![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
vtm?cu ce masini?pe ce drum?pentru asta sa nu fie nevoie de niste casti,centuri si rollbaruri
|
Drum este, vino in Campina in imprejurimi (zona muscelului) si ai sa gasesti multe drumuri pentru VTM, chiar acum recent a fost facut unul. In fine, daca vreti sa faceti/facem ceva ... veniti cu idei sau sugestii ajutatoare, altfel nu ajungem nicaieri. ;)
Eu personal sunt dispus sa facem ceva si-mi ofer timpul ... este o propunere, ori incercam sa facem ceva impreuna ori ramane sa ne ducem la Constanta, Craiova, Pitesti s.a.m.d. , doar la noi in Prahova nu. :-) |
hai ca de la intrebarea pusa de mine peste o luna organizati...parca v'a venit cheful nebunilor
|
nu stiu dar poate aveti si voi ceva cunostinte prin Sf.Gheorghe,acolo baietii organizeaza fel de fel de curse(legal desigur) printre care si una de indemanare daca nu ma insel prin mai,la care daca ajung poate vin cu ceva idei despre cum ii putem aburi pe ai nostri "mai mari" sa ne lase sa ne facem damblaua
|
atat de usor vatzi trezit peste noapte ca vretzi sa organizam curse la ploiesti....
catzi dintre voi avetzi habar ce implica organizarea unei curse??? momentan eu zic sa statzi parcatzi si sa nu va agitatzi degeaba,dar daca asta va face placere;)...nu avetzi decat sa va racitzi gura de pomana |
|
Quote:
Important este sa vrem pentru ca daca toti spunem ca Nu, ca sunteti nebuni, cum sa faceti cursa ma...sunteti beti ? In fine, eu am incercat, am venit cu bunavointa dar vad ca degeaba. DONU' a spus ca se rezolvase aproape tot in afara de loc, s-au mai schimbat lucrurile de atunci .... Eu recunosc ca nu am cunostinte in domeniu, n-am organizat niciodata vre-o cursa, tocmai de asta v-am cerut ajutorul voua pentru ca aveti mai multe cunostine. Fie, subiect inchis, daca intr-o zi aveti chef sa facem ceva si noi, stiti unde sa ma gasiti ;) O seara buna tuturor ! |
Quote:
Pana nu o sa avem un "traseu" calumea nu are rost sa organizam.Daca primul eveniment va iesii bine , la urmatoarele lumea va venii garantat.Daca primul eveniment nu o sa iasa bine , lumea nu o sa mai vina , din simplul fapt ca s-au plictisit sa cheltuie banii degeaba. Cam asa sta treaba din punctul meu de vedere 8) |
Da, si eu m-am oferit sa caut toata vara traseu ... dar daca caut macar sa caut cu un motiv, nu sa caut iar cand gasesc (daca gasesc) sa raman cu buza umflata.
Eu ma bag la somn, noapte buna :D |
la un vtm as merge si io cu batrana sper sa nu o dau de gard:lol::lol::lol:
|
acolo il chemam pe serbica ....A.K.A varu lui vatanen......:)))
|
Strada /drumul e de preferat sa fie in oras.Eu de exemplu nu o sa mai merg la curse , la care se face inscrierea in oras si evenimentul se va desfasura intr-o comuna la 10 km de oras, si cred ca sunt mai multi ca mine
Mai asteptam putin , pana se mai schimba conducerile , poate mai ajungem cu vreo pila si mai sus decat suntem acum si o ardem bagabonteste pe vreun bulevard din centrul orasului 8) Nu trebuie sa ne grabim. Mai sus ma refeream la 402 La VTM daca gasesti traseu ,e alta treaba.Banuiesc ca ne va ajuta si Fum-ul care din ce stiu eu cunoaste cum sta treaba la astfel de evenimente si sunt sigur ca ne va ajuta |
nu am spus-o cu rautate ca va tociti gura de pomana....dar nu vrem sa organizam un eveniment,sa luam banii la lume si sa nu fim in stare sa facem ceva frumos.....
mai bine mai tarziu si mai calculata treaba decat sa facem ceva ca toata lumea vrea acum.stai linistit ca idei sunt destule si nu numai spatziul ar fi o problema,desi se pare ca e ca si rezolvta asta;).raman altele legate de ceva acte si la astea mai dureaza ceva timp,nu f mult,speram ca anul asta pana in toamna sa putem face ceva frumos la ploiesti. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning