![]() |
Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)
Quote:
Capota negru mat: 100 lei Capota carbon: de la 200 lei (in functie de materialul ales) |
Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)
Quote:
Colantul prinde bine pe suprafete lucioase, nu pe chit. Bandourile se demonteaza daca sunt pe clipsuri, daca sunt lipite nu. Pret: 250 euro. T.Ex: 8 ore. |
Quote:
Iti recomand sa iti deschizi un topic si sa iti expui realizarile pentru a fi admirate de noi toti. |
Quote:
2. In privinta parbrizului nu avem certitudinea ca a venit crapat sau a fost atins la noi, deoarece a fost vazut dupa ce o buna parte din masina a fost colantata. La momenul respectiv am vrut sa remediem problema cu o firma specializata, insa tu ai ales sa suportam noi o parte din suma si tu sa il repari pe casco. 3. Desi ti-am explicat ca este nevoie de ceva timp pentru remedierea problemelor caroseriei si colantarea propriu-zisa (in mod normal 2 zile), ne-ai spus ca trebuie terminata in cateva ore, deoarece dupa amiaza aveai programare la folie pe geamuri + alte probleme pe care trebuia sa le rezolvi. In concluzie, nu poti sa transformi o masina cu atatea probleme intr-una noua. Chiar si tu ai fost constient de faptul ca in final va arata bine, dar nu impecabil. Asa cum la finalizarea lucrarii ne-am salutat si ai fost multumit de rezultat, mi se parea corect sa-mi dai un telefon sa imi spui de problemele pe care le ai, nu sa pari o "victima pe forum". |
Quote:
In legatura ca rugina tu ai zis ca ma costa 50 de euro in plus si se rezolva nu ca apare dupa 3 saptamani din nou si ce crezi nu a fost nici un amestec de zapada cu clorura de sodiu pentru ca de cand am venit eu din Romania aici nu a nins. Oricum nu te obosi sa imi raspunzi pentru ca eu nu o sa mai intru niciodata pe aceste topic si te asigur ca nici altii nu or sa o mai faca si nici pe usa garajului tau. PS: cu semnalizatorul de pe partea stanga lipit cu Super Glue care e povestea? |
Quote:
2. In legatura cu semnalul te-as ruga sa imi spui daca era lipit cu Super Glue de tabla sau de colant. |
Quote:
Pe viitor instruiesteti mai bine oamenii si supravegheazai mai atent. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
BMW X6
- decolantare din argintiu - remediarea unor mici zgarieturi, a unei infundaturi pe aripa spate - colantarea cu bronz - recolantare capota si portbagaj cu carbon anthracit (au fost zgariate de invidiosi) Sper sa isi vada proprietarul masina aici. Poate vede ce zapada a lasat in urma cand a plecat pe nisipurile arabilor. |
La un A6 2005 - capota + oglinzi + ornamente stalpi+ eleron cu carbon antracit .
Timp de executie + pret te rog . Separat ornamentele interioare - consola MMI + trim-uri interioare. Multam anticipat. |
Quote:
Oglinzi: 25 euro Stalpi: 25 euro Eleron: 40 euro. Trimuri interioare: 60 euro. |
salut!cat ma costa sa colantez un e46 touring in alb lucios si plafonul cu folie carbon negru?si timp de executie te rog?
|
cat ma costa un autocolant rosu mat pentru un e36?
eventual un pret fara montaj deoarece suntem cam departe unul de altul |
Quote:
T. Ex.: 6 ore. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning