![]() |
Re: Club CIELO
dar o data xce nu imi ating eu zic k e k
|
pe jante ce scrie nu pe anvelope, chiar ma intereseaza, vreau sa schimb si eu jentile si in cazul in care aveti o combinatie buna poate o adopt si eu
|
merg acum sa ma ui eu mam uitat doar la pneuri
|
1 Attachment(s)
jantele sunt de 7,0x16
|
exact modelul asta
|
sper sa nu am probleme pana acum nu am avut au distanta mare fata de aripi si altele
|
ma gandesc k merg bine din cauza pneurilo k sunt subtiri205 cu 45 sau 50
|
deci J7 R16 si un et 30 cu anvelope 205/45 (50) r16 merg.....f bine
|
dap mersi sper sa mearga bine de nu le schimb mai mici
|
Kenzo, daca tot vopsesti masina, scoate aierisirile alea false de pe masina si laso cum este ea. ;)
|
stiti cumva daca cutia de viteze de la cielo executive este aceeasi cu cea de la GLE ?
|
Quote:
|
Quote:
si sa fi si tu pregatit cu un cric de genu asta, altfel in caz de vreo pana nu prea ai ce face |
Quote:
Tot secretul e ca inainte de a monta simeringul palier sa strangi putin arculetul simeringului. 2-3 ani nu v-a curge. Aceeasi manevra o faci la cel de la distributie si de la pompa de ulei. |
pai crezi ca acum daca e sa strang arculetul simeringului nu o sa mai picure ulei? sau e prea tarziu? :(
"stiti cumva daca cutia de viteze de la cielo executive este aceeasi cu cea de la GLE ? " |
Quote:
|
Nu cred, ci eu asa procedez in momentul in care schimb simeringurile.
De regula, operatiunea se executa o data cu schimbarea kitului de ambreiaj. Acum nu mai ai ce sa-i faci, insa la urmatorul simering, spunei mecanicului sa stranga arculetul ata cat sa intre putin fortat pe vibrochen. |
si operatiunea daca nu o faci singur te va costa cel putin 300 ron
|
Pai zice ca a dat 400 manopera si 30 simering.
Marioss, nu ai garantie la lucrare? Si 400 e enorm. Prin ,,zona mea" merge cu 180. |
ce garantie daca vor sa-i bage pe gat un arbore cotit cu tot cu manopera!?!
in plus o sa mai bage inca un set de cuzineti de palier...ca trebuie daca arborele e nou...si un alt semering ca asta e deformat, si poate chiar si cuzinetii de biela ca vor gasi ei ceva uzura la astia ce ii are sinu merg la un arbore nou...si uite asa il storc de bani pt un amarat de arc |
diseara la ora 20:00 intalnire in spate la polivalenta.....
|
cutiile sunt identice si la fel :))
|
Eu nu prea cred ca sunt la fel, chiar daca au acelasi cod. Cutie de GLE la 110km/h aveam 3000 ture. La cutia de Executive la 110km/h, am 2700 ture.
Banuiesc ca au schimbat pinionul de 4 si 5.:rolleyes2 |
Da, difera rapoartele din cutie. Dar ca potrivire sunt identice.
|
intrebare... daca planetarele de cielo sunt facute sa duca intre 100 - 200 mii km pt jante de 13 - 14 iar noi marim si greutatea si gabaritul cu 2-3`` cu cat se scurteaza viata planetarelor? :?::ihearu:
eu am 98000 km cu jantele normale de tabla de 13.5kg si 25000 cu jantele astea de 16kg nu am skimbat nimic...dar ma astept in orice moment!:rolleyes2:bored: |
Eu am planetare din 96 cu 700000 km la care inca nu s-a umblat. Pana in octombrie a mers cu jante de 13, iar din octombrie am pus de 15 si nu au nimic. Daca bat, le schimb si gata!:lol:
|
repet... cutiile sunt identice si la fel... au aceleasi rapoarte.... doar ca cele coreene au fereastra la ambreiaj... din cand in cand mai stiu ce vorbesc si eu
altceva... care v-ati vopsit integral masina?? si cam la ce pret v-a dus? cu totul. |
sunt doar ornamente le scot k nici mie nu imi mai plac. asi vrea sa o fac la interior cu ceva modificari dar mai intai sa le fac si apoi voi pune ceva poze
|
Quote:
|
700.000km e corect.
|
Quote:
|
multumiri celor care au fost prezenti aseara la intalnirea cielorunners&daewooclub....B-64-KTL,huge,serban_pc,Geo_zga,eu si restul din daewoo club....sper sa ne mai revedem tot intr-o formatie asa mare sau chiar mai mare.....poze eu personal nu am.....dar daca fac rost o sa pun
|
intrebare......ce pierd si ce castig daca il loc de toba de mijloc imi sudeaza tzeva(diametru de 55 sau 50 cat e cea dinaintea si dupa toba de mijloc)????se merita sau sa imi pun toba normala de mijloc....am doar toba intermediara dusa si intentionez s-o schimb.....si ma duce 80 ron sa imi puna tzeava daia sudata ca lumea....sau 140 de pus toba noua.....precizez ca am toba finala aproape noua....sound ceva mai sportiv fara toba de mijloc?astept parerile voastre
|
cat ajunge o toba care sa schimbe putin sunetul masinii
|
Quote:
eu nu mai am toba de mijloc de vreo 3 luni... amplifica sunetul tobei finale inca 1 data , la inceput mi-a rupt creierii acum m-am invatat ... si simti toate vibratiile in podea cand e subturata si cand ii dai peste 3500rmp .. undeva intre 2300- 2700rpm nu se mai aude nimic e fluxul constant si nu urla deloc... pe mine m-a ajuns 50 lei sa pun tzeava in loc de toba. castigi sunet mai puternic... dar nu cred k pierzi nimic.... "probabil talonu" mi-a zis si mie cineva. bafta la tun! |
petrica...tzeava direct...si se aude si mai "sportiv"...;))) pt politie
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
si cateva poze de aseara(preluate de la daewooclub).....huge tata tu plecasei cand s-au facut pozele :-P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning