![]() |
1 Attachment(s)
Poze cu alfa 33 pentru cei necredinciosi. 8)
Masina e la Smoke in atelier si nu umblu cu ea ca nu i-am facut inca asigurare si tre sa-i schimb pivotii fata. Ce sa-i faci? E greu in Romania. Laju si Paul Noob au vazut masina. Ard de nerabdare sa va arat ce fac 140 de cai si 200 nm cu o masina de o tona. |
alfa 33? :roll: :lol:
|
Am inteles ca s-a creat o confuzie aseara :wink:
|
ma...da.....mishto alfa aia din poza....asa as vrea si eu o dacie cu caroserie de mercedes :lol: :lol: :lol:
|
sandrei imi place ce vinil ti-ai tras pe partea stanga a masini. arata beton parca ar fi tridimensional. :)
|
da??...oare trebuie sa afle si toata tara...nu ajunge doar clujul??? sau te simti complexat din nou???
|
imi cer scuze racere, nu am stiut ca ating un punct sensibil. bafta numa bine ;)
dar n-am inteles-o aia cu complexatul |
ce faceti pianistilor :lol:
|
de azi sunt \"soferok'' 8)
|
\"Shoferok\" ti-ai tras legitimatie de port volan??? :twisted: :twisted: :twisted:
Felicitari ..era sa uit!!! :D |
Re:
Quote:
joia asta ce vine i-l iau si yo inapoi :D |
|
looool ... idiotii o lasat sa se vada si numaru...dejtepti...:))
PS: Asta m-o convins si pe mine sa-mi pun la vanzare monopostu' de f1 si elicopteru'... |
cica
\"... In treapta 1 de viteza ia cam 50 km/h , in treapta nr. 2 80 km/h in treapta 3 110-120 km/h si duce chiar mai mult dar mi-a fost frica sa-i dau :D in treapta nr. 4 120-160 km/h e si treapta nr. 5 chiar ca nu i-am dat'o si nici n-am sa i'o dau vre-o data :)) masina are modificare la teaza de esapament si galerie sunt scoase filtrele de aer si capacul se aude ca la raliu...\" si...vulpea ce a zis sau nu era din povestea asta. :)) |
deci....vaiiiii de capul meu...nu pot sa cred :help:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning