![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
1 Attachment(s)
@stf192: Da...eram la vulcanizare. Parca m-ai si claxonat daca nu ma insel. Pai in Popesti sunt mai mereu. In 20 min plec iara
@NXdev: Mersi nenea...si imi plac mai mult astea deja @Fireburn_03: Multumesc. Imi revin eu usor,usor. Momentan decat o poza in graba la jante cu telefonul. Am montat jantele pe 15'' tot Rial. In curand poze mai clare si mai multe si cu jantele si cu interiorul |
Quote:
|
pacat de jantele alea... erau "bine rau" alea pe masina....
Asteptam poze :) |
Quote:
|
Quote:
|
Sunt prea oldschool pt logan !
Este masina prea noua ca generatie pentru modelul asta de jante ! Parerea mea... Se pupau mult mai bine pe un golf 2,golf1...orice sub 92 an fabricatie...:( |
13 Attachment(s)
@opia: Daca vrei desigur :-). Maine si joi sunt liber...vorbim
@fane1990: Stiu ca si alea dadeau bine. In orice caz imi plac astea mult @NXdev: Asta ma gandeam si eu dar momentan le las asa. Sunt ca noi :twisted: @Sonny™: Mersi Sonny @Tweety_rzw: Nu prea ma iau dupa oldschool...adica daca arata bine nu vad de ce nu. Imi plac astea ca au contrast cu masina (spitele gri-negru) si se vad bine Pun si niste poze noi cu jantele si una cu ce am mai facut pe la interior |
Inca 3 cm mai joasa si ....arata:shock:, jantele merg..nu sunt EXTRA dar merg, atat sa fie putin mai joasa:oops:
Bafta :* |
ZUZUle tu o auzi cum zice ca vrea ca buza de la aripa sa fie langa cauciuc???? Ea ar vrea sa mai tai din spirele de "HaRce".............. O culoare stridenta si aia e............
P.S. ma refeream la culoarea jantelor.... |
Hai ca arata bine Zuzule..imi place cum da si interiorul..
Hai bafta :D |
cand mergem dupa amortizoare?:)
|
1 Attachment(s)
Putina Culoare...........:flamed::flamed::flamed:
|
nu strica jantele ca sunt tzipla dar nu se potrivesc pe masina din pacate ... asta este .
|
Jantele nu prea se potrivesc, dar daca altceva nu ai gasit... asta e. Ce dimensiune ai la anvelope? Mergi pe stock sau ceva mai jos cu talonu? Incearca sa faci si tu poze pe soseaua dreapta, sa se vada cum e (oricum trebuie lasata mai mult). Interioru arata ok. :D
|
Salut. Jantele dau destul de bine pe masina, dar mai trebuie lasata masina.
Apropo cat te-au costata jantele? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning