![]() |
Re: Challenges
1 Attachment(s)
pun aicea o poza pentru toti bajetii care au lucrat masina asta :D poate o punem de un battle, ce ziceti guys?
|
Quote:
|
daca se face battle la sandero ma bag si eu :D
|
count me in
|
pai atunci sa punem masinili si sa inceapa lupta...termen pana miercuri e bine? sa termine si cei ce au inceput si inca nu au finalizat.
|
pana miercuri ? eu nici nu mam apucat de brush :)) =)) ,datimi idei de culori pt sandero
|
verde rosu galben negru mat mov roz :D cam astea merg de la hue/saturate
|
Quote:
|
probabil ca o sa particip cu w.i.p-u ,nu crd ca o sa fie grav da macar sa apuc sa dau si eu culoarea si sa incep brushu ,ca inca e in faza de schita ,
|
ma bag si eu,cu toate ca am vazut cam tarziu dar asta e,imi ajung 3 zile...
|
cu cat mai multi cu atat mai bine deja am presimtirea ca va fi un battle frumos
|
2 Attachment(s)
eu am terminat-o pe a mea...iat-o!
|
2 Attachment(s)
gata....urc si eu forasul meu.
|
1 Attachment(s)
gata am terminat si eu lucrarea imi cer mii de scuze dar nu mai am originalul oricum au baietii de mai sus
|
1 Attachment(s)
imi pare rau daca nu am voie sa fac asta dar am venit cu un mic update
|
1 Attachment(s)
din pacate ,stresat de scoala ma particip doar cu un W.I.P deoarece proiectul este mai maret ,urmand niste jenti full brush facute de mn + alte chestii ,sper ca ma acceptati cu :arrow:
|
nu cred ca se poate accepta asa ceva intr'un battle.daca aveai macar niste jante,faruri si interior...sa arate a masina,intra. asa nu cred ca exista sanse.
|
e ok , bn macar ca sa mai strans lume pe aici si ca se mai ocupa cnv de sectiunea asta, poate altadata
|
nu mai intra nimeni? manson/cipskate?
|
o sa intre manson ,am vb cu el ,asteptati-l ca mai avea cv la masina ,poate o posteaza maine
|
eu nu m.am apucat ca nu am avut timp.am lucrat in continuu.doar azi am o zi libera.poate ma apuc si eu de ea..daca posteaza mansonu' masina,ii puteti da drumu,nu stati dupa mine !
|
1 Attachment(s)
din pacate manson nu mai poate accesa 4tuning ,asa ca asta este masina lui pt battle
|
1 Attachment(s)
Noh..am facut si eu ceva mai repejor. si...acu' cine face poolu' ? :rolleyes2
|
il fac eu daca asteptati pana diseara ,ca acm plec la liceu ,e ok?
|
se poate prelungii pana sambata, am lucrat-o si eu, dar inca e wip:D
|
eu unul sunt deacord sa fie pana sambata
|
si eu sunt de acord sa fie pana sambata
|
atunci imi finalizez detot lucrarea si revin sambata cu lucrarea imbunatatita
|
super ,si mai bn pana sambata ,avm timp sa lucram
|
hmm...nu prea e corect ! era un deadline care multi s'au chinuit sa'l respecte,eu facand masina in 2 ore.daca tot se prelungeste ,ar fi corect ca toti sa umble la masinile lor,eu de exemplu as avea ce sa ii mai fac,cu toate ca nu stiu daca mai vreau.Underground are deja 2 variante postate si ar mai vrea una.Manson a facut.o la timp ,nu degeaba ci pt ca asa era aici odata,deadline era deadline!oricum...succes tuturor
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si eu lucrez destul de mult...chiar mult daca ma gandesc bine, mai ales ca lucrez noaptea => ziua dorm. azi e sambata,am facut si eu una alta in plus la masina ,daca tot e voie. ultima mea varianta ! succes :!:
|
1 Attachment(s)
imi postez si eu masina finala cu ceva modificari succes tuturor participantilor
|
fear are ceva probleme cu calculatorul si v-a rugat sa il asteptati si pe el pana maine seara sau, daca nu se poate, puteti face poll'ul, el isi cere scuze ca nu poate termina lucrarea
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cine interesat de un battle? :D
Astept un raspuns. :) Cat despre masina, hmm... Asta: https://img607.imageshack.us/img607/7219/pstuniiei.jpg Sau asta: http://www.autoevolution.com/news-im...g-46775-1.html |
momentan este alt battle in desfasurare ,iar urmatoarea masina va fi aleasa de castigatoarea ,poate daca se baga altcnv cu tn special asa da, in legatura cu sandero o sa vin si eu cu postarea in seara asta (duminica) tot wip dar in alt stadiu :evil: . bafta la proiecte!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning