Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

TheBig_X 23-05-07 13:28

Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta

LKS eu in locul tau nici nu mai deschideam gura ca tu esti unu dintre juniori care a calcat rau de tot pe bec.

LKS 23-05-07 14:06

stiu ...si mi`am cerut scuze atunci cand am gresit ...dar am o parere ...si in mare parte am dreptate ;)

ERY 23-05-07 14:07

Hai LKS ca mai devreme raguseai ca se face off topic...continua discutia pe mess.

YZF-PWR 23-05-07 17:23

Ciudat LKS, vad k ai 19 ani , esti intr`un club , dak tot ai aceste "facilitati" de ce nu aud de tine prin oras si doar aici pe forum , in loc sa tzipi aici mai bine sa`ti urle masina ca sa nu mai fi caracterizat asa cum esti acum ;)dand doar din gura , pe langa faptu k si u esti unu din acei semintzari din cate stiu eu cu toate ca ai masina... plm , sper sa nu te simti jignit dar cam asa vad eu lucrurile. si faza cu .... mari si prosti :) eu zic mai bine sa nu te mai gafezi ... numai bine! bafta

sonykel 23-05-07 17:47

hai gata ma calmativa ca deja ma simt nasol ca eu am reinviat aces topic shi se pare ca shi acest ``flame``... Leo cu doctoru am auzit ca va amenintati unu pe altu etc lasati-o mai moale ca aici e romania nu e USA vezi tu vreun reaper sa conduca Bentley?:P:P:P

YZF-PWR 23-05-07 18:30

nu te simti flatat , e de mult subiectu asta si neterminat

LKS 23-05-07 18:32

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 916000)
Ciudat LKS, vad k ai 19 ani , esti intr`un club , dak tot ai aceste "facilitati" de ce nu aud de tine prin oras si doar aici pe forum , in loc sa tzipi aici mai bine sa`ti urle masina ca sa nu mai fi caracterizat asa cum esti acum ;)dand doar din gura , pe langa faptu k si u esti unu din acei semintzari din cate stiu eu cu toate ca ai masina... plm , sper sa nu te simti jignit dar cam asa vad eu lucrurile. si faza cu .... mari si prosti :) eu zic mai bine sa nu te mai gafezi ... numai bine! bafta

o ard undercover ;) ..nu ma simt jignit stai calm ...m`ati vazut multi dintre voi ...chiar ne`am si salutat ..dar nu aveam de ce sa ma bag in seama cu voi ..
nu prea ma intereseaza cum sunt caracterizat...si seminte nu prea sparg

numai bine ! sanatate acasa !

sonykel 23-05-07 18:34

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 916144)
o ard undercover ;) ..nu ma simt jignit stai calm ...m`ati vazut multi dintre voi ...chiar ne`am si salutat ..dar nu aveam de ce sa ma bag in seama cu voi ..
nu prea ma intereseaza cum sunt caracterizat...si seminte nu prea sparg

numai bine ! sanatate acasa !

bai ati inebunit ce aveti am cu semintele? ce daca spargem seminte e vreo problema nu inteleg? tot mapamonud sparge seminte altii cu suc altii cu bere da nu inteleg ce au semintele?

LKS 23-05-07 18:44

se umfla buzele de la sare si vbesti aiurea ;)

YZF-PWR 23-05-07 19:02

si atunci daca nu va bagati in seama cum ati vrea sa nu se nu mai fie linia juniori/seniori ? sa alergam noi dupa voi ?
sa va zic o chestie altii erau juniori si dau si exemplu APV , ba chiar e si venit din alt oras si nu stia pe nimeni , si din junior si necunoscut a ajuns intr`unul din cele mai bune cluburi si cunoscut k tuning & style si participant curse , oare cum credetzi ca a ajuns aici in asa timp scurt ? prin pile ? a ajuns aici pt ca atunci cand a incercat , NU A FOST REFUZAT , cum garantez ca s`ar intampla si cu voi dak ati face ceva real in loc sa datzi din gura pe forum. bafta

CT-07-APV 23-05-07 19:56

Asa e adi nu am fost refuzat cand am incercat sa fac ceva. Este adevarat ca sa ajungi unde sunteti voi cei mai vechi adica in cercul asta de prieteni ca asta sunteti voi (chiar daca va mai ciondaniti uneori) este greu si iti trebe rabdare si convingere. Dar cred ca oricine vrea intradevar sa faca ceva va reusi daca se straduie indeajuns.
Si pentru restul miam deschis afacere vand seminte la kg si pentru ocazii speciale pistoale cu bile (restu nu am voie sa scriu pe forum) pentru eventualele lupte intre bande. daca sunt cereri o sa aduc si sucuri spre comercializare :) :)

peter 23-05-07 21:57

eu nu am dat niciodata vreo intalnire..dar am venit la fiecare....

si cred ca este impropriu spus "juniori" ...inafara de cativa..care si asa nu vin pe la intalniri...

P.S. YZF ...ziceai..ca sa venim sa ne bagam in seama..sa venim si noi..sa ne integram....dar cum frate? vin asa pur si simplu salut salut...ce draq...

CT-07-APV 24-05-07 00:29

Dar eu cum am fost? Cand nu cunosteam pe nimeni in tot orasul? Prima data am vorbit pe mirc cu ZMA sau MDN (ca le stiam numerele din oras si de la o cursa) si apoi am luat ID lor si mi-au zis ca sa vin la sala sa vb fata in fata. Si mi-am facut curaj intr-o seara si am mers sa vorbesc. Nu ma mancat nimeni (cu exceptia lu ZMA la munte.. lasa ca ti-o platesc eu)

Doctorul 24-05-07 02:05

pai da...dar daca ma bag in seama cu cineva ..sa zicem mai mare...fara nici un interes aud dupa vorbe ca ma bag in seama cu japca...desi el imi spune cand ne vedem sa-l salut...nu e frumos asa...si eu de aici ma las cu chestia asta pana o sa am masina...si treaba cu intanlirile...nu cred ca o sa mai vin decat la una sa rezolv ceva.numai bine(scuzati off topicul)

ERY 24-05-07 09:13

@Doctorul vbmenu_register("postmenu_917067", true); - nu este off topic.

All times are GMT +2. The time now is 07:57.

- Copyright 2026 4Tuning