Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club MATIZ (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/76481-club-matiz.html)

morpheusmaster 15-07-10 12:51

Re: Club MATIZ

Frumoasa aleea aia...dau bine dalele alea in contrast cu masina.

....glumesc fratiuc! stii bine parerea mea!!! E aia cu "jante mai mari" si e boboc dupa!!! Lasa politia, cu sau fara jante daca vor sa te arda tot te ard...asta'i parerea mea.

P.S. e de vanzare? :D:D:D

Robert_MNW 15-07-10 12:58

Asta i-am zis si eu! Oricum masina imi place la nebunie cum a iesit! Bravo!

nick_nasta 15-07-10 13:15

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3519988)
Frumoasa aleea aia...dau bine dalele alea in contrast cu masina.

....glumesc fratiuc! stii bine parerea mea!!! E aia cu "jante mai mari" si e boboc dupa!!! Lasa politia, cu sau fara jante daca vor sa te arda tot te ard...asta'i parerea mea.

P.S. e de vanzare? :D:D:D

imi plac si mie pozele :D jante mai mari nu o sa vada curand...ma limitez la astea :)

de vanzare nu e momentan :))

ms de reply si de pareri

Broscoiul 29-07-10 12:18

Salut. Sunt si eu un posesor de matiz. Vreau sa stiu daca are servodirectie matizul standard

mareo 29-07-10 12:24

Quote:

Originally Posted by Broscoiul (Post 3550497)
Salut. Sunt si eu un posesor de matiz. Vreau sa stiu daca are servodirectie matizul standard

Salut,cel mai 'chel' model,nu are.

B 79 D X R 29-07-10 13:12

Eu am de la munca un SE din 2007 si nu are servo...

Broscoiul 29-07-10 14:44

Quote:

Originally Posted by B 79 D X R (Post 3550621)
Eu am de la munca un SE din 2007 si nu are servo...

Ce nasol...cum sa n-aiba ala ca eu stiam ca are ( modelul se). Si al meu e din 2007 dar tre sa invart cam mult de volan si de aceea m-am gandit ca poate nu are nici servodirectie. Nici airbag n-are ...ce naspa. L-am luat la sh. Dar oricum macar servodirectie si aibaguri sa aiba. Atata ca are aer conditionat si mp3..in rest ciuciu.:shock:

pustiu_FUG 29-07-10 14:54

Quote:

Originally Posted by Broscoiul (Post 3550795)
Ce nasol...cum sa n-aiba ala ca eu stiam ca are ( modelul se). Si al meu e din 2007 dar tre sa invart cam mult de volan si de aceea m-am gandit ca poate nu are nici servodirectie. Nici airbag n-are ...ce naspa. L-am luat la sh. Dar oricum macar servodirectie si aibaguri sa aiba. Atata ca are aer conditionat si mp3..in rest ciuciu.:shock:

inainte sa cumperi o masina se cere o documentatie!!!

modelul SE nu a avut NICIODATA servo !!!

DOAR modelul SE-POWER o mare diferenta, mai primesti in plus fata de SE, bare pavilion inchidere centralizata, ornament esapament + multe alte prostioare!!!

GRESIT cand spui ca macar servo si airbaguri, aceste optiuni le are doar modelul de varf SE POWER nu ca la bmw opel si alte dastea la versiunea de baza...

B 83 RMJ 29-07-10 15:08

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 3519859)
ms.as avea posibilitatea de ai pune jante mai mari dar la noi e panica cu politia...

daca nu ma insel in noile taloane (conforme cu UE) nu se mai trec dimensiunile la roti. deci il poti schimba si dupa aceea poti sa pui si roti de 14, 15 fara probleme.

Broscoiul 29-07-10 15:28

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3550825)
inainte sa cumperi o masina se cere o documentatie!!!

modelul SE nu a avut NICIODATA servo !!!

DOAR modelul SE-POWER o mare diferenta, mai primesti in plus fata de SE, bare pavilion inchidere centralizata, ornament esapament + multe alte prostioare!!!

GRESIT cand spui ca macar servo si airbaguri, aceste optiuni le are doar modelul de varf SE POWER nu ca la bmw opel si alte dastea la versiunea de baza...

