Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

hitman454 21-05-06 22:53

Re: Comentarii lucrari!

leloo ma gandeam la ce ziceau baietii accepti o provocare?

patriotu90 22-05-06 09:18

*Ady9005 - eleronu se duce in sus si nu se prelungeste prin luneta ... jante neclare ... in rest e bine ...
*frost_dani - cam lata janta din fata ... pe caciuc unde intalneste asfaltu se vede o pata gri ... intentia de a face usa aia spere interior e buna da nu e bine realizata ... spoilerul spate are o gura micuta de aer pe stanga ... aceasta nu se vede pe dreapta ...
*vlad_4tuning - reflexiile nu le-ai refacut calumea ... sunt diferente mari de culoare intre usi si restu capotei ... masina park ar fi smirghluita :lol:

vlad_VSV 22-05-06 15:24

la reflexii is varza recunosc......o sa incerc sa o refec la capitolu reflexii sper sa reusesc ceva da nu cred:D:D

ra2 22-05-06 16:18

2 Attachment(s)
opel corsa
comentatii>>>>

L33L00 22-05-06 17:46

Quote:

Originally Posted by hitman454
leloo ma gandeam la ce ziceau baietii accepti o provocare?

da
depinde despre ce e vb

TazAless 22-05-06 18:14

cred ca am dat din greseala copy\paste sau nu stiu ce s-a intamplat :lol:
edit: aaa am vazut... cand am scris comentariile le-am scris la mine pe messenger si am dat copy/paste aici... da' nu ma prind de ce e de 2 ori
se vede si acolo "Niculae Florinel" ala e id-u' de mess ca m-am bagat in lista singur si ... ce mai conteaza in fine... asta e daca poate un moderator sa imi modifice postul... e ok

TazAless 22-05-06 18:25

asa trebuia sa arate postul... celelalte va rog sa mi le stergeti
*AdY9005: -Clio capota cam stramba (linia din fata)
-Celica eleronul nu se vede prin spate, calitatea jantelor slaba, aceeasi janta si in fata si in spate...
*L33L00: -la Logan acuma priza de aer e si mai naspa decat inainte , masina ramane ireala
-la Clio ai dreptate a iesit naspa rau de tot, se vede in fata ca ai tras la greu cu smudge
*Yackone: cam nereusita combinatia de culori, mai bine scoate vinilu' ala mic de-acolo
*hitman454: L33L00 tu sa taci n-ai dreptu' sa zici asa ceva despre alte masini... revin la comentat deci hitman, neoanele nu pot fi asa stridente in plina zi, geamuri prea negre, jantele cam mari, vinil pus cam aiurea
*frost_dani: prizele de aer de la usa cam ireale
*vlad_4tuning: jante cam mari si nepotrivite pentru masina asta, parca vine dintr-un desen animat masina
*ra2: carbon nereusit, unele selectii strambe
noroc cu mine ca ma mai ocup de sectiunea asta

L33L00 22-05-06 19:28

pimpule ... faci posturi la greu :))

c i k y 22-05-06 21:35

2 Attachment(s)
:rolleyes2

hitman454 22-05-06 22:18

pai acolo la challenges o poza pusa de altcineva nici de mine nici de tine sa nu iasa vorbe si doar noi doi sa vedem care iese mai frumos...ce zici?

BMWfan 23-05-06 06:35

e frumoasa masina
singurele defecte care imi sar in ochii sunt janta spate care iese cam mult in afarasi aerisirea din buza parca nu prea are umbre,e cam plata

ra2 23-05-06 11:57

Quote:

Originally Posted by TazAless
noroc cu mine ca ma mai ocup de sectiunea asta

da u numai comentezi...nu am mai vazut de mult timp o masina facuta de tine

sandrin 23-05-06 13:05

2 Attachment(s)
tot un opel.... astra ;)
comentati

ra2 23-05-06 14:02

1.spoileru la fel ca ala care lai facut ptr concursu ala cu frost dani...
2.janta spate nu e pusa bne si da si aspect de foaie
3.grila aia care e la spoiler e cam urata
4.pe capota e carbon?...nu prea seamana
5.unde ai facut aerisiarea aia la praguri....linia aia nu e drepta...nush dk intelegi...dk nu intelegi sa imi zici ca iti desenez in paint:D:lol:

L33L00 23-05-06 14:31

Quote:

Originally Posted by hitman454
pai acolo la challenges o poza pusa de altcineva nici de mine nici de tine sa nu iasa vorbe si doar noi doi sa vedem care iese mai frumos...ce zici?

ok ,,, poza mea o gasesti ... nu ai decat sa faci poll si sa ma anunti cand ai deschis poll-ul :D

All times are GMT +2. The time now is 12:21.

- Copyright 2026 4Tuning