![]() |
de obicei akolo in America de Sud nu exista producatori auto propii, dk m-am exprimat bine, deci sunt copii sau sub licentza, si sa cautam akuma...HONG Hy sau cum s-or chema..cine are chef, pofta buna :lol:
deci indiciu la a mea....este Americana si face parte din grupul GM si are numele unui oras american, se fabrica k model de 30 ani zic eu sigurr :wink: |
it's a Chevy M..... god damn :oops: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Chevrolet Malibu, sa-i dam drumu k e linishte, pun alta :D
|
Asta e spate de Skoda... si poza e o facatura proasta. Daca va uitati cu atentie se vad la fiecare doua usi cum au fost sterse manerele intr-un program de grafica...
|
1 Attachment(s)
doar marca nu ajunge, parca asha shtiam :roll:
|
Skoda 100 park.. dar oricum.. ar fi deajuns sa zic faptul ca acea masina nu exista :)
|
chiar nu exista...e un exemplu de modificare grafica..oricum e destul de reusita :D
|
Re:
Quote:
|
Aia a doua e vreun soi de \"papa mobil\"??
|
pai incercam sa arat k s-ar putea sa existe aceste 2 masini, dk a doua este asa PAPA MOBILATA cu folia aia sus, ma gandesc k poate s-au apucat niste nebuni sa faca o limo ieftina...pe undeva prin Cehia..Polonia, io stiu :oops:
oricum modelu e S100.. Bishop man baga pozna :wink: |
Sa bage altcineva ca eu nu prea am poze cu masini dificile :P
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Golf mk3
|
parerea mea la fel, cu fata de MK 4 sau..desi putin probabil Vento cu fatzau de G 4 :lol:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning