![]() |
Re: My KYS !!
Quote:
Poze abia astept sa-i fac, dar abia sambata ! masina e prea murdara pentru o sedinta ! |
virusul ghetto tuning infecteaza tot mai multa lume :D
|
Cosmine, o admiram in weekend la Afi ?
|
Quote:
PS. Pana una-alta, am nevoie de sfaturile de la cunoscatori : exista 2 moduri de a vopsi masina , mata : cu vopsea mata direct sau cu vopsea normala impreuna cu lac mat. Ce varianta este mai buna ? |
Scuze de OFF....ce este in weekend la AFI ? expo auto ?
:rolleyes2 |
9j si mai joasa,pfff o sa arate izda rau ;)
|
Quote:
|
23 Attachment(s)
Quote:
|
Frumoase pozele Cosmine...te-ai tinut de cuvant si ai facut o sedinta foto :D. Poza 19 e cea mai tare :-)
|
Vopsea normala si lac mat mai scump dar mult mai rezistent in timp.(am masina acum in service unde lucreaza si tatal meu si asa am fost sfatuit de toata lumea.)
|
Cica nu are fata de expo..arata fenomenal masina:-)
|
Quote:
Cum sunt prinse numerele ? Ca nu am mai vazut asa ceva.(seamana cam cum au engezii la masini dar nu cred ca este asa..) |
de ce vrei sa o vopsesti? s'a intamplat ceva cu folia?
si acum ce zici despre folie... mai sensibila/ mai rezistenta decat vopseaua si daca o vopsesti vei modifica bad boy'ul? sa se continue cu v'ul din grila?:???: |
Quote:
1) sa colanteze masina cu o culoare mult prea diferita decat cea originala - se va vedea diferenta 2) sa nu colanteze o masina tunata la exterior ( colantul nu tine mult in unghiurile mai abrupte ,ca sa zic asa... ) Inainte de a intra la vopsit, masina va reintra la Ghetto ptr alte modificari unicat si de bun gust..sper :) Automat se vor repara toate imperfectiunile, inclusiv liniile capotei, locul la semnalizatoare etc etc Pentru expozitie , consider ca masina trebuie sa fie cat se poate de perfecta. A mea prezinta zgarieturi multiple. Decat sa-mi aud vorbe ca mi-am adus colantul ambulant la expo aiurea, mai bine deloc ! Numerele au peste ele o tablitza de pexiglas , al carui sistem de prindere sper sa-l schimb cat de curand, cu unul mai finut. @vioar - ma pot interesa la servicesul la care o ai tu, de niste preturi etc etc? Va multumesc pentru staturi..idei! Sa ne vedem pe strazi :) |
Te poti interesa serviceul este in frumusani iti pot da nr pe pm al patronului daca vrei.
Lucreaza doar cu standox au standul lor de vopsea in service si cu vopsea doar pe baza de apa.in jur de 2-2,2mil lacul mat. La mine a fost mai ieftin fiindca sau vopsit doar cateva componente in negru mat si atunci am folosit ceva de la klar se numeste plasto... nu mai stiu cum este in targ la vitan 16 lei cutia de 1 litru si atunci am iesit bine si cu lacul fiindca nu a fost vopseaua mult. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:46. |
- Copyright 2026 4Tuning