![]() |
Re: Masinile din ARAD
sa o folosesti sanatos la masina asta imi place tare mult bordu.......
|
Quote:
|
felix nici rodaju nu il faci si baj picioru in ea deja?:))
si eu astept niste amenzi de la austrieci de vreo 3-4 luni...parca vad ca le primesti cand nici nu mai stii ce e cu ele |
sa o folosesti sanatos flexi.
nu te-ai lasat si tot ford ai luat! |
Frumoasa culoarea....when you go on black you never go back:lol:
Am avut ford, nu-mi mai iau in veci ford:o |
foarte frumoasa mashina Flexi, s-o foloseshti sanatos !
|
bravo Flexi.. chiar ca e frumoasa, chiar splendida. Sa o folosest sanatos si fara evenimente :)
|
ms ms ms !
BULLET : Ce te-a dezamagit asa tare la Ford ? |
Tinuta de drum, pozitia la volan, finisarile interioare, mirosu de plastic si cauciuc din interior.Eu am avut focus ( era destul de full ), banuiesc ca mondeo sta mai bine la aceste capitole decat focusu'
Un factor determinant este pretul, cu 16 mii nu poti sa cumperi a4, seria 3 sau passat. |
bah glonte, stima si respecte pt buzunaru tau si brunete dar aici ma simt si eu.....:evil:
la mn in focus nu miroase nici a plastic si nici a cauciuc + k pana acum nu am avut de schimbat decat cauciucurile, filtre si ulei si masina are 6 ani deja si faptu ca o luat mondeo ala cu 16k nu inseamna k e o masina din clasa ieftina....la topgear or prezentat un mondeo de 50 si cva de mii de lire ;) ai si tu dreptatea ta si ti-am zis si eu: ford in eu ii cam degeaba, ii batut de nemtzoaice dar in america ford da clasa la toate nemtoicele pt ca americanii nu se zgarcesc la calitate! |
Americani nu se zgarecesc la calitate? :) sa vezi cum arata un interior de mustang 2008. Is plasticele ca la lada niva din 87'
|
Quote:
|
vorbea de masini cu 0km , la 16mii . In Mondeo asta miroase inca a germania iar finisajele sunt oke pt. acest pret. Singurul lucru care am simtit ca mi-a lipsit pe autostrada a fost tempomatul si mp3-ul in rest , totul a fost oke. Si am condus pe la Passau pe niste serpentine , a stat excelent pe drum! Pot spune ca acolo m-am familiarizat cu masina.
|
5 Attachment(s)
revin cu poze...
|
:joy: super misto masinutza ....culoarea e beton ....:D
felicitari pt.achizitie !!! :yes: :wave: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning