![]() |
Re: Kitsch Tuning .... part 2
probabil ca a existat,da' nu s-a bagat nimeni sa o cumpere...nici nu ma intreb de ce :))
oricum,masina mi se pare mai aratoasa decat destul de frecventele Daewoo Damas... Interesant e ca nu s-a auzit chiar nimic de ea...Chiar daca a fost un concept (sau ceva de genu) tot nu a stiut nimeni (in comparatie cu Logan S2000,de care deja stie cam toata romania,si nici macar nu se discuta despre producerea lui in serie...) Oricum,vad ca e pozata pe strada,deci masina a existat...la vremea aia nu se punea problema sa fie trucate pozele,decat in cazuri extreme...! |
Masina aia nu e tuning, cu atat mai putin KITSCH TUNING !
Masina aia nu a fost niciodata fabricata pentru a fi vanduta ci a fost un simplu proiect (grotesc) al celor de la Dacia ! Culmea e ca... e si masina tare si kitsch (parerea lu' eMH). Stau si ma uit in urma si ma gandesc cati dintre cei care au postat in ultima luna au bun simt in ei si stiu ce inseamna kitsch tuningu' ! eMH tocmai a primit infractiune si acelasi lucru il vor pati si cei care vor continua sa posteze AIUREA !!! Rusine ! |
Gabi,vad ca esti "user special" si ai venerabila varsta de 23 de ani DEGEABA pentru ca nu stii sa citesti,si nu stii cum se utilizeaza forumul !!
Pe topicul celalalt am postat-o pentru ca topicul se numeste "masini tari,concept cars,masini modificate" sau ceva de genu',si eu cred ca masina se incadreaza mai mult decat perfect la categora "concept car" !! Masina de asemenea mi se pare una foarte reala,poate binevoiesti sa observi poza cu ea pe strada,care sunt sigur ca nu e trucata,pentru ca pe vremea aia nu se trucau pozele ca acum... Ma bucur ca am avut ocazia sa iti trimit un ultim mesaj,sper sa nu mai am legatura cu forumul 4tuning ! Forumul e minunat,dar cei de aici.... Respect ! |
eMH .. gaju` nu mai are tobele acelea demult ;)
|
hahahaah internetix foarte tari topurile :))
|
14 Attachment(s)
Acum am dat de acest thread!
Poze facute de mine prin Brasov! 8) |
loganul ala taxi il stiu si eu..in realitate e mult mai kitch ca in poze....si dacia...cum mai sa lipedsti din alea care lipesit la gradinita pe dulapuri?
|
Dati cu pietre-n mine daca vreti, dar Breakul ala daca nu ar avea "coada de rechin" si capacele alea ( pe langa alte stickere stupide ) nu mi s-ar parea asa urat. Oare o fi si pt ca am eu o slabiciune pt breakuri? :-? :)
|
breaku alb e chiar oke...acum dak are capace e kitsch??? atunci de ce au mai fost inventate!...tare as vrea sa vad masina multora de aici....
|
Intr-adevar...e chiar ok break-ul ala...pt un kitch oribil care este...
Dungi tip vaipar...caractere japoneze..sa se si vada ca-i driftar...+multe alte jucarioare care sa-i accentueze caracterul sportiv.... Mda..chiar deloc nu arata a kitch...:rolleyes2 |
oameni buni, trebuie pusa legenda pe forum... o masina cu stickere nu inseamna kitch :|
|
Re: fotografia / fotografiile zilei: amuzante
3 Attachment(s)
loganul asta este amuzant ?
Este copiat de la poze amuzante de mine ( Pisico ;) ) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
"niche","niche",virgulite,stick...am zis ca nu mai calc pe aici,da m-a amuzat tare dacia si in caz ca tot nu se incadreaza(desi are elemente clar straine pe ea-sigla audi),aratati-mi unde s-o pun ca sa nu mai fie discutii,ca am vazut ca unu si-a cam luat-o.a da sorcova o gasiti pe youtube,intr-un amuzant clip(ceva cu dacia tuning parca) tipic romanesc,manea+kitch-uri(unele nu-si au rostul acolo)!servus nu'ma bine
|
reveniti la subiect va rog, shogun si sv25mbn, va puteti certa prin mesaje private.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un nou model de Matiz V6:lol:
|
:Dasta mai e postata odata :))) se pare k si`a dat jos bullbaru :)))
nu stiam k se poate face motor v6 in 3 pistoane :)) |
is si eu curios,intreb asta din nestiinta : matiz cu motor cu 4 cilindrii nu exista ?? ca stiam ca tico cu 4 cilindrii exista,si matiz ar trebui sa fie mai bun...
|
nu, nu exista nu s`a fabricat si nici nu se va face, mai ales dak s`a inchis fabrica de la craiova :(
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am si eu una tare .. observati luneta ... si apoi numarul .. :)
|
asta e bine ca e 1310 GT la ce nr de inmatriculare are,ar fi trebuit sa puna un nr de tel,sau adresa unui site unde putem sa il injuram...
totusi sunt foarte misto dungile albe (ca la viper) si carligul...o combinatie mortala... |
Quote:
Quote:
tico cu 4 cilindrii nu exista , dar matiz exista. cu motor de 1.0 http://www.autoexpress.co.uk/carrevi...tiz_10_se.html |
pai tico cu 4 cilindrii nu are cobra ??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@topser :stiam k exista matizul ala dar nu stiam k are motor de 1 in fine la noi nu am vazut decat 1 si park mai este unu pe forum :P Stiu k nu se fabrica la noi ala :-?? in fine. In fiecare zi aflii cate ceva. Ce numar frumos are dacia aia :)) |
4 Attachment(s)
ce am mai gasit prin pc ;)
|
isi iubeste copiii. asa are si manelistu ala adi de vita pe un z4
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si cred ca nu am mai avut cam demult pe topicul asta...venerabila dacie AMG (inscriptia de deasupra spoilerului fata)
|
4 Attachment(s)
Quote:
de prin PC: |
Ce dracu tot au astia cu Nike????
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
ce faruri de golf nene ? astea merg mai bine pe dacie ... are bord de urs maine o sa fac poze la o masina "tunata nike" dar semnul invers pus pe luneta... la nr are NOS |
Da, da, farurile de Kalos pe Dacie rup !
|
Quote:
|
Cred ca glumeai, nu? Sau cel putin SPER ca glumeai . Ai vazut ce "artificii" a folosit proprietarul ca sa le adapteze acolo? Niste bucati de tabla adaugate pe acolo, sudate, strambe, ce grila.. :) Ca paranteza, daca ne luam dupa definitia termenului "kitsch", chiar daca ar da bine, daca e luat de pe o alta masina, e kitsch.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning