![]() |
Re: Club Cielo
Quote:
|
Vin 99,99% ,lipsesc doar dak imi cade spoileru :)) cielo rosu B 58 MAL Boby 0727 726 137
|
lol !!!!!!!! tu vino ca aduc io sarma si autofiletante
|
nituri pop gasesc io dacai nevoie numa sa nu uiti sami zici sa iau la mine
PS: marimea dorita a niturilor pop este necesara numa pt preferinte |
Bine nu e nici chiar asa grav la vedere..partea 2 k e prins in sarme :)) o sa il vedeti voi...
|
Bine ai venit judele si te asteptam duminica la ora 16:00 in parcarea din fata sali polivalente
P.S E Negru Cielo Sau nu vad eu bine:shock: e super:-P |
nu cred ca e o idee buna sa pui sticla de la farul clar la asta normal.... ala clar are oglinda altfel, ca sa disperseze lumina...
deci daca schimbi sticla o sa ai lumanari de tort.... nu faruri.... |
daca pui sticla clara pe faru normal...te fac cu bicicleta:D alea clare au oglinda...cum are loganul...ca sa intelegi as aun exemplu ...trebe striatzii pe oglinda ca sa ai stikla clara
|
fain de voi ca va puteti intalni duminica de duminica cei care stam mai departe visam la intalnirea cea mare :(
|
makar .ramanem cu visele:)),,,bune si alea decat deloc k pana sa se faca clubul:P
|
baieti nu stiu daca vin ca fimea este racita cobza
..........,,,,,,,,,mmmmmmmmmmmmjjjjjjjjjhhhhhhhhhh huiuiuuuuuuyyyyyyyyyyyyy777777777777 >><<<????????..//. AVETI AICI SI UN MESAJ DE LA EA IN CARE VA UREAZA DISTRACTIE PLACUTA DACA EU LIPSESC MIINE |
in acest caz : insanatosire grabnica micutei si toate cele bune
|
man3l3 si korbu : ramane cum am stabilit ?
15 si 15 la fosta statuie de la casa presei ? |
sunt acolo am trecut acuma 15 min pe acolo sa vad pe unde vin am facut schitza si ajung direct pe statuia lu bunicasu lu diesel_iq ne vedem maine la 15:15:shock: eu plec pe la 12 la mama sa o spal
P.s Care are pe acasa ceva de cauciuc sa imi prind si eu toba mai sus ca am legato cu sarma si la gropi cam scartie :D |
iti aduc io
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning