![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
o macheta frumusica la un pret bun. :)
Spor la machetute |
Multumesc de aprecieri. Totusi, promo are dreptate. Macheta arata mai bine in poze decat in realiate. Este un model slabut, dar bun de adus intr-o colectie 4x4.
Inca mai am retineri in privinta unora din modelele mai slab calitativ din colectie. Parca le-as da in defavoarea unora ceva mai bune, dar asta ar insemna sa renunt la o parte din modelele 4x4. Ramane de studiat ... :P pana atunci astept noutatile. Mai am vreo 7-8 ce trebuie sa vina cat de curand ... :) |
E mult mai misto ca si un Maisto fii sigur de asta .Bordul are detalii frumoase, si in general ca tot ce e in interior, ce-i asa mare problema daca n-are mocheta ? Lasa ca nu la toate trebuie mocheta, pui niste covorase din cauciuc pe jos si problema rezolvata ! :lol: Si despre motor, mi se pare foarte frumos pentru pretul machetei, nu vreau sa ma gandesc cum arata daca se "ocupa" Maisto de motor :rolleyes2
|
Are si Maisto unele machete reusite :) aduse aproape de ERTL ;)!
Masina este frumoasa am avut'o si eu pe lista de cand am gasit'o cu 100ron , dar m'am razgandit si acum imi pare rau... :( Foarte frumoasa si e detaliata! Imi place ca se deschid toate 4 usi si motorul arata bine , la fel ca si interiorul! Merita toti banii!!! 8) |
Nice:lol::lol::lol:
Cel mai adevarat SUV 1:1, dupa parerea mea:-P |
@ driftergt: nu te supara dar singurele motoare de maisto facute "aproape" ca cele de ertl sunt poate cele de pe maisto thailand, dar astea noi is placa de surf nu gluma. Covorase...cum sa pui ca nici nu stiam ca se pot pune.
Arata foarte foarte bine jeep-ul mai ales pe verisunea asta de echipare si ma gandesc tot mai mult sa-mi iau si eu ertl ca nici nu sunt scumpe, dar sunt la un nivel bun calitate/pret. |
Ford F150, F350 si Chevrolet Colorado (toate maisto) sunt aproximativ la nivel de Range Rover ERTL. Totusi ... astea sunt doar exceptii de la maisto. Restul sunt mai slabute ...
Nu ma apuc eu sa o mochetez pentru ca nu ma pricep, insa sunt convins ca ar primii un aer de macheta mai buna. Oricum ... de dat nu o dau. E slabuta, dar imi place :) |
1 Attachment(s)
Astea le-am ridicat azi. Sunt platite/cumparate de-a lungul lunii, dar azi au venit, mare parte din ele.
Revin cat de curand si cu prezentarile :) |
Pfai maestre........ce machete:shock::shock::shock:
Tot una si una....:-P |
325 si ford iui man abia astept sa le prezinti..dar mai ai niste restante..
Felicitari man esti cel mai constant cumparator:!: |
Te-ai bagat serios in motociclete solido:D
|
Cine zicea ceva de criza ? :)))
Foarte tare! Intradevar ceva frumos! Imi place si abia astept sa le prezinti! |
superbe, astept sa vad Ford-ul F350 harley, sper ca-l bagi in cateva poze langa fratiorul lui F150.
Bravo Andrei, still number 1 |
Quote:
sunt atatea machete 1:18 aparute si tu iti cumperi porcarii deastea... |
Vad ca ti-ai luat si un trailer pentru 1:18, este cumva cel Motormax? L-ai gasit Romania sau unde? :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning