![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
Poti incerca la Dani la garaj (Dany's Service, pe Margeanului), stiu ca el avea, si le tot monta acolo.
La Audi nu stiu ce pret, dar la Logan parca 250-260, daca nu ma insel. |
Quote:
|
nu stie cineva pe careva care aduce motorina din ucraina?
|
Quote:
|
gogo cand ejti hotarat 100% sa-ti achizitionezi xenoane` anuntzama ca vin eu cu tine` o sa dau ceva telefoane , poate gasim la un pret convenabil
|
Quote:
|
Quote:
din cate am inteles el foloseste motorina de ucraina.:D |
Stie cineva unde as putea gasi in baia mare un parbriz pentru un fiat stilo? Sa nu fie prea scump...
|
iti recomand cu caldura atelierul lui Andrei, preturi foarte buna la parbrize originale si seriozitate maxima-> https://forum.4tuning.ro/442-zona-com...toturisme.html
|
Multumesc ;)
|
stie careva un electrician f bun pt un peugeot 307?
|
La peugeot chiar ai nevoie de electrician bun :lol: Nu mi-o lua in nume de rau dar chiar au probleme frantuzele la partea electrica.
|
Nu toate francezele ....
|
Quote:
|
Fratilor am auzit la radio o melodie, am cautat pe google si nimic..Am retinut niste versuri care suna cam asa: "..till the morning cause you got me burning feel the way i'm burning girl.."..Nu recunoaste nimeni piesa?:|
|
daca vrei un electrician foarte bun iti dau un nr de telefon..il recomand cu incredere`
|
daca are tot curaju de pe lumea asta sa intre intr-un 307,zi unde are atelierul si un nr de telefon
|
Quote:
|
si iaca azi incepe scandalul in Bahrain:lol: prima etapa de F1:twisted:sa vedem pe schumi ce face:D
|
cine vrea diagnoza pe Citroen-Peugeot sa ma caute la reprezentanta Citroen
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fratilor de unde as putea sa imi fac rost de un sticker 4tuning pt. masina?:D
|
Quote:
ieste de cumparat ....prin orash la ceva magazin de pe traian, daca nu ma insel ..dar se poate face si pe comanda in jur de 5-10 ron |
AM COPIAT DE LA EVENIMENTE NU E VORBA DESPRE MINE:
- Default Hungaroring Track Day - 5 Aprilie 2010 Circuitul de F1 Hungaroring se deschide pentru masini doar de 3 ori pe an (cate 1 zi). 5 aprilie este prima zi pe acest an. Preturi: 3 rounds ticket 7.800 HUF 7 rounds ticket 15.500 HUF 10 rounds ticket 20.000 HUF O runda reprezinta 20 - 22 de minute pe circuit. Cate ture prindeti, depinde de masina voastra. Pentru cei care stiu ce e aia un track day, n-are rost sa explic. Pentru cei care nu stiu, am inclus cateva filme facute DE MINE la track day-urile de pe Hungaroring in anii trecuti: https://www.youtube.com/watch?v=pjSHEbFYSao <-- Octombrie https://www.youtube.com/watch?v=iOG62oCFakc <-- August Eu si altii din ShadowCrew, cat si unii din RoadRunners (cluburi din Timisoara) vom merge. Cine mai doreste, ne vedem acolo. |
5 Attachment(s)
recomand tuturor racerilor sa mergeti pw hungaro... chiar merita, iar cheltuielile nu sunt SF
niste poze de anu trecut :p pt dusmanu |
Quote:
|
Quote:
|
Sunt curios ce ne zice IonutzMFF despre 4Tuning Day 2010...Hai cu detaliii!
P.S.: Bot, ai belit-o, te dau in gat la Politie ca te-ai reprofilat pe spart banci..Glumesc, desigur, ti-am vazut masina in fata la banca aia vis-a-vis de BCR.. |
Quote:
Pe 18 aprilie !!!!! Aeroportul Baia Mare ....:) Sa vedeti acolo show , va fi ceva mult mai mare si mai spectaculos decat anii trecuti ... |
Quote:
Abia astept!:!: |
Quote:
asta numai daca se poate:idea: |
Quote:
|
Quote:
cu placere...si spor la treaba |
5 Attachment(s)
Cea mai tare gagica de la Evenimentu 4tuning Days
|
Aprob !
Am auzit ca a fost garla de domnisoare pe acolo si putine masini :lol: |
cine ma ajuta si pe mine cu o chestie........ vreu sa-mi apara si mie la Member of: [ Volkswaghen ] unde trebuie sa intru.....va multumesc :*
|
Quote:
"welcome cristi...." si sub mini statistics o sa fie o optiune : "Group Memberships" click pe join .... si tot in dreapta jos o sa fie view all groups. apoi gasesti grupul pe care-l vrei si banuiesc ca dai join. bafta. ps. sper ca nu te-am incurcat mai rau dar scriu de pe tel. :) |
Quote:
ms mult am facut cemi-ai zis...si mi-au aparut acolo ..am dat join..dar aici numi mai apar:)))) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning