![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
urmeaza tu: hai du-te dracului ea : nu ma pot duce dracu tu : bine ma duc eu atunci si ea : asa da ! =)))
|
:)) foarte tare...dar fara sens...era vorba despre cum sa agati o femeie nu cum sa te faci de rusine ca iti da papucii intr-un fel foarte nasol dar in fine daca vrei sa impartasesti ceea ce traiesti cu noi...:D
|
looool ! eu doar faceam putina atmosfera :)
ala rau acum serios...fata e confuza rau..pe o parte ar vrea(ai gresit cu ceva) pe alta parte nu ca te place intr-un fel sau altu' ... rabdare ..ori iese bine ori rau acum depinde ce vrei tu ...dupa cum vad ca te exprimi parca esti asa indiferent n-ar fi mare pierdere :) |
da de gresit cred cam gresit :D iam inchis telefonu in nas acu vreo 5 zile in urma eram nervos .. motive serioase ... naveau legatura cu ea .. a zis ca a inteles .. dar ...
indiferent cu ea nu sunt dar am invatat sa nu ma implic de la inceput :D ca sa nu mai postez pe celalalt theard cum sa uiti o perosana care ai iubito :))) vladadamama: stiu ca nu se potriveste exact cu titlu threadului dar daca privesti larg cam are legatura .. zic eu .. |
Quote:
@unu rau:lasa fata in pace,pana ce se mai hotaraste si ea ce mm dreq doreste...iar daca e incapabila d asa o performanta ,scapa frateeee!!!;) |
hmmm...cred ca sunt si alte locuri care au mai multa legatura cu ceea ce ai zis sau a zis, parerea mea trebuie sa se deschida un thread de consiliere sentimentala, si altul care sa se numeasca...(ce sa faca daca nu ma mai vrea???):D
nu are legatura cu agatatul sincer, gagica era deja agatata si era in proces de dat papucii...deci think again |
:)) io ma gandeam ca era faza cum sa agat din nou .. cum . ce sa fac sa trec peste asta :D .. pan la urma am facut cam ce zice trixi :D .. oricum e incapabila :) .. ce rau sunt :))
|
..da' te simti bine,nu?;) asta e principalul!:D noi iti suntem alaturi,baga mare!
|
ok si aici se deviaza de la subiect...magheru incepe sa se umpla de fete frumoase:D
cineva ceva ??? fete frumoase care fac ture pe acolo??? sunteti pe aici ??? |
Quote:
Incearca un club,cafenea,bar...ce vrei tu. Sau te gandesti ca iesi mai ieftin cu benzina pe Magheru decat intrarea la club sau consumatia la cafenea. Hai ca te las ca esti patetic, te iei de baiat ca spunea ce il doare si nu era topicu potrivit si tu saracu, ai aflat ca pe magheru mai circula si fete la volan. |
si a intrat indianu'
zbuf!! si au sarit penele din vladdaman.... :D:D:D:D |
....seful d trib sa fie slavit!:D :D :D
|
Quote:
Eu ma intrebam daca nu cumva ma baga in seama vre-un moderator, da omu a cam meritat. Revenind la topic am observat ca au fost curiosi dupa intamplarea cu casetofonul. Credeam ca s-a inteles ca le-am agatat pe tipe in seara aia. Mai dificil a fost de explicat dupa cateva zile ca noi nu am mai facut asa ceva niciodata si ca din intamplare eram atunci cu dacia la plimbare. :d |
am impresia k nu esti tu singurul cu parerea ;)
..si de obicei,ceea ce vine spontan iese cel mai bine!:D |
numai spontan sa nu fie in 3 minute, k dak termini spontan asa repede de exemplu ... s-ar putea sa nu iasa cel mai bine :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning