![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Gata,am gandit`o mai bine de data asta ...macar o data(minim)...Facem in felul urmator,banii pe care`i dam in fiecare seara pe seminte,o sa`i punem intr`o pusculita(sau in fiecare zi cate 50.000lei )..o data la 14 zile,mergem cu pusculita,dam cu ea de bordura..scoatem incasarile,lista cu cei care au depus in pusculita in ordine alfabetica ..dupa care ne indreptam catre un chiosc cu ziare..ne uitam frumos la matrimoniale..ne luam cate o `ASISTENTA`,ne trateaza de umflaturi,sculatoare etc..
Ce ziceti?? |
Quote:
|
Quote:
|
Plm.....asistenta normala am deja una..pe mama :)) vreau o altfel de asistenta :)) Si eu daca pun la pusculitza....ma pis pe ea de asistenta....mai bine inchiriez un 325 si ma vindeca imediat :))
|
O sa apara intrebarea,cine tine pusculita???Supunem la vot...Hai ca ne organizam bine..
|
Cuce,o sa`ti creasca outele cat alea de strut..ai sa te urci in masina si o sa vezi ca sunt atat de grele incat pierzi 30 cp din puterea masini..
|
Quote:
|
Quote:
|
Mergem pe sloganu`:Azi la CEC un leu depui,maine el va scoate pui!Cine da`n asistenta fara prezervativ,are toate sansele sa scoata pui!!
|
Nu e problema...trec pe golire pe manual...daca ma incurca :)))
|
Quote:
Cucele`i de treaba...Te salut Cuce! |
Hello my friend! da-mi messu tau !! :))) prin pm daca nu vrei aici....ca si mine :)
|
Quote:
Ma gandesc cum sa fac sa am asistenta mea personala..daca aveam bani,imi angajam cate o ziliera ...7 din 7 aveam numai prospaturi.. |
ahahahha numai pot de ras :))))
|
:lol::lol::lol::lol: deci ma doare stomacu de atata ras
|
ma bag si eu la cautare de asistente , te ajut mai nene:)) pe cucu nu il luam cu noi , sau il luam si il lasam sa dea ture cu masina
|
Si cu asistentele astea nu`i asa usor,oricum trebuie sa treaca si ele un examen,sa stim pe ce dam banii..ati vazut cum sta treaba si in tiganie,dai proba cu gaina,sari gardu,aduci pestrita..se cronometreaza si chestia asta ...la ele ,ma gandeam sa dea o proba inainte ...care cu gura..care cu spatele,care cu ce are si cu stie ca se pricepe mai bine....se numeste Arta Mestesugareasca!
|
Quote:
|
Quote:
|
da normal .probe surprize, am cateva probe in cap da mai sunt minori pe aici:)) o sa dezvoltam Arta asta si mai mult
|
Quote:
|
Frate, deci simt ca mi se face rau instantaneu, ce se aude cu recrutele ca nu mai pot?:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Insanatosire grabnica dEMO KID !
|
ce a patit?:))
|
ori sufera de bolile cu S ori e ziua lui :)))
|
i`au taiat doctorii venele...l`au vazut mai EMO si au zis sa`l ajute in spital sa isi taie venele.....:)) glumeam...i`au facut gaura sa`i scoata apendicu`:))
|
:))....apendicilina deaia ...aha:))
|
la multi ani valentinilor(elor) si indragostitilor:)))
|
1 Attachment(s)
Ce naspa e la spital fratilor :sad:
Cred ca pana pe 8 ma fac bine : Noroc cu era internetului :D |
ce freza ai:))))))
|
DannyKid sa te faci bine :) :D .
|
Quote:
Imi pare nespus de rau sa te vad asa si-ti doresc insanatosire grabnica si sa ne vedem pe strazi curand.;) |
Va multumesc baieti pentru urare....dar ma doare tu`i mama ei :(
|
Gogule?? Esti bine tata?
|
Da fra, sunt bine.......ms mult pt tura.......sincer credeam k e ultima tura din viata mea, dar mi'am dat seama k am de'a face cu un bun cunoscator al volanului. Nu pot sa zic decat: FELICITARI si tine'o tot asa ;)
|
Ms ms :))) eu mai statui pe afara....mai dadui o tura cu baiatul cu bmw ul ....cand ajunsai la bloc...discurile tot miroseau ca dracu! Ehe...oricum mai am multe de invatat...dar banii astia...sa ii f...t!!
|
https://www.youtube.com/watch?v=2HY7e...eature=related :))) ce ziceti ? :))
|
Mijto face. E sofer :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning