![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
|
Asa... vreau pareri despre un soft... si anume unde, la cine...? Si preturile eventual :)
|
Depinde unde...cel mai bine fa`l undeva aproape...ca sa nu faci multi km dupa ce dai catalizatorul jos
|
poi dc sa nu faca multi km dupa ce ii da catalizatoru jos?:-/ ce se intampla daca face multi km?
|
pai avand sonda dupa cat (cel putin asa cred ca o am dupa cat) imi va da eroare si'mi va da unpic peste cap calculatoru... dar nu e asta problema...
Ideea e ca vreau un soft cat mai safe... nu vreau absolut deloc sa ma trezesc dup'aia cu probleme, fum, putere nonliniara sau si mai grav... turbo sa cedeze sau altele :) Desigur nici nu vreau sa dau 4-500 euro...cand pot sa dau mult mai putin pt aceeasi treaba. Inca astept propuneri |
Racing CODE ;)
|
Revo Technik :rolleyes2
|
Quote:
|
LEXUBLAVLA: pai avand sonda dupa cat (cel putin asa cred ca o am dupa cat) imi va da eroare si'mi va da unpic peste cap calculatoru... dar nu e asta problema...
INTERNETUL E MARE, INTRA SI SI CAUTA, DUTE LA SERVICE ,NUTI IA MULT TIMP, INTREABA...TREBUIE SA TE INTERESEZI...ALTFEL NAI DE UNDE SA STI... |
Si cei din valcea de la IVECO fac...dar cel mai bine du-te cum a zis Ionut la Racing CODE, la Rabanne, la Dominic....
|
Quote:
|
vreo 550-600 de fapt...asa cred :D
|
in alta ordine de idei... o intrebare care ma apasa mult mai mult acum: o polisare in vl cine face? partiala ma intereseaza, nu totala (cateva zone "cat palma" ) Ca am solutie de polis care e destul pt ce'mi trebuie mie , dar am cautat azi si n'am gasit lavete de polis manual
|
cu softu... inca ma documentez pt ca vreau alegerea buna si oricum momentan trebuie sa "ingrijesc" unpic motorul, sa'l pregatesc pt soft ... un ulei , o garnitura , o curatare de EGR... d'astea :D
|
Bai KOS, ce frumos ti ai facut masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning