa rezolve e mai greu...dak se implicau mai multi nu 2 sau 3 ar fi fost frumos....nu vreau sa zic ceva ce nu stiu ca apoi sa sara lumea si pe mine...eu cred k daca ne am chinui putin..si am alerga putin poate ar fi shanse sa iasa ceva...
|
Trist........
|
dar adevarat
|
Re: Poze cu noi, fara masini (de album)
Vibe ai Logan de 1.6?
cand vin de la Cluj poate incercam |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nope. dar nu castig cai. refac ceva la el. atat. urcarea in ture.
|
poate cuplu`??:))...orikum ..spor la tb...
|
ok... tu ce masina ai?
|
O SupeRNova
|
am avut si eu supernova:) sportiva masina... ai ceva modificat la ea?
|
are super nova aia care face nova modificata :)),acm cred ca ti ai dat seama cine e
|
Quote:
de doua ori am luat bataie de la AML,nu conteaza cum,nu incerc sa-mi gasesc scuze,cert este ca de 2 ori m-a facut! restul curselor(vreo 10 cred)au fost in favoarea mea...sper ca lumea sa fie de acord cu mine. iar masina mea nu are nicio modificare :) |
aaa tu ai o supernova argintie?
|
Quote:
trage mai bine loganu de 1.6 fata de DSN? |
Quote:
|
bun
Dl-e TNG puteai sa muti discutia pe care o aveam pe celalalt topic aici,nu cred ca era asa greu! stiu ca am postat gresit,e vina mea,recunosc,dar acolo se desfasura discutia! daca tot voiai sa faci o treaba ca lumea,puteai sa stergi toate posturile care nu aveau treaba cu topicul respectiv nu ma face sa cred ca intimpin ostilitati pe forum ;) |
e bine acum ? :| .. domnule Fabian
|
nu e vb ca ai sters 2 posturi, dar puteai sa le stergi pe toate care erau in + nu doar posturile noastre .mai era si primul lui post pe 4 tuning !
|
dragoshe....dak nu se shtia deloc e o chestie...dar se shtie k e tng`u ...toata lumea shtie..., altu` n`o sa apara....si asta e...pana la urma mare paguba dak se supara cineva k i s-au shters posturile....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning