![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
2 words 4 U : GROW UP !!!!!!!
Cred ca ar trebui un test de bun-simtz, ceva, cand intri in Crazy Drivers.... |
Re: LOGO SI NUMERE Crazy Drivers !
Mie imi place ideea de a pastra conceptul original de sigla. Parca prima e mai faina...
|
Si mie imi place varianta dou la ADR.
Dar cred ca pana la urma vom ramane la ceva simplu. Vom vota si vom vedea. Intai sa avem mai multe variante la dispozitie si dupa aia vom vota. |
hai mey ana nu-l lua tare, era o gluma :)
stii cum e, knd astepti la baie si unii nu mai iese :) pt ca vorbeste :) la telefon cu amante... aaa cu sefii voiam sa spun, normal k t oftici :D:D |
baieti... o rugaminte...
fara stickere cu sigla veche... discutia e clasica deja, n-o mai reluam... mai degraba sticker cu adresa de net, cum au atatea forumuri de masini, nu dam nume aici, sau alta alternativa pana se va hotara sigla definitiva... ce ziceti? |
e si asta o varianta dar nu cred ca merita sa faci un lucru de 2 ori mai bine asteptam stickeru nou :)
|
Aleks acelasi lucru l-am discutat si cu Stefan......cred ca cel mai bine e sa fie un sticker simplu cu Crazy Drivers.....fontul folosit si pe bannerul de la Bucuresti
|
cel mai ushor de facut e in photoshop... sau paint :P voi incerca sa fac shi eu nijte modele...
|
:)))) iese cu bataie data viitoare :)
|
hellboy nu ai mai terimnat stickerele? :)
|
HellBoy fa cdu ala odata !!!!! cu filmu de la cursa... ai uitat?!?!
|
:))) pe rand ca nu poate toate odata :D
|
spamul asta... jtii nu ca poti sa-mi zici shi la scoala toate acestea... maine iti dau cd-ul
|
la sc uit sa iti zic de astea :)
|
stai calm ca oricum astea sunt la vrajeala.. vom avea altele in curand
__________________ nitro Eu nu-mi pus stickere la vrajeala pe masina! Daca este sa schimbam sigla votam.. dar nu mai trage concluziile asa.. NU iti scriu cu rautate dar concluzia ta nu mi-a placut! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning