![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
si voi va drogati ?o.O
|
Mai nene.....salutari din partea biciclistului cu pana si surub.....in persoana :lol:.... a fost show de show, masini ,fete frumoase, burnout, muzica, mici cu gust .....(cunoascatorii stiu:rolleyes2) , balonase ,fum (2 ore ca sa stricat jucaria), cola pepsi, ploaie, soare, in final tot ce vrei, multumim tuturor pentru ajutorul acordat.Pozele vor venii in scurt timp,pana atunci unde este urmatoarea destinatie? Acuma....
@Lorentzo .... aaaaaa inca ma ustura genunchiu de la guma VASILEEEEEE unde esti? Sharki preia legatura8) (stiu stiu e copie dupa LupAlb da merge) |
Roger that....motoristul nostru si replica lui de azinoapte din conversatia cu trafy:
Trafy: Dextere stai u frate in spatele lor ca eu ii orbesc cu xenonu si interventia lui Budix: Budika: Stai linistit tata ca oricum nu vad mai nimic noaptea:)))))))) |
HAHAHAHAHAHAHAHA
De-aia mergea budik cu batu` alb in fata, ca nevazatorii?? La 120 la ora oricum nu cred ca-l ajuta foarte mult....dar chiar si asa, macar era de impresie.... Micii i-am testat si eu , confirm ...erau foarte .... din carne... Fumu` a fost de efect...dar si burnouturile au fost la fel BDK, ce ai facut la bac? (Omu azi noapte la 2 ajungea in VL si azi dim. la 7 juma mergea la bac....asta devotament frate) @Shadows in general: voi cand organizati un eveniment (EU)gen asta care tocmai a trecut? @privat2u: ai facut ochi? ziceai ca dormi o saptamana.... |
|
Shadows Racing Team
60 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/19...-a/page-3.html
Nu mai stau sa le pun pe toate aici ... Aici pun altele :D Despre eveniment nu exista cuvinte pentru a descrie sentimentul! A iesit intr`un mare fel! Felicitari la toata lumea! Nu mai am voce neam :)) Vreau sa mai spun ca aseara am primit si o cupa din partea membrilor CLUB GrillFest limit law! Merita tot respectul CLUB GrillFest limit law pentru munca depusa si felul in care a fost organizat! Felicitari SHADOWS de asemenea pentru tot ce s-a intamplat acolo si petnru atmosfera creata!!! Restu` e CanCan! :paper: |
pune man o poza cu cupa aici , sa se clateasca si ochiu meu :shock:
Restu-i Marachuca.... :ciggy: |
https://www.youtube.com/watch?v=oO53Rnm3_xs reactiiiii
|
1 Attachment(s)
Frumos montajul,FELICITARI!
Si pun si poza cu cupa!:D Restu` e CanCan! :paper: |
GREULEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
tare tare.... Am auzit ca azi a fost dat un reportaj, asta a fost cumva?? sau altu`?? Daca altu`, il vreau si pe ala... |
urmeaza si ceva mai lung...numai ca imi cam prind nasul in tehnica asta:)))))
|
dupa 3 zile de nesomn si una la lucru, cred si eu....
de pe drum inapoi aveti filmulete ceva?? vreau sa il vad pe omu` cu surubu` cum tremura ca varga in costumatia lui de motociclist.. |
SA CURGE FILMELE.................https://www.youtube.com/watch?v=cS5Qo_NkHqM
|
super ce ma oftic ca nu am fost si eu prezent :(((( oricum felicitari pt cupe ati facut show de zile mari :twisted::twisted::twisted:
|
Foarte foarte frumos, felicitari pentru cupe !
La mai multe ! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:55. |
- Copyright 2026 4Tuning