:) pai airbagurile sunt f importante...macar bine ca are loc pt pus airbag.

Robert_MNW 29-07-10 21:22

Quote:

Originally Posted by Broscoiul (Post 3550795)
Ce dar tre sa invart cam mult de volan si de aceea m-am gandit ca poate nu are nici servodirectie. Nici airbag n-are ...ce naspa. L-am luat la sh.:

Tragi mult sau greu de volan?! :-) Si tu daca nu te pricepi de ce nu ai luat cu tine un amic care se pricepe cat de cat...macar stiai ce cumperi!
PS: Pe intelesul tau...daca poti rotii volanu cu podu' palmei pe loc, are servo, daca nu poti nu are!

B-72-RZD 29-07-10 23:14

4 Attachment(s)
Salutare Matizisti! :D
Pustiu nu prea a mai fost activ pe aici, nu ati pierdut nimic, desigur, dar imi era dor sa ma mai bag in seama.. :lol:. Simt nevoia sa va mai povestesc cate ceva...
Matiz-ul meu e intr-o stare cam jalnica, tabla are puncte de rugina, pe unde a fost atinsa, tot ce am mai facut la ea a fost ceva revizie de 40.000km. Am schimbat filtrul de benzina, filtrul de ulei, cel de aer, alte prostii si niste fiare, nu stiu exact ce, pe la directie. Unghiul de fuga nu a fost facut, cu toate ca tot ziceam sa-l facem si p'ala. Cu ocazia reviziei, am luat si 2 anvelope noi Kormoran.
Luni dimineata am plecat in plimbare, pe nepregatite. Bucuresti-Pitesti-Curtea de Arges-Transfagarasan-Sibiu-Sebes-iar Sibiu-Rm Valcea-Slatina-Alexandria-Bucuresti-Fetesti-Acasa. Am ajuns in Ct astazi pe la ora 16:00. Cam 1400km in total, cu cauciucuri noi si directia atat de varza incat nu tragea in nicio directie, rotile cred ca era asa: \ / :lol:
Chiar pe pod la Cernavoda am nimerit o pietricica mai ascutita, sau chiar un chiob, ca am facut pana. Nu trebuia ceva mai serios ca sa penetreze ce a ramas din caucioace.
Nici nu ne trecusera prin cap ca puteau fi in halul ala, chiar daca de la 120km/h in sus trepida serios. In capul meu, cauza vibratiilor era o frana puternica de vreo 10 zile in urma, dar nu a fost asa.
Mai jos aveti poze cu doua gume de 3000km. (futu'i unghiu' ma'sii) :lol:
mine si Matizaurul la lacul Vidraru
Matizaurul si prietena (am dat intamplator peste cand am fost la o cunostinta in Sibiu)
Sper ca nu v-am plictisit si va multumesc daca ati citit pana aici!
Va salut!

Robert_MNW 30-07-10 10:07

Pana iti iei permisu' nu mai incapi in Matiz!:lol:

ing3r 30-07-10 10:13

Mama cum arata cauciucul ala !!!
Eu ma mir, dar si eu am patit-o zilele astea, am patit acelasi lucru la roata dreapta-fata! Probabil au cedat cauciucurile din cauza unghiului de fuga nereglat ! Al meu si freca in aripa :P

B-72-RZD 30-07-10 14:24

@Robert - Suprinzator, dar incap chiar bine in masina. Daca nu-mi iese combinatia si peste 3 ani... Flinstone-style, o iau pe sus.

@Inger - Sigur lucru din cauza unghiului!

Aseara am luat inca 2 anvelope noi, tot Kormoran, acelasi model.
Azi dimineata am fost la reglat directie. Mecanicul mi-a spus ca cei ce au montat brate si alte piese pe la directie (nu ma bag la termeni tehnici, ca cine stie ce perla scot) facut-o prost si din cauza asta s-a dereglat unghiul de fuga si mai mult. Dupa asta am fost la o vulcanizare unde am echilibrat si indreptat jantele, sa fie treaba completa. Toata lumea fericita.
Am vorbit si cu un vopsitor, sa vedem ce rezerva viitorul. Masina e bulita pe toate partile :sad:

All times are GMT +2. The time now is 05:12.

- Copyright 2026 4Tuning