Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

eMH 09-05-08 23:36

Re: Kitsch Tuning .... part 2

probabil ca a existat,da' nu s-a bagat nimeni sa o cumpere...nici nu ma intreb de ce :))
oricum,masina mi se pare mai aratoasa decat destul de frecventele Daewoo Damas...
Interesant e ca nu s-a auzit chiar nimic de ea...Chiar daca a fost un concept (sau ceva de genu) tot nu a stiut nimeni (in comparatie cu Logan S2000,de care deja stie cam toata romania,si nici macar nu se discuta despre producerea lui in serie...)

Oricum,vad ca e pozata pe strada,deci masina a existat...la vremea aia nu se punea problema sa fie trucate pozele,decat in cazuri extreme...!

Gabi 10-05-08 00:34

Masina aia nu e tuning, cu atat mai putin KITSCH TUNING !

Masina aia nu a fost niciodata fabricata pentru a fi vanduta ci a fost un simplu proiect (grotesc) al celor de la Dacia ! Culmea e ca... e si masina tare si kitsch (parerea lu' eMH).

Stau si ma uit in urma si ma gandesc cati dintre cei care au postat in ultima luna au bun simt in ei si stiu ce inseamna kitsch tuningu' !

eMH tocmai a primit infractiune si acelasi lucru il vor pati si cei care vor continua sa posteze AIUREA !!!

Rusine !

eMH 10-05-08 09:01

Gabi,vad ca esti "user special" si ai venerabila varsta de 23 de ani DEGEABA pentru ca nu stii sa citesti,si nu stii cum se utilizeaza forumul !!
Pe topicul celalalt am postat-o pentru ca topicul se numeste "masini tari,concept cars,masini modificate" sau ceva de genu',si eu cred ca masina se incadreaza mai mult decat perfect la categora "concept car" !!
Masina de asemenea mi se pare una foarte reala,poate binevoiesti sa observi poza cu ea pe strada,care sunt sigur ca nu e trucata,pentru ca pe vremea aia nu se trucau pozele ca acum...

Ma bucur ca am avut ocazia sa iti trimit un ultim mesaj,sper sa nu mai am legatura cu forumul 4tuning !
Forumul e minunat,dar cei de aici....

Respect !

RuDoLf3721 10-05-08 12:04

eMH .. gaju` nu mai are tobele acelea demult ;)

Psycho 10-05-08 21:07

hahahaah internetix foarte tari topurile :))

coman razvan 11-05-08 00:50

14 Attachment(s)
Acum am dat de acest thread!
Poze facute de mine prin Brasov! 8)

apache 11-05-08 00:53

loganul ala taxi il stiu si eu..in realitate e mult mai kitch ca in poze....si dacia...cum mai sa lipedsti din alea care lipesit la gradinita pe dulapuri?

SV25MBN 11-05-08 03:15

Dati cu pietre-n mine daca vreti, dar Breakul ala daca nu ar avea "coada de rechin" si capacele alea ( pe langa alte stickere stupide ) nu mi s-ar parea asa urat. Oare o fi si pt ca am eu o slabiciune pt breakuri? :-? :)

Manson 11-05-08 16:19

breaku alb e chiar oke...acum dak are capace e kitsch??? atunci de ce au mai fost inventate!...tare as vrea sa vad masina multora de aici....

SHOGUN-A8 11-05-08 18:50

Intr-adevar...e chiar ok break-ul ala...pt un kitch oribil care este...
Dungi tip vaipar...caractere japoneze..sa se si vada ca-i driftar...+multe alte jucarioare care sa-i accentueze caracterul sportiv....
Mda..chiar deloc nu arata a kitch...:rolleyes2

Io4rap 11-05-08 21:33

oameni buni, trebuie pusa legenda pe forum... o masina cu stickere nu inseamna kitch :|

browser 11-05-08 21:47

Re: fotografia / fotografiile zilei: amuzante

3 Attachment(s)
loganul asta este amuzant ?

Este copiat de la poze amuzante de mine ( Pisico ;) )

SV25MBN 11-05-08 21:49

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 1527787)
Intr-adevar...e chiar ok break-ul ala...pt un kitch oribil care este...
Dungi tip vaipar...caractere japoneze..sa se si vada ca-i driftar...+multe alte jucarioare care sa-i accentueze caracterul sportiv....
Mda..chiar deloc nu arata a kitch...:rolleyes2

Am spus ca in afara de anumite stickere si "coada de rechin" breakul ala arata cat de cat bine. Si ce daca are dungi negre "tip vaipar" cum spui tu ? Daca ar arata tabla putin mai bine ar fi o masina dragutza. Sunt curios ce masina ai tu cumparata din banii tai si modificata din banii tai care sa arate mai bine ca aia ;)

FuriaOarba 11-05-08 23:29

1 Attachment(s)
"niche","niche",virgulite,stick...am zis ca nu mai calc pe aici,da m-a amuzat tare dacia si in caz ca tot nu se incadreaza(desi are elemente clar straine pe ea-sigla audi),aratati-mi unde s-o pun ca sa nu mai fie discutii,ca am vazut ca unu si-a cam luat-o.a da sorcova o gasiti pe youtube,intr-un amuzant clip(ceva cu dacia tuning parca) tipic romanesc,manea+kitch-uri(unele nu-si au rostul acolo)!servus nu'ma bine

aleks 13-05-08 10:57

reveniti la subiect va rog, shogun si sv25mbn, va puteti certa prin mesaje private.

dogy_10 14-05-08 23:49

Quote:

Originally Posted by Io4rap (Post 1528098)
oameni buni, trebuie pusa legenda pe forum... o masina cu stickere nu inseamna kitch :|

ba din contra cred ca e kitch rau de tot...am vazut multe masini modificate frumos si cu mult bani si distruse de niste stickere de doi lei de la care iti vine sa vomiti

TheFasterMan 15-05-08 16:28

2 Attachment(s)
un nou model de Matiz V6:lol:

Io4rap 15-05-08 16:43

:Dasta mai e postata odata :))) se pare k si`a dat jos bullbaru :)))
nu stiam k se poate face motor v6 in 3 pistoane :))

eMH 15-05-08 16:50

is si eu curios,intreb asta din nestiinta : matiz cu motor cu 4 cilindrii nu exista ?? ca stiam ca tico cu 4 cilindrii exista,si matiz ar trebui sa fie mai bun...

