![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Fosta iese din discutie, de vreme ce nu e indeajuns de inteligenta pentru a se exprima atat de corect. Raman actualul ei si...fosta altui membru. Imi vin in minte cuvintele unui mare comedian din ciclul Comedy Central: "you pussy"...Amice, e usor pentru cineva de nivelul tau intelectual sa lansezi niste acuze, de vreme ce probabil esti un complexat respins in diverse randuri din aceasta comunitate de pasionati auto sau...alta. Asa ca sta frumos in banca ta sau...bend over, ca evident iti place.
|
Quote:
Asa ca daca e cineva care tre sa citeasca regulamentul sau macar sa fie in tema cum se procedeaza in situatii de genul tu esti....( in curand o sa pot vb la timpul trecut ) acela. |
Salutari la toata lumea!E o tensiune pe forum de-o tai cu cutitu!Am citit si yo topicu asta si am ajuns la ideea lu Slip,cu cateva pagini in urma,de a avea o masina care sa reprezinte Iasul...
Ar fi o chestie interesanta tare...Oare se poate face ceva de genu?Ar fi frumos...Eu sunt pentru... Slip esti moderator?felicitari domnu Slip...te-am vazut pe fuga cand plecam de la Sf Maria azi... PS:Inteleg ca vineri se intalneste lumea...Pe mine ma primiti? |
Quote:
eu unu n-am somn cand stiu k nu mai termin masina aia o data.. dar cand tu vb de ..asa ceva.. atunci.. e jale... faza cu cutitu :D |
-Mai Slip nu fi rau is in sesiune frate!n-am pus geana pe geana de joi!!!era doar o expresie!Is rupt am cam 2-3 ex pe zi pana pe 8!dorm cam 2 ore cel mