![]() |
Re: AMG vs. M vs. RS
Quote:
ok, da-ne tu lectii la toti lol... esti special. Sper sa ajungi sa conduci sau macar sa te plimbi cu masinile viselor tale. De contrazis cu tine, nu are sens... nu o sa reusesti vreodata sa intelegi si sa accepti suprematia altor marci. ok audi fuck all.. be happy ^^ |
Astept dovezile tale referitor la performantele M5 vs RS6, eu macar am venit cu ceva, astept niste argumente reale si eventual niste cifre din partea ta, la insulte fine ne pricepem toti. Daca nu ai atunci nu are rost sa o dam in diverse.
PS - din fericire pentru mine am avut tangenta cu destule masini mai mult sau mai putin interesante asa ca nu visez la asa ceva. Multumesc pentru urari totusi. |
Quote:
|
Nu schimba subiectul. Masinile alea sunt un tot unitar nu au doar tractiune. Arata-mi tu cum M5 bate RS6, cifre, teste, orice si te cred. Daca nu, las-o balta`. Asa si Nissan GT-R este AWD si bate o gramada de masini RWD (gen F430) pe circuit, so ? Dupa cum am spus, astept niste chestii CONCRETE nu afirmatii lipsite de esenta.
|
Quote:
spuneai de dovezi? nu cred ca exista vreo competitie(video) m5/rs6 pe circuit:lol:,ar fi total inutila, adica toata lumea CARE GANDESTE LOGIC stie diferenta celor 2 masini ca si care ar fi castigatorul pe circuit. Mai putin aia care intradevar NU POT.. n-ai ce sa le faci. :lol: |
Exact cum ma astepta, chestiile concrete LIPSESC cu desavarsire. Cu tot cu RWD-ul lui M5 este mai lent, fie ca iti place sa nu, asta iti arata orice baza de date iti confirma asta. VINO SI TU CU UN ARGUMENT nu cu afirmatii senseless. Fizica, logica se aplica si la GTR care bate MULTE masini RWD, eventual mai scumpe. Probabil si afirmatia asta e falsa, sau fizica se aplica doar la RS6 :lol:.
Quote:
Pana una alta, aia care pot si care au logica sunt de partea ma. Restul e can can, ramai tu cu teoriile tale. PS @ Stage 1 - cel mai bun sedan din lume ? Declarat de cine ? Tu chiar te iei dupa premiile alea ? Asa si VW Polo a luat car of the year, sa inteleg ca e cea mai buna masina aparuta in anul ala ? :lol::lol:. |
Quote:
Ca sa devii cel mai bun trebuie sa fi bun din mai multe perspective, nu doar CP. |
Quote:
|
Intr-adevar, n-ai cu cine, de aia nici nu mai continui. Performanta se masoara in timp nu in video.
Ori vii cu chestii concrete ori mai bine nu mai posta, sau explica-mi cum de NIssan GT-R calca F430 in picioare pe circuit, desi una e 4WD alta e RWD, hai ca sigur poti, vad ca le ai cu fizica. @ Stage1 - tu chiar te iei dupa nominalizarile astea ? Haha, tare. VW Polo a castigat car of the year, inseamna ca e cea mai buna masina din anul 2009 ! :lol:. Ciudat, niciodata nu am vazut Bentle, Rolls, Maybach, etc acolo ci doar Fiat 500 si Toyota Prius, asa ca astea sunt cele mai bune, doar au luat premiu ! |
|
Quote:
|
Nu intelegeti, _anaconda_ si blazeyblaze, vorbiti de parca ati fi ingineri audi, lipsiti complet de pasiune.
Va rog, urcati-va intr-un m5 e60 si treceti dupa intr-un rs6, daca aveti intr-un rs6 senzatii mai mari, felicitari, dar nu veti avea... |
Quote:
|
http://www.autospies.com/news/Autoca...nt-wins-26318/
daca si astia de la autocar sunt nebuni....go go go bmw ;) |
stage1, friend, am condus mult mai mult de atat
corect, m5 iti da MULT mai multe senzatii dar nu despre senzatii vorbim aici!!!!!!!!!! vorbim despre overall vs overall, in particular despre performante pe circuit qed |
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning