![]() |
Re: Bancuri / Glume / Amuzament
Quote:
SUPER TARE !!! Am ras cu lacrimi ... . . . . . . . Asta cand eram in clasa a 2-a !!! |
Un medic citeste in birou un ziar.
Intra o pacienta si incepe sa-si ridice fusta. Medicul priveste si spune: "Mai sus!" si citeste mai departe. Ea ridica fusta mai sus. El ii repeta: "Mai sus!" si iarasi se intoarce la ziar. Ea il asculta si ridica fusta si mai sus. Atunci el ii spune: "Domnisoara, ginecologul e mai sus!". |
1 Attachment(s)
Pe asta il stiti ?? :D
|
cuvinte moldovenesti...
- Cuvintelnic - un fiel di dictionar, cu multi cuvinti, din cari oaminii inteleji si ei si pot. - Miere - Lichid gros, dulsi, transparient, produs di albini or poami cazuti din mar. - Chilot - Nalbituri purtati pisti... rusini or baiet si condusi aerfloturili. - Divina - Fatuci draguti din icoani; fatuci draguti si din afara icoanilor; poati hi si fatuci cari ii acuzati di baiet ca a ramas bortoasi: "tu esti divina!". - Palitura - Lovituri pi spinari; di osandi ca la TSKA Moscova or florisici cari si-o pierdut sieva. - Papusi - Jucareli pentru bebilusi or opinsilii fari calcai, di casi, picari i-o dat fimeia nieputinciosului scriitor al cuvintelnicului. - Batigard - Strajer; baiet tuns la chelii, cu minti multi, cari apa! ripisiniva di batai; atentii, nu reusesti intotdiauna! - Perji - Poamili din pruni; dicoratiuni-mozaic pi material moali, dicalitatia cuvintelnicului. - Piron - Suruboi cari si bati cu socanu or locu undi trag in gari trenurili. - Tratat - Baiet cari daci vini in bataturi la tini ii dai o vodki sau pajini di hartii pi cari tovarasii domnului siecretar jeneral al PCM Voronin vor sa-l scrii in moldovinesti cu asupritorii di pesti Prut, cari vor sa-i romanizezi cu forta si cari se va siemna la Pasti. La Pastili Cailor. - Dobitoc - Poati fi si animal - bou, magar or alsiva din bataturi; cretin,idiot, tiembiel ca sel pi cari l-au pus kaghiebistii di la Moscova sa faci cuvintelnic intri rom nu stiu daca a mai fost...am primit mail!!! |
Quote:
tare rauuuuu d tot :D |
1 Attachment(s)
Dar pe asta o stiti ??
:lol: :lol: :lol: :lol: |
da le stim... se pare ca citesti di formul DC :)) oricum sunt tari... ;)
|
Quote:
Ca nu m-am prins...si-am cazut... |
super tare asta
Pe Yahoo Messenger <el> femeile sunt proaste <ramona> esti tu retardat misogin <el> ok <el> hai sa iti demonstrez <el> vom juca bambilici ca sa aflam adevarul <el> incepe tu <ramona> bambilici? <el> zi un numar <ramona> 5 <el> 6 <el> te`am batut <el> incepe <ramona> 5 miliarde <el> 5 miliarde 1 <el>am castigat <ramona> daca esti asa destept, de ce nu incepi tu jocul <el> ok <el> -5 <ramona> -10 <ramona> fffffrrrrraaaaaaaiiiiiieeeeereeeeeeeeee …. peste putin timp …. <ramona> ok sunt proasta : )))) |
Quote:
|
Quote:
genial, nu mia pot de ras =))))))):lol: :lol: :lol: :lol: |
Asemanarea dintre Windows si un submarin: cum ai deschis o fereastra, cum ai inceput sa ai probleme.
|
Doi politisti gasesc în fata gimnaziului un cadavru.Unul dintre ei > întreaba: > -Stii tu cumva cum se scrie corect gimnaziu? > -Nu, dar hai sa-l taram pana la posta!
|
deci e preaaaaaaaaaaaa TAREEEEEEE chestionarul nr 69 !!!!! beleaaa
|
Un rus,un american si un tigan se duc la Polul Nord. Dupa o vreme raman fara mancare. Ei propun ca in fiecare zi sa-si taie cate ceva din corp sa manance.
In prima zi rusul isi taie o bucata din picior. - Azi mancam pulpa! A doua zi americanul isi taie din coaste. - Azi mancam costita! A treia zi vine randul tiganului. Seara isi deschide slitul. Fericiti ceilalti doi exclama: -Asta seara mancam carnacior. Tiganul: - Ce carnacior! Un ceai cald si la culcare! sper k nu a mai fost postat :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:17. |
- Copyright 2026 4Tuning