Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Cafeneaua oneştenilor (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/22686-cafeneaua-onestenilor.html)

Andrey_FL 25-12-07 22:46

Re: Cafeneaua onestenilor

se poate face din leduri de bricheta...la care pui rezistente de .....nu mai stiu cat......

TheFasterMan 26-12-07 08:17

Quote:

Originally Posted by donys (Post 1262011)
unde gasesc niste becuri albastre pt numar???pls zice-timi si me daca stiti bafta si numai bn

Donys las`o asa cum e ea....nu o mai incarca cu lumini si luminite:))

dexter_20 26-12-07 23:12

Daca mai avem Stefani sau Stefanii pe aici...eu la zic La Multi Ani!!! Daca nu avem....LA MULTI ANI! mie

Andrey_FL 27-12-07 07:13

Chiar mai Dex ca am si uitat.....La Multi Ani din partea noastra....

TheFasterMan 27-12-07 16:21

La Multi Ani Dexter!!!Tot ce iti doresti si ai grija cu stalpii:D

donys 28-12-07 09:20

salutare baieti, ce mai faceti???plictiseala, asa-i?????bfta

dexter_20 28-12-07 17:59

chiar nu a auzit nimeni pe cineva care nu are ce face cu un stop stg de logan?

Andrey_FL 28-12-07 18:02

ma interesez eu in seara asta dex si iti zic
Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 1265049)
..............cand ne mai vedem sau cine are in plus un stop stg de logan, ............

pai atunci pe cand?

TheFasterMan 28-12-07 18:09

incearca pe la bacau prin targ:D

TheFasterMan 29-12-07 17:51

se mai face vreo intalneala???

dexter_20 30-12-07 03:42

Ufff...abia aseara am vazut ceva interesant pe youtube si...am ramas dezamagit de atitudinea unora.Fratilor!!!! De cand exista Night Runners????????????? Noi abia suntem o comunitate de pasionati/simpatizanti ai tuning-ului si masinilor si deja vad comentarii pe care le aud numai in melodiile live a lu gutza si salam. Mai lipsea celebrul "fara numar fara numar fara numa fara numar..." si era tot tacamul. Nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang de faptul ca acest "club" are un singur membru. Oamenilor( si copiilor), s-a discutat despre club, baietii de la GTV au zis ca la iarna se ocupa ei si gata! De ce sa punem caruta inaintea cailor si sa ne dam mari ca facem parte din "Night Runners"? cand,de fapt si de drept, asa ceva exista doar in povesti cu Fat Frumos si Ileana Cosanzeana. Eu cred ca unii ar trebui sa viseze mai putin la cai verzi pe pereti, sa coboare cu picioarele pe pamant, sa fie capabili sa conduca LEGAL o masina, sa inceapa sa bage BANII LOR intr-o masina si apoi mai vedem. Ca asa pot si eu sa merg in Brasov si sa o ard in focuri k sunt mare racer doar k sa fiu pupat in "ass" de copilutii care nu ies afara pt k nu si-au terminat de tunat Supra din NFS.

Bmw_Rulllzzz 30-12-07 08:38

pai vezi si tu cine a postat treaba aia pe youtube. da si tu un link ceva

Sl1V3R 30-12-07 09:24

Mai sunt cateva in afara de asta.

AndreiC 30-12-07 12:16

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz
in traducere la ce a zis copacel......sa va calce un M5/RS6.....o masina cu multi multi cai condusa de MOS CRACIUN
da da...asa e marius...imi place ca esti darnic :D...M5/RS6...traim bine inseamna :)))

AndreiC 30-12-07 12:26

mda...profund impresionat de clipurile de pe youtube...pentru ca sunt mai multe>Am si eu o intrebare pentru cine le`a postat."te`ai gandit daca le vede cine nu trebuie??"
Ca bine ai zis Dexter in cuvantarea ta de mai sus!

All times are GMT +2. The time now is 17:20.

- Copyright 2026 4Tuning