![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Ok!Eu zic sa mai si comentam masinile membrilor nu numai sa postam masinile si "critici" nu prea.....;)
|
Quote:
|
Frumos ar fi ca sa iti refaci Golfu nu sa pui unu de acum cateva saptamani.Facem fiecare de la zero cate unul.:lol:
|
pai de ce? eu sunt de parere ca ar putea participa si cei care deja au golf-ul in garaj ;) si oricum nu ai cum sa dovedesti ca e de acum 3 zile sau de acum 3 luni :D
|
Deci concursul incepe de astazi sau maine?:rolleyes2 Si poti participa cu golfurile din garaj.:oops:
|
Deci... incepem azi concursul? azi de la ora 2 pana vineri la 2?
|
OK!!8)
|
ash vrea tare mult sa particip la concurs dar am bagat cva in joc si imi da erori cred ca trebuie sal reinstalez :(
|
si eu as participa da mie numi merge golful pe versiunea mea de jok poate o sa instalez alta versiune si apoi
o sa vad dar ff buna ideea;) |
imi spune si mie cineva dc nu pot pune decal pe masina? se vede foarte aiurea ca o pata dc oare?
|
Cred ca este din cauza texturii masini si mie mi se intampla uneori la unele masini.:D
|
Quote:
pui te rog seatu sau link'u de unde lai scos pls:-P:-P:-P:oops::oops: |
|
5 Attachment(s)
Msaina pentru concurs => Golf Music Edition :lol:
Nu este prea reusita dar...merge(zic si eu...) |
Vreau si eu toba cypos ... pls!
|
1 Attachment(s)
Sper sa fie astea....(le schimba pe cele stoc) ;)
|
5 Attachment(s)
Msaina pentru concurs>>>Purple and black
pj....by>>>>>jurec@d!xxl mna...e cum e sper sa va placa;:lol::lol: |
Azi am luat jocu :) imi dati si mie:e30,golfu,a3,s4,loganu....etc pls!! P.S am luat calibra si nu apare in joc...de ce ???:???:
|
putem participa cu orice fel de golf?:D scuzati dar nu am vazut undeva sa scrie un anume tip de golf..
|
Quote:
|
Mi le da si mie cineva ?:(
|
Quote:
am si eu 2.3.0 live edition si nu merge sa pun nici un decal pe masina,pe nici o masina,ce fak plz help me:sad: |
6 Attachment(s)
BMW M3 e36 8)
masini gasesti aici iar pentru al e baga in joc citeste "readme" din fiecare folder si apoi faci o cariera noua :D bafta |
Ma ajuta si cineva pe mine cnv cum sa fac ca sa am masini si bani in joc?????:)
|
3 Attachment(s)
Un Ford ST sper sa va placa
|
are cineva 3d max plzzz :(:( cine il are plz sal uploadeze sau daka stiti de unde sal iau ka vreau si io sa incerc sa fak o masina:P:P
|
Quote:
|
sal toata lumea. sunt fan aici si urmaresc fiecare comm ,in legatura cu loganu, cand il terminati?
|
maid da cand se anunta castigatorul concursului gplf;)??????????????????????????
|
SALUT BAIETZII!! ma mai tineti minte sau ati uitat de mine :-s imi pare rau ca nu mai sunt prezent pe aici da nu am net personal acasa si nu intru decat ccand apuc pe la prieteni....
FELICITARI SERGIU SI CN TE-A MAI AJUTAT PT LOGAN...parerea mea ar fi sa dati un mesh smoth la interior adik sa il faceti putin mai detaliat sa nu fie asa patratos si sa ii schimbi reflectia la masina pt ca nu e buna...incearca sa folosesti reflectia de baza a slrr si e destul de buna....oricum e un pas inainte...succes in continuare ca mai ai destul de munca.... @drifter01 cum a zis si jurec@d!xxl este foarte greu sa faci o masina de la 0 in slrr....daca te-ai uita pe la pagina 200 cam asa cand a inceput sa posteze jurec@d!xxl ai vedea acolo toate programele necesare pt a face o masina in slrr si ai vede si peste cateva pagini ca sa lasat de asa ceva....e n oara cand o spun pt toti ca daca,, cautati pur si simplu toate paginile care le are forumu o sa gasiti destule inclusiv programele care vrei tu sunt uploadate de mine....... |
CONCURSUL VW GOLF MK2 (update)
Concursul se va incheia doar atunci cand vor fi inscrise minim 5 masini/ 5 useri. Premiul 1 Un pack SPD13TDI PJ & Decals (FULL) Premiul 2 Un pachet de discuri si saboti de frana Pirrelli, Brembo, BMW si Porsche Premiul 3 Un set complet de jante oferit de mine :) In continuare o sa formam si un JURIU... ramaneti pe-aproape :) Fiecare participant la concurs isi poate alege un PJ facut de mine iar eu i-l voi trimite pe messenger. (ideea lui Maryus_x90) |
6 Attachment(s)
Particip la concurs cu acest Vw Golf MK2:
|
Pun si eu golful in cateva ore concursul se tine pana la ora 00:00 si dupa ora aceasta se va anunta castigatorul.Multumesc crazy pt detalii.:lol:
|
Quote:
|
Putem spera macar la un loc 2 3 :lol:
|
Ati inebunit toti cu PJ-urile ..
NUMAI FACETI MASINILE BRAD DE CRACIUN.! Simplu si frumos . La unele masini chiar nu se potrivesc tipul vostru de pj-uri .. offf.. numai zic nimic .. succes cu brazii :) |
Quote:
Important: dupa indeplinirea conditiei de 5 masini inscrise, concursul va mai ramane deschis 24 de ore timp in care juriul va studia creeatiile, si va da verdictul :) To be continued... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Vreau si eu loganul va roooog
|
ai rabdate tata ca nu e usor:P cand o sa fie gata o sal primesti pana atunci pune mana si fa si tu un golf ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning