![]() |
Re: "Masina mea"
Bun venit la noi in "ograda" Mircea :).....Multa bafta la masinutza si sa ai parte numai de satisfactii cu ea......numai bine...
|
Re: "Masina mea"
:lol: :lol: :lol: mersi am sa incerc sa ma incadrez in jocul asta sa dau rezultate sau cel putin sa fiu si eu la numar macar .NU ?:lol: :lol: :lol:
|
Re: discutii Satu Mare
salll raul....iar mi s-a desprins si suna cam tare in plus nici nu vrea sa mearga asa nicicum (in rest am scos fum at din ele) da e mai obosit ca a tau :(
|
Fratilor Sa Stiti Bine Dexter Nu Mai Lucreaza La Levi Imi Desch Magazin Propriu Incepind De La Sound Tuning Exterior Interior Bord Plusat Scimbat Leduri Bord Plasma Bord Suspensii Tot Ce Va Va Trebui
A Da Si Resoftarea Calc Masinii Flash Tuning Inca Mag Ii In Postura De Facut Mobilier Pus Rafturi Si Mai Departe Cind Term Plec Dupa Marfa Si Dupa Sculele De Resoftare Si Un Urmator Proiect Tuning Pt Mine Va Fi Mortal Asta Va Fi Urmatoarea Surpriza Pt Voi Si Pt Shourile Tuning |
veveve dak te rog imi faci un cd cu mp3 cva house din ala cum i-ai pus la Bobo???:D
|
Quote:
|
fuaaaaaaa............ fratzilor............ ceva........... rdidicol!!!!!!!!!!!
http://www.***********/produse/Subwo...44_JackHammer/ este un filmuletz acolo jos pe site......... mad...... realy mad.... |
in locul punctelor scrietzi ***********
|
da de ce nu ma lasa www. be "liniutza" loud. ro
|
160 kg :lol: nici nu poti singur sa pui in masina :rockon: :headfones
|
Faci hernie numai cand te uiti la el......:)))
|
nu merge linku` .....
|
Quote:
Fara space cu nu lasa nu stiu de ce |
lasa cate un spatziu intre fiecare litera sau ceva :) ms
|
Pff nu lasa in nici un fel de mod sa postez linku.
Mergi pe www . ******** . ro si scrii la Cautare ca T9922-44 :) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning