![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
L-am jucat si eu si in mare parte am o parere buna despre joc.Grafica tare,peisaj foarte detaliat .controlul e umpic cam greoi dar te obisnuiesti repede ,dar insa pe mine nu prea ma convins demoul astept cu nerabdare jocu FULL
|
Quote:
|
acest demo a fost scos mai mult pt. a pune in valoare controlul si damage-ul masinii.. sa nu uitam ca in Pro Street gasim si binecunoscutul tuning, asa ca varianta full va fi ca o binecuvantare..
|
Baieti sunt curios dak sa mai intamplat cuiva .....eu il iau si cand il instalez , la sfarsitul instalarii imi da eroare stie cineva de ce ?
multumes ......... |
3 Attachment(s)
lol..... ce damage 8)
|
eu nu pot sa joc cu damage-ul activat! il activez, intru in cursa(oricare ar fi:D) se incarca, dau start si apoi imi da eroare(cea cu don't send). pot sa joc cu aproape toate la maxim dar cand active damage-ul ma scoate din joc! de la ce o fii?
|
3 Attachment(s)
am gasit si eu niste poze mai spectaculoase prin folderul in care am instalat demo :D
|
Quote:
|
acum m-am apucat si eu sa trag de el ... de nfs dar cred k ... inebunesc pana-l ia ...
|
5 Attachment(s)
Cateva poze si de la mine :D
|
salz la nfs pro stret cand intru in joc imi zice asa unable to find techique skid in shader fx\worlddecal.efx shie careva ce treb sa fak?
|
ce placa video ai ?
|
ati radeon 9250 de 256 mb
|
^^^ nu are pixel shader 2.0
|
shi nu merge a?