Io4rap 15-05-08 17:29

nu, nu exista nu s`a fabricat si nici nu se va face, mai ales dak s`a inchis fabrica de la craiova :(

26WRC 15-05-08 17:50

Quote:

Originally Posted by TheFasterMan (Post 1535624)
un nou model de Matiz V6:lol:

unde ai vazut masina asta?? e de la mine din oras :(:evil:

Psycho 15-05-08 20:43

1 Attachment(s)
am si eu una tare .. observati luneta ... si apoi numarul .. :)

eMH 15-05-08 20:54

asta e bine ca e 1310 GT la ce nr de inmatriculare are,ar fi trebuit sa puna un nr de tel,sau adresa unui site unde putem sa il injuram...
totusi sunt foarte misto dungile albe (ca la viper) si carligul...o combinatie mortala...

topser 15-05-08 21:30

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1535662)
is si eu curios,intreb asta din nestiinta : matiz cu motor cu 4 cilindrii nu exista ?? ca stiam ca tico cu 4 cilindrii exista,si matiz ar trebui sa fie mai bun...

Quote:

Originally Posted by Io4rap (Post 1535726)
nu, nu exista nu s`a fabricat si nici nu se va face, mai ales dak s`a inchis fabrica de la craiova :(

ati gresit amandoi.
tico cu 4 cilindrii nu exista , dar matiz exista. cu motor de 1.0
http://www.autoexpress.co.uk/carrevi...tiz_10_se.html

eMH 15-05-08 21:32

pai tico cu 4 cilindrii nu are cobra ??

Daniel_Toa 15-05-08 21:59

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1536023)
am si eu una tare .. observati luneta ... si apoi numarul .. :)

Asta nu e nimic pe langa ce a aparut de cateva zile la mine in oras, are dungi din spate pana in fata pe usi, pe geamuri , practic are numai dungi de banda lipite ... voi incerca sa ii fac o poza

topser 16-05-08 15:59

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1536127)
pai tico cu 4 cilindrii nu are cobra ??

suntem off-topic :) si nu , nu are , motorul lui este STOCK .

Io4rap 16-05-08 16:28

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1535760)
unde ai vazut masina asta?? e de la mine din oras :(:evil:

Era de vanzare pe un forum :P si am postat`o si eu

@topser :stiam k exista matizul ala dar nu stiam k are motor de 1 in fine la noi nu am vazut decat 1 si park mai este unu pe forum :P Stiu k nu se fabrica la noi ala :-?? in fine. In fiecare zi aflii cate ceva.

Ce numar frumos are dacia aia :))

Psycho 16-05-08 23:34

4 Attachment(s)
ce am mai gasit prin pc ;)

B-11-AYG 16-05-08 23:39

isi iubeste copiii. asa are si manelistu ala adi de vita pe un z4

coman razvan 16-05-08 23:45

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 1538009)
isi iubeste copiii. asa are si manelistu ala adi de vita pe un z4

Exact! :lol::lol::lol:

22VIN 17-05-08 10:30

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1537999)

macar daca era frumos copilu:))))

eMH 17-05-08 19:43

2 Attachment(s)
Si cred ca nu am mai avut cam demult pe topicul asta...venerabila dacie AMG (inscriptia de deasupra spoilerului fata)

shorty_23 17-05-08 21:18

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1539089)
Si cred ca nu am mai avut cam demult pe topicul asta...venerabila dacie AMG (inscriptia de deasupra spoilerului fata)

pffff....p unde mergi dai de cate un ametit k asta!!!

de prin PC:

Crisskro 17-05-08 23:41

Ce dracu tot au astia cu Nike????

coman razvan 17-05-08 23:59

Quote:

Originally Posted by Crisskro (Post 1539428)
Ce dracu tot au astia cu Nike????

Ehe...ce stim noi! Nike e cea mai tare firma de tuning pe epave! Nu avem deloc cultura automobilistica! Mai trebuie sa studiem!:oops::oops::oops:

raresh_r 20-05-08 15:39

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1537999)

aia e pe langa cinema republica

ce faruri de golf nene ? astea merg mai bine pe dacie ... are bord de urs
maine o sa fac poze la o masina "tunata nike" dar semnul invers pus pe luneta... la nr are NOS

SV25MBN 20-05-08 15:52

Da, da, farurile de Kalos pe Dacie rup !

Io4rap 20-05-08 16:06

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1543612)
Da, da, farurile de Kalos pe Dacie rup !

tre sa recunosti k se potrivesc chiar bine.. pacat k e masina vai de mama ei :P

SV25MBN 20-05-08 16:18

Cred ca glumeai, nu? Sau cel putin SPER ca glumeai . Ai vazut ce "artificii" a folosit proprietarul ca sa le adapteze acolo? Niste bucati de tabla adaugate pe acolo, sudate, strambe, ce grila.. :) Ca paranteza, daca ne luam dupa definitia termenului "kitsch", chiar daca ar da bine, daca e luat de pe o alta masina, e kitsch.

All times are GMT +2. The time now is 06:58.

- Copyright 2026 4Tuning