![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
1 Attachment(s)
scz ..defapt asta e poza :P
|
nu am gasit o poza mai buna de pe care sa iau jantele dar sper sa-ti faci o idee.
https://img521.imageshack.us/img521/9...1111fd1.th.jpg |
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Originally Posted by B73BOS
Se mai joaca vreun artist cu masinutza mea....mai schimba careva o janta,un spoiler...poate si culoarea in doua nuante ceva .....dati-mi si mie idei pt ca vreau sa o tunez cum s-ar spune dar nu prea am idei...astept ideile voastre Ce zici -- o capota de carbon ar da bine -- ce zici :) :lol: |
1 Attachment(s)
Mie-mi place :) Daca esti din constanta sa fii si u in tema cu o combinatie intre agresiv si hawai .. jentile is bune .. ce parere aveti :?:
|
ms Alexuzu...da mai vreau..si altii alte variante plz plz plz
|
3 Attachment(s)
Va rog mult!... Imi puteti pune in locul FORDului KA masina mea!... Ms!...
|
Multumesc celor care au lucrat la S3 Din ce am vazut arata bine si imi place cum dau jantele pe masina si culoare e frumoasa se vede bine contrastul intre masina si janta.
|
Multumiri lui Calin M Power si lui T1grul ! ! !
|
1 Attachment(s)
daca poa sa stearga cineva postu anterior... ms
|
este dacia super nova nu surer nova :)))))
|
Quote:
|
asa face fontu asta si p si r... daca vrei sa ti'l dau intra pe id meu... ca il ai parca
|
in fine nu stiam ca asa face ...:))) tare oricum
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2 :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Asta afacut-o Alex rpd k idee...mai lucreaza careva la Albea,nu am vazut nici un lateral..va rog,tenx'...
|
la lateral daca s poate praguri la culoare,oglinzi,jenti,aripi usor evazate,gemuri fumuri25%, jenti,usile spate shaved..multazam'
|
6 Attachment(s)
:D Salutare.....cine mai lucreaza si la masinutza mea;) 8) ...astept idei....orice modificare este bine venita
|
nu mai pune frate pozele de 1000 de ori.. cine vrea... lucraeza cine nu nu..
|
OK am inteles....nu stiam ca se supara cineva pt asa ceva, sunt si eu mai nou pe aici....o sa retin pe viitor :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
multumesc NighDevil ......mai astept si pe alti care mai au chef de joaca:D
|
ma joc io acuma iar , o sa schimb culoare
|
1 Attachment(s)
nu am mai stat la detalii si nu am mai schimbat jantele mi-am pierdut rabdarea:oops:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
mii de multumiri BIG-Q, bo$$u si la toti ceilalti care sau jucat cu masinuta mea...si de ce nu multumiri si pt cei care se vor mai juca in continuare
|
2 Attachment(s)
sal ppl uite am si eu un fiat Barchetta, vedeti ce puteti sa-i faceti, niste jante mai maricele, un spoiler mai sportiv si mai vedeti voi...ms anticipat
|
in primul rand nu modificam masini de pe net si in al doilea rand stii si tu destul vt ca sa poti sa pui nishte jante mai maricele ;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
va salut, cine imi poate arata un tuning virtual la opelutzu meu? dar sa nu fie ceva exagerat... va rog! mersi
|
Hai ca ma joc eo cu fiatu barchetta :)
|
1 Attachment(s)
Gata :) Am mai progresat la masina asta .. :P la spoiler (pana acuma le desenam eo) Ce zici:?:
|
ms sodabuble interesanta..... este de apreciat ca ai incercat, daca mai incearca cineva ceva.. as vrea decat jantele schimbate, un lowering,si un kit tuning realizabil....si cat mai reala daca se poate
|
3 Attachment(s)
Scuze pt off topic dar eu nu stiu sa folosesc photo-shop asa ca mi-am desenat desenat masina in creion...va rog ceva idei cu lateralul masinii sau c vretzi voi...iertazi-ma daca stresez dar nu ma descurc sg.,multzam'
|
1 Attachment(s)
am asta de la alex daca va ajuta...k idee..
|
Urban per4mance
nu sunt si nici nu ma simt prea bun... dar mai lucreaza un pic... mai atent la detalii ;) |
Bro eu sunt la primele 3 desene...desenam p la 14 ani...acum am 27...am facut si eu ce am putut...cat sa-mi fac o idee...toata lumea zice ca Albea este urata,eu am crezut ca nu-i chiar asa ci k e doar prea inalta si o data coborata se schimba toata "vrajeala"...scopul meu este sa fac rost de ceva idei care sa sustina ce zic eu...dupa cum ies desenele se pare k am dreptate...nu cred ca voi desena profi k baietzii d p forum...nu mai am rabdare...
|
2 Attachment(s)
ceva si de la mine...:arrow:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
vreau si eu un virtual tuning pls....daka faceti ceva frumos....promit ca pun in practica :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning