Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe tex (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/175104-e36-coupe-tex.html)

Marian_nebunu 28-11-11 10:10

Re: E36 - coupe tex

Quote:

Originally Posted by Z E K Y (Post 4744560)
astept sa ma suni....ai fost de negasit!

asa face cand ai nevoie de el NU RASPUNDE LA TELEFON !! E NESERIOS !!!

On topic : !!! ce zice Liviu un oltean cand vede un BMW alb ??

: Uite un Bmw nou noutz :lol: :lol: :lol: !

Grasu'XxL 28-11-11 15:49

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4744138)
voi astia cu 6 pizdoane numai puteti de voi acum!! sunt suficiente 4....pt iarna asta!;)

vorbim la primavara mai multe!!!!!!!8)

Sef ce motor ai pe albitura?:D Bafta cu ea, arata super!

DaNn.ZyX 28-11-11 17:27

Quote:

Originally Posted by Grasu'XxL (Post 4745966)

Off - Daca te uitai o pagina mai in spate vedeai ca e "318is-m44 "
On - frumoasa noua achizitie,s-o stapanesti sanatos !

liviu tex 28-11-11 21:49

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4745334)
asa face cand ai nevoie de el NU RASPUNDE LA TELEFON !! E NESERIOS !!!

On topic : !!! ce zice Liviu un oltean cand vede un BMW alb ??

: Uite un Bmw nou noutz :lol: :lol: :lol: !

ai vorbit,stai jos 4! eu n-am zis;)!!! am zis in schimb ''de ce o avea patru butoane de geamuri electrice ca masina e coupe...??'' laaa urma m-am prins! este ielectrice si alea de pe spate pt ca sa nu ma traga corentu cand rulez pe A2 cu chilotu' automat,le actionez cu mana de langa clima digitala (dubla) care este deasupra OBC'ului cu peste 18000 de butoane! acuma ce ma gandesc eu,Mareane...o avea ceva daca'i pun xenon si'n proiectile??:lol::lol:

Quote:

Originally Posted by Grasu'XxL (Post 4745966)

1,8 is! merci frumos!:D

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4746220)
Off - Daca te uitai o pagina mai in spate vedeai ca e "318is-m44 "
On - frumoasa noua achizitie,s-o stapanesti sanatos !

multam fain tinere bavarez!!!:D

neagk 01-12-11 16:40

1 Attachment(s)
:lol:

minimal.madness 01-12-11 18:03

Frumos foc texu ... il urmaresc de ceva timp dar nici albitura nu se lasa mai prejos.Muchas baftalos in continuare cu dansa

brandex 01-12-11 22:46

De cand s-a facut oltean nu mai saluta lumea in trafic

mk3gti 02-12-11 22:03

Salut , felicitari pentru noua achizitie arata beton 8-) . Poti sa-mi spui si mie ce evacuare aveai pe cea rosie ? Finala magnaflow parca si in rest aveai intermediara si catalizatorul sau erau date jos ?

brandex 02-12-11 22:10

Quote:

Originally Posted by mk3gti (Post 4755535)
Finala magnaflow ?

Mangaraw :)

Florian328 02-12-11 23:22

avea catalizatorul scos si park remus era finala:-j

liviu tex 03-12-11 11:02

Quote:

Originally Posted by brandex (Post 4753548)
De cand s-a facut oltean nu mai saluta lumea in trafic

:lol::lol:pe la targ mi-am at seama ca erai tu!! adica dupa vreo 5 km! nu's figurant,atat ca m-am prins mai greu!;)

Quote:

Originally Posted by mk3gti (Post 4755535)
Salut , felicitari pentru noua achizitie arata beton 8-) . Poti sa-mi spui si mie ce evacuare aveai pe cea rosie ? Finala magnaflow parca si in rest aveai intermediara si catalizatorul sau erau date jos ?

ms!:Dfinala era INVIDIA cumparata de la racing nick,intermediara BORLA si n-aveam catalizator!

liviu tex 04-12-11 22:16

1 Attachment(s)
da,deci am inceput sa investesc bani cu nemiluita in masina! am schimbat becurile..la pozitie!13 lei m-au costat! erau galbene si urate,acum sunt albe asa,ca un xenon mai chior! de maine intru in forta in ea,pun bandourile,schimb stopurile cu unele ''ciuning'',iau pleoape ca mie nu-mi plac farurile asa mari,pun statie si subwofer pt o galagie amplificata si ranesc in ea pt ca e murdara! i-am imprumutat'o unui prieten care are masina in service si pana nu si-o scoate el pe a lui nu-mi vine sa fac curat,mi-o aduce tarziu si nu mai am rabdare de curatenie la interior!

crysty.bobok 04-12-11 22:25

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4759239)
da,deci am inceput sa investesc bani cu nemiluita in masina! am schimbat becurile..la pozitie!13 lei m-au costat! erau galbene si urate,acum sunt albe asa,ca un xenon mai chior! de maine intru in forta in ea,pun bandourile,schimb stopurile cu unele ''ciuning'',iau pleoape ca mie nu-mi plac farurile asa mari,pun statie si subwofer pt o galagie amplificata si ranesc in ea pt ca e murdara! i-am imprumutat'o unui prieten care are masina in service si pana nu si-o scoate el pe a lui nu-mi vine sa fac curat,mi-o aduce tarziu si nu mai am rabdare de curatenie la interior!

Vezi că am și eu un subwoofer din ăla de dat... dar cred că nu încape în portbagaj la e36 :)

opia 04-12-11 22:27

Te-am vazut azi la universitate...Superba!!! Sa o stapanesti sanatos...parerea mea, nu ii pune pleoape...arata perfect asa;)

jakal 04-12-11 22:28

se intampla 'tiuninggggggg'....:D
arata bine motanu..

All times are GMT +2. The time now is 21:52.

- Copyright 2026 4Tuning