![]() |
Re: Chat
crezi tu ca vei fi singurul.
poate vei fi dupa mine :P ca voi detine 2 asemenea piese de muzeu :P |
1 Attachment(s)
ce parere aveti?
|
la fel ii si daca pui noua si daca pui 10-11 ani sau peste 15 ani.
|
A fost corvette-ul cel galben acuma la sala sporturilor...a venit s-a dus in spate a facut 3-4 cerculete(super)...si a plecat :D:D:D In orice caz...e belea "jucaria":lol::lol:
|
ca sa va mai destindeti :
El camino del Ray http://www.brightcove.tv/title.jsp?title=1438490562 de vizionat in FULL SCREEN |
Quote:
Holy shit!Foarte fain peisaju! |
credeam ca e vb de masina el camino :(
|
http://www.times.ro/national/taxa-auto-a-fost-eliminata
raspunsul lui tariceanu :P |
Re: Prezentati-va!
3 Attachment(s)
Quote:
Am schimbat masinuta deci ma prezint din nou(caci intentionez sa se faca cunoscuta in Cluj) Tot Alex ma cheama(mare mirare) masina e acum papadia de mai jos,ca tuning are doar la partea de performante,vine in curand si interiorul si exteriorul:D. Intre timp m-am apucat de amenajat o pista privata,prima (aproape de cluj) unde doritorii de liniute vor avea loc oricand,si langa ea una pt. rally(daca fondurile erau mai mari deja era gata) |
adica cum te-ai apucat tu de amenajat o pista de liniutze .. ca mor de curiozitate :D... e pe asfalt ? sau prin camp:D:D:D .. ca din cate stiu io ... sa faci 1 km de asfalt pe 2 benzi .. e .. cam ... skump :D:D:D:D
|
Quote:
Am un teren care era gata betonat,pista va fi de 400m si vreo 200 franare,avand in vedere ca e aproape tot betonat(de fapt cam 2.6 hectare din 5)e mai ieftin,mai trebuie doar sa asfaltez:) ar fi fost mult mai scump daca nu aveam terenul....si daca era tot camp arabil |
daca-i asa e f tare
|
Quote:
Cand ne dam p-acolo ? :D:D:D:D |
Quote:
|
noh.. ups ...
hai facem cheta p-aci .. :D sau ... facem o afacere ? si punem belet de intrare ? |
|
HAAHAhaha Super link!
cele mai tare faze sunt la ID-uri ''Nambar one'' ''G@gycy Bele@'' ..... |
http://www.therightfoot.net/mystuff/...bubblewrap.swf
asta pt. cei care se plictisesc |
Antilles ai fost la sala sporturilor...am vazut masinutza e frumoasa:shock: Dar...te-a oprit politia ca mergeai fara faruri :D:D:D:D Doamne disperati mai sunt si politistii aia...vad k nu e nimic doar sta loomea de vorba da ei is prezenti cu macar 3-4 masini...:x:x
|
Quote:
mda...si pe unu cica pt. ca nu avea centura....e cumva drum public acolo si nu stiu eu?caci in parcare nu trebuie neaparat centuri si becuri si alte alea....(cel putin eu asa stiu)tu de ce nu ai facut un semn?!?!?! mai devreme inca filmau politistii.....pentru ce....nush.... |
|
Quote:
si eu vreau asa ceva!!!!!!!!!!!!!!:):):) |
si eu, chiar daca nu se autoapara :p
|
Quote:
macar de era o politista.. |
Quote:
|
Quote:
ceva de genu ala ar fi costat daca nu era betonat deja,deci daca trebuie indreptat terenul si pus asfalt in strat gros sau facut ca o fundatie,ce pun eu va fi doar cativa centimetriide asfalt peste beton. Cu fondurile e mai nasol putin dar asta e unul din visele mele cate TREBUIE realizat Oricum,merci pt. informare:) |
un vis care ii foarte realizabil. Eu zic ca daca s-ar face o strangere de fonduri printre amatorii de masini si cruse s-ar strange o suma destul de maricica ce ar acoperi o parte importanta din finantarea proiectului. O colaborare cu unele firme sau stiu eu chiar si cu primaria ar putea fi si ea o varianta. Nu cred ca primaria si politia romana nu ar da aprobare si probabi o finantare pt asa ceva daca prin proiectu asta s-ar putea evita micile intreceri ilegale din oras.
|
Quote:
Am impresia ca o sa fac totul singur si...pe banii mei,mai un credit,mai vand una alta si noh....o sa iasa cumva:) |
Eu zic ca foarte multi dintre pasionati ar fi de-acord sa puna umaru. La fel si firmele de tuning mai rasarite din tara cred eu ca ar contribui la asta pentru publicitate.
|
stie cineva daca sambata se poate plati undeva amenda de politie??
|
Quote:
|
Sa nu va puna Domnu sa mergeti la RAR!! Am stat de la ora 8:30 pana la 11 la o coada innafara RAR-ului, de la 11:00 la 14 pana sa intru in hala (a fost un hummer dupa care am stat 40 minute ca nu ii gaseau marimile), a urmat pauza de masa, ridicarea sacilor cu bani si la ora 18:30 mi-am primit actele.
Am auzit ca pana la ora 17 au fost deja 196 de masini la RAR...mi-am irosit o zi intreaga sa stau la o coada infernala si sa fac manevre la fiecare masina care iesea si intra in hala, la gaze, la omologare, la dracu' in praznic! |
tu n-ai prins vremurile bune , cand se mergea la RAR de la 3 jumate 4 dimineata sa prinzi un loc pe dupamasa ;)
sa vezi atunci distractie |
Quote:
|
eu am fost de dimineata...si cred ca la ora 9:00 erau programate deodata vreo 50 de masini...ca toti erau inaintea mea si stateau peste tot, blocand toate intrarile si iesirile.
Cand a trebuit sa iasa un TIR, si parca era razboi, fiecare fugea in ce parte putea, si inghesuia masina unde nu avea loc. Pe la ora 12 s-au intalnit 2 dudui, una cu Logan si una cu C klasse nou, si gata a fost, ca nici una nu vroia sa cedeze , chiar daca drumul era ingust, si nu aveau loc amandoua pe asflat, iar una trebuia sa intre cu 2 roti pe pietris. Cea din Logan zicea '' ASTA-i drumu mneu, ios din Lona, am vreme, aci stau'' si Mercedesa raspunde '' Eu am ajuns prima, eu nu ma misc'' si uite asa au facut si ele 2 cozi de cate 5-10 masini dupa fiecare, si un blocaj frumusel.... |
ohhhh ce aventuri http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/105.gif i love romania
|
|
ffff penal .. masinile degeaba is tari ca nu le vad bine :))
|
2 Attachment(s)
Prin oras.....
|
:) si doar anu trecut abia au facut canalizarea :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning