![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Quote:
Mai sta lumea sa pape ce este in cofetarie? :lol::lol::lol::lol: |
well...la ora 13.45 in data de 26 aprilie ,duminica,o pereche s-a asezat la masa unei cofetarii.fata era in blugi,nefardata,baiatul si el in blugi si o bluza simpla,neagra.au mancat profiterol dintr-o singura farfurie...si s-au simtit tare bine.unii chiar au zambit vazindu-i.(si s-au deplasat pana la parcarea apropiata de zona pietonala cu o duba,deci chiar au facut mai mult decit 3 pasi si pe jos pana ce au ajuns la cofetarie)
acesta NU este un pamflet.credeti-ma,ca la oradea asa ceva chiar nu este ceva iesit din comun.;) |
Zici tu că nu e un pamflet? :) Atunci să te credem, că ştii tu ce spui :)
Şi chiar n-a contat maşina... :) |
ma, voi n-aveti voie sa pomeniti aici de prajituri...mie imi plac, si mananc cat sa-mi fie bine...savarina ramane la urma...
la vara o sa fie bine, vineri seara, cand pleaca toti si ramane bucurestiul liber, sa savurezi un cico si un profiterol la o terasa... edit: si ca sa fiu ontopic, sper ca masina sa se schimbe in "ce inghetata conteaza?"...sau ma rog, ce are fiecare de oferit in vederea stabilirii unei intalniri.. |
depinde de caracter....parerea mea daca baiatului ii sta capul la f***t deja nu mai vad rostul plimbarilor etc...sa treaca direct la treaba.....daca fata se lasa agatata doar pt simplul fapt ca baiatul are noul seria XXX atunci....baiatul deja o asteapta sa se apuce de treaba.
|
Quote:
"Eu nu pot sa`ti ofer aur Si excursii`n strainatate Dar pot sa`ti fiu iubit,prieten,tata si frate Pot fi orice`ti doresti Atata timp cat ma iubesti" |
daca ma iubeste ma iubeste pentru ceea ce sunt nu pentru ce am in garaj .....
nu suport persoanele pe interes asa ca daca ii convine bine daca nu , mai sunt destule care pot aprecia altfel situatia ......zic la modul in care as fii avut o iubita in sensul asta :)))))) |
Parerea mea e ca in peste 90% din cazuri conteaza pt. femeie masina pe care o conduci.
Stim ca in unele cazuri masina nu e proprietatea personala , dar imaginea de moment conteaza . Daca intram la capitolul pustioaice , conteaza sa nu fie Dacie. |
Quote:
|
Quote:
|
Pustoaicele nu au nevoie de Dacie, Matiz, Tico, C1, 107...
Deci... lasati-le pe pustoaice ca astea incep cu pretentii mai mari decat una de 25 de ani cand vine vorba de autoturismul "partenerului". |
Quote:
|
in mom de fata eu zic ca ma iubeste .....si primele aparente nu ma intereseaza .....pe parcurs , da...
|
Quote:
|
urat :D , scuze de offtopic , eu daca as fii baiat chiar nu m-as gandi cum ar iesi situatia sa aflu ca ar sta cu mine pe interes :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning