Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

Mustang 27-04-09 10:28

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Quote:

Originally Posted by Bytzu (Post 2269707)
abia astept sa se reglementeze trafiul in buc, sa pot sa merg si eu decent cu autobuzul, si sa ma duc la donsoare in statie sa le invit la o prajitura, asa..ca "e draguta"...unde sunt vremurile alea? inainte vreme eram in cofetarie grupa mare, acum...prajitura cica se mananca in masina...pacat...

Mai exista cofetarii? :lol::lol::lol::lol:
Mai sta lumea sa pape ce este in cofetarie? :lol::lol::lol::lol:

Trixi 27-04-09 12:44

well...la ora 13.45 in data de 26 aprilie ,duminica,o pereche s-a asezat la masa unei cofetarii.fata era in blugi,nefardata,baiatul si el in blugi si o bluza simpla,neagra.au mancat profiterol dintr-o singura farfurie...si s-au simtit tare bine.unii chiar au zambit vazindu-i.(si s-au deplasat pana la parcarea apropiata de zona pietonala cu o duba,deci chiar au facut mai mult decit 3 pasi si pe jos pana ce au ajuns la cofetarie)

acesta NU este un pamflet.credeti-ma,ca la oradea asa ceva chiar nu este ceva iesit din comun.;)

aleks 27-04-09 14:39

Zici tu că nu e un pamflet? :) Atunci să te credem, că ştii tu ce spui :)
Şi chiar n-a contat maşina... :)

Bytzu 28-04-09 12:57

ma, voi n-aveti voie sa pomeniti aici de prajituri...mie imi plac, si mananc cat sa-mi fie bine...savarina ramane la urma...

la vara o sa fie bine, vineri seara, cand pleaca toti si ramane bucurestiul liber, sa savurezi un cico si un profiterol la o terasa...

edit: si ca sa fiu ontopic, sper ca masina sa se schimbe in "ce inghetata conteaza?"...sau ma rog, ce are fiecare de oferit in vederea stabilirii unei intalniri..

DiavoLLo 21-09-09 01:55

depinde de caracter....parerea mea daca baiatului ii sta capul la f***t deja nu mai vad rostul plimbarilor etc...sa treaca direct la treaba.....daca fata se lasa agatata doar pt simplul fapt ca baiatul are noul seria XXX atunci....baiatul deja o asteapta sa se apuce de treaba.

Champion 21-09-09 18:51

Quote:

Originally Posted by DiavoLLo (Post 2655880)
depinde de caracter....parerea mea daca baiatului ii sta capul la f***t deja nu mai vad rostul plimbarilor etc...sa treaca direct la treaba.....daca fata se lasa agatata doar pt simplul fapt ca baiatul are noul seria XXX atunci....baiatul deja o asteapta sa se apuce de treaba.

Ai dreptate.Eu consider ca daca te iubeste cu adevarat poti sa nu ai masina..daca pt ea conteaza doar lucrurile materiale pe care le ai poti sa ii zici next.

"Eu nu pot sa`ti ofer aur
Si excursii`n strainatate
Dar pot sa`ti fiu iubit,prieten,tata si frate
Pot fi orice`ti doresti
Atata timp cat ma iubesti"

polon3zZo 22-09-09 17:36

daca ma iubeste ma iubeste pentru ceea ce sunt nu pentru ce am in garaj .....
nu suport persoanele pe interes asa ca daca ii convine bine daca nu , mai sunt destule care pot aprecia altfel situatia ......zic la modul in care as fii avut o iubita in sensul asta :))))))

johnyvip79 23-09-09 21:02

Parerea mea e ca in peste 90% din cazuri conteaza pt. femeie masina pe care o conduci.
Stim ca in unele cazuri masina nu e proprietatea personala , dar imaginea de moment conteaza .
Daca intram la capitolul pustioaice , conteaza sa nu fie Dacie.

DTH 23-09-09 21:05

Quote:

Originally Posted by johnyvip79 (Post 2664128)
Parerea mea e ca in peste 90% din cazuri conteaza pt. femeie masina pe care o conduci.
Stim ca in unele cazuri masina nu e proprietatea personala , dar imaginea de moment conteaza .
Daca intram la capitolul pustioaice , conteaza sa nu fie Dacie.

Pei da , nu le convine in Dacie ...de parca in bemve are alt gust :blowme: , subscriu statusu meu , fara suparare pentru nimeni :lol: 8) :rolleyes:

johnyvip79 23-09-09 21:40

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2664136)
Pei da , nu le convine in Dacie ...de parca in bemve are alt gust :blowme: , subscriu statusu meu , fara suparare pentru nimeni :lol: 8) :rolleyes:

bine zis :-)

Mustang 24-09-09 06:55

Pustoaicele nu au nevoie de Dacie, Matiz, Tico, C1, 107...
Deci... lasati-le pe pustoaice ca astea incep cu pretentii mai mari decat una de 25 de ani cand vine vorba de autoturismul "partenerului".

Sasha 25-09-09 14:06

Quote:

Originally Posted by polon3zZo (Post 2660462)
daca ma iubeste ma iubeste pentru ceea ce sunt nu pentru ce am in garaj .....
nu suport persoanele pe interes asa ca daca ii convine bine daca nu , mai sunt destule care pot aprecia altfel situatia ......zic la modul in care as fii avut o iubita in sensul asta :))))))

si in cazul in care inca nu a ajuns la stadiul "de a te iubi" ?! gen... prima sau primele aparente..crezi ca nu-i pasa?:lol:

polon3zZo 26-09-09 12:43

in mom de fata eu zic ca ma iubeste .....si primele aparente nu ma intereseaza .....pe parcurs , da...

Sasha 26-09-09 14:13

Quote:

Originally Posted by polon3zZo (Post 2670328)
in mom de fata eu zic ca ma iubeste .....si primele aparente nu ma intereseaza .....pe parcurs , da...

nu ai inteles... nu vorbesc de actuala ta prietena, no way... vorbeam in general. Fa-ti un film in cap...ca si cum ai agata o gagica..crezi ca ar fi interesata de ce masina conduci?:)

DTH 26-09-09 14:20

urat :D , scuze de offtopic , eu daca as fii baiat chiar nu m-as gandi cum ar iesi situatia sa aflu ca ar sta cu mine pe interes :lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:12.

- Copyright 2026 4Tuning