![]() |
Re: E30 - 3 2.5 12v Coupe ( wip )
:dance:Bv Santos!!:dance:
|
cum ti se pare diferentialul de ix?
|
Apropo de asta... cativa ziceau cand a intrat Santos la cercuri: "aa... are diferentialul ala de ix... n-o sa faca nimic..." Se pare ca s-au inselat.
|
sa stii ca sa vazut foarte frumos din public...a ajutat mult shi angelu`:D....... felicitari santos
|
5 Attachment(s)
:D mi s-a parut okay, insa am eu o mare frica in mine ca l-am facut bucati ..
tot se aude ceva pe spate.. iar la gropi .. parca se rupe .. in fine, ramane de vazut .. grupu mi s-a parut okay,am senzatia ca de vina a fost suspensia,pardon,barca.. :D masina se lasa atat de mult pe o parte incat roata care statea sus nu prea mai avea cum sa invarta / automat masina se comporta uneori ca si cum diffu ar fi fost deschis , ideea e cam aceiasi ,cred :D uite o poza foarte buna facuta de mke .. in care se vede clar.. cat se inclina masina .. ce dreaq sa rupa aderenta o roata ? :D oricum,ptr prima oara sunt multumit :D mai multumit sunt de faptul ca in fiecare poza in care mi se vede fatza,zambeam :D fara sa vreau :D |
Quote:
|
Quote:
sa mor io,am strans vreo 200 de poze... cu mine ,in alea 2 minute cat am dat ... :lol::lol: in toate zambesc sa-mi bp , doar in alea in care nu rupea aderenta eram un pic suparat ... cum o lua .. cum aparea smiley face`u :lol: |
Fericit tiganu' ! Bravo fiule ! Tocmai ti-ai facut un fan ! :peace: :peace: :peace:
|
happy man..........
|
Quote:
|
bv man, felicitari pt prestatia de duminica .. si...bafata in continuare ..:) ;)
|
FELICITARI !!! nota 10+ :D;)
|
multumesc frumos :D
|
FELICITARI foarte frumos show ai facut , ai fost la inaltime si asa sa faci pentru urmatoarele SHOW-uri !! Bafta multa in continuare , ai grija de tine si de masinuta !! ;):idea::arrow:
Cu respect, Xel'Naga |
nu cred ca o sa faca asa in urmatoarele show-uri ci sunt convins ca o sa faca mai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning