![]() |
Re: Club TICO
Quote:
|
vin si eu edyiyi tico
nr meu 0766416886 |
1. STREET - Mircea - TICO
2. Dead666Ghost - Matiz 3. ComanRazvan - Matiz 4. Guashe - TICO 5. George- Tico 6. Z4pp - TICO 7. crystyan777 - Matiz - incert - crede ca va ajunge si el. 8. edyiyi - Tico - 0766416886 |
haideti sa ajungem macar la 10 masini
|
Cele mai vizitate 10 locatii
In Brasov 1. Piata Sfatului 2. Str. Republicii 3. Biserica Neagra 4. Poiana Brasov + Masivul Postavarul 5. Magazinul Star 6. Biserica Sf. Nicolae si Prima Scoala Romaneasca 7. Aleea de sub Tampa + Varful Tampa 8. Dupa Ziduri + Turnul Alb + Turnul Negru + Bastionul Graft 9. Casa Sfatului - Muzeul de Istorie 10. Str.Sforii In afara Brasovului 1. Castelul Bran 2. Predeal 3. Zona agro-turistica Bran-Moeciu 4. Masivul Piatra Craiului 5. Muntii Bucegi 6. Manastirea Sambata de Sus + herghelia 7. Muntii Fagarasului 8. Valea Timisului 9. Cetatea Rasnov 10. Biserica-cetate Prejmer |
cred ca ce`l mai indicat ar fii sa ne intalnim undeva in afara brasobului... pt ca dk ne intalnim in oras e mai greu cu locu de parcare (nu prea cunosc acest oras..dar cand am fost la biserica neagra si pe strada sforii am gasit foarte greu loc de parcare) ...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
MEETING OUTDOOR TICO & MATIZ
25-26 IULIE 2009 - BRASOV Locatia: Centrul Comercial CARREFOUR BRASOV Calea Bucuresti, Nr. 107, Brasov, Jud. Brasov, Cod. 500299 ora 12:00 Luati o harta si propuneti locuri de campare |
perfect... si locu si ora...
|
Da e bun locul...totusi parca vad k o sa ne cautam putin pe acolo.
|
1 Attachment(s)
daca o sa fim macar cati am spus sigur ca venim ii perfect:-)
cei din brasov sau care cunosc brasovul sunt rugati sa propuna locuri de campare. atasez o harta pentru ceilalti pentru votarea locului de campare(undeva unde sa avem cel putin un rau:-) ) |
cu locatia finala stam cam prost...pana...de idei
|
Quote:
|
Quote:
|
inca unu sa fim cel putin 10!!!
|