![]() |
Re: Dej
Quote:
|
da asta cu doua platforme ii buna :))
|
ce fac baietii??cate roti v-ati rupt la masini pe asfaltul asta perfect din municipiul Dej??cel mai dragutz orash unde te poti plimba cu masina linistit =))=))
|
daca acea plimbare e pe o platforma trasa de un 4X4 atuci putem vb de plimbari linistite:))
prin scumpul nostru orashel dak mai suspensi de humer h1 cred ca incepi sa te imprietenesti cu servisele auto locale,pe care le vom vizita des:P tanku meu inka e intreg,am fost azi prin orash la o tura da jale mare,pt cei ce vor sa mearga la GRAND CANYON haideti la dej:)) |
Ma baieti stati cuminti ca drumurile din centru,Dej sunt bune haideti pe mulatau sa vedeti ce drum e pacilea.
Nui asa domnu Cristi:)? Credca o sa ma F*** in fericire cand masina mea va fi gata si lasata jos cu noile amortizoare. Sa speram ca vor rezista. |
s-a dus zapada,gheata..acuma cratere de cel putin 10 cm,nu poti merge 100 de metri fara sa nu-ti rupi masina,orasu vietii..bine ca tot baga bani in echipe de fotbal si-n cocalari
|
salutare ce mai fac baietii?
deci tocmai ma uitam la stirile realitatea tv,si portiunea de drum de la dej catre bn,a fost aleasa ca cea mai avariata din tara:)) e si deju cel mai bun la cv,:))craterele neau pus orasu pe primu loc deci dak va rupeti masinile sa fiti mandri:)) |
Quote:
|
Quote:
dak eu zis ca e cel mai naspa yo cred ca sau luat dupa cv,nu cred ca ar informa lumea degeaba |
apoi drumul DEJ - Baia Mare e suuuub orice critica. Cred ca expresia "cel mai avariat din Ro" e cam exagerata. Sunt altele mai "teroare
" |
Quote:
|
Cunoaste careva userul asta:)? https://forum.4tuning.ro/member.php?u=41167
|
Quote:
|
Ati fost careva in weekendul asta la Romexpo?
|
aveti poze de la accidentul asta de mai jos de seven ? ceva reisar cu audi a lovit o femeie si-un taxi,a trecut peste un gard viu si un pom si-a ajuns in bloc ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning