![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Mulţumesc mult,o să revin cu poze mai clare.
|
Quote:
mersi mult |
1 Attachment(s)
cu cred ca mai mergea sa fac si capota neagra...
-incercare de eleron tip M -folie geamuri -folie plafon -bad boy capota -faruri fumurii -semnale fumurii -garda la sol micsorata -intercooler -jante DOTZ -manere usi scoase -bandouri usi scoase -roti mai late pe spate |
1 Attachment(s)
si o lucrare dea mea....rapid si eficient...sper sa iti placa...nu am timp sa o termin(jante, culoare , si alte detalii)
|
@L4uR: nu prea iti place sa citesti ::???:
Quote:
|
3 Attachment(s)
cine imi modifica cateva poze cu farasu meu?:lol:
capota,plafon,stalpii laterali de la usa si stalpii din fata cu partea dintre capota si parbriz in negru mat pleoape,folie in loc de ionizat si un parasolar negru mat daca se poate jenti ats cup cam atat,daca mai aveti alte idei sunt bine venite,eu cam asa as vrea sa vad cum ar arata sa stiu daca ma apuc sa o fac asa,multumesc... |
1 Attachment(s)
doar plafonu lam facut mai tarziu o sa til fac ..momentan am niste treaba
|
1 Attachment(s)
masina pt KillerINC <<<<<
|
mersi mult gabi ... dar era AG la numar :)
|
2 Attachment(s)
KillerINC
<3 L.E. : Am mai lucrat puțin la ea. Sper să-ți placă. |
3 Attachment(s)
Salutari, din nou !
Revin cu o mare rugaminte. Urmeaza sa bag masina la colantat in intregime. Momentan doar plafonul este negrul si vreau sa o fac jumatate rosie, jumatate neagra (vedeti foto cu audi-ul argintiu) . As fi recunoscator daca m-ati putea ajuta sa-mi fac o idee. Va multumesc ! :confused2 |
1 Attachment(s)
audi negru&rosu
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
imi puteti bomba si mie aripile?...am pus mai multe poze pt ca nu stiu la care merge facut mai bine...alegeti voi.
|
2 Attachment(s)
imi pune si mie cineva pleoapa din prima poza? mersi mult
|
2 Attachment(s)
... :rolleyes2 ... |
mersi
|
7 Attachment(s)
Salut, am un Peugeot 206 negru si as dori sa stiu cum arata cu niste jante oz. Modelele ar fi urmatoarele: Superturismo WRC (albe) Superturismo GT (negre) si Michelangelo 8. Atasez poze cu masina si cu jantele dar cu astea nu stiu daca va vor fi folositoare. Multumesc. Jantele stock ale masinii sunt pe 14 iar in poza cu jantele negre sunt pe 16 si daca se poate sa o mai coborati un pic garda dar nu foarte mult, sa nu se mai vada chiara asa mare distanta dintre cauciuc si aripa.
|
3 Attachment(s)
E bine ? :rolleyes2
|
Da multumesc mult, dar fara alea negre cu marginea rosie ca alea le-am avut si le-am vandut. Daca mi le poti pune si pe cele oz negre, iar la cele oz michelangelo 8 sa faci sa se vada si discul de frana cu etrierul rosu cum este la cele albe, ce parere aveati de cum da masina cu jantele albe?
|
nu ma poate ajuta si pe mine nimeni? :(...eu vreau si sa o fac nu doar asa sa am poza...si nu stiu cum ar fi..
|
3 Attachment(s)
Cum e acum? :rolleyes2
|
Belea, multumesc mult de tot, voi care credeti ca se potrivesc cel mai bine pe masina dintre cele 3 modele de la OZ? Pe alea negre cu marginea rosie le-am vandut pentru ca nu am avut incredere in sistemul de prindere cu distantiere.
|
2 Attachment(s)
va rog frumos puteti sa imi puneti si mie o bara de mcv pe masina ca nu ma descurc deloc sa potrivesc culorile.
daca vreti sa mai faceti ceva la ea nu am nimic in potriva dar salvati o poza si numai cu bara |
2 Attachment(s)
Quote:
Poate iti place. :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
wolverine Am facut eu o incercare:D
|
Merci frumos! imi place.
|
2 Attachment(s)
As mai dori daca imi puteti pune jantele asta Superturismo Serie Rosa pe masina si pe laterale stikerul cu leul cum este la 206-le din poza dar rosu. Eventual fara scrisul ala 206. Multumesc.
|
2 Attachment(s)
am si eu nevoie de putin ajutor daca se poate ... as avea nevoie de 2 vt`uri la o Lada 1500 ... ca mai urmeaza sa iau una si nu vreau sa lucrez la ea iar 3 ani doar din cauza ca nu am stiut ce am vrut la inceput ... :D : nu vreau cine stie ce... : fara bari,fara manere... mai trantita...niste jante cu o tenta sport ..fara ornamentele laterale ... fara aerisirea din spatele geamului spate ...si aripile umflate ... putin pe fata si mai mult pe spate... ............. stiu ca nu respect regulament`u in legatura cu masina proprie,dar momentan nu exista pentru ca nu gasesc ce as dori calitativ... daca vreti sa ma ajutati ... :D ...
|
1 Attachment(s)
Ceva simplu, sper sa iti placa.:arrow:
|
1 Attachment(s)
aditzu08, n-am reusit sa-ti prind bara de MCV, si cand am dat jos bara veche, am rupt prinderile din greseala... :( Ai ramas fara spoiler fata...
|
Nu ma ajutati si mine va rog ca trebuie saptamana asta sa-mi iau jante si nu stiu ce model sa aleg. :) Pozele cu masina mea sunt pe pagina din urma.
|
1 Attachment(s)
Doar jantele:lol:
|
1 Attachment(s)
b3nny :D
|
.. e foarte ok :) mersi :) dar praguri nu imi trebuie pe ea :) o toba pe lateral daca s`ar putea :D ...in rest e foarte ok :D si jantele ca la rally daca se poate :) si albe :) si semnalizarile de pe bot albe cum le`a facut laur is beton :) .. mersi mult georgian si laur :D :)
|
9 Attachment(s)
salutare...ma bate gandu sa imi pun niste jenti cu buza si sa cobor putin masina...ma poate ajuta careva sa vad cam cum ar arata ? raman dator...mersi mult baieti,si fete daca sunt :)
am pus si ceva poze cu jenti...dar nu trebuie neaparat alea..l`am pus numa ca model...un plafon negru daca ati mai putea :) in rest va las sa va distrati :) mersi. |
1 Attachment(s)
Nu am gasit jante ... Ca sa iti faci o idee eu zic ca merge |
2 Attachment(s)
2 variante :lol: Personal imi place mult ,mult masina,lasa fara plafon negru.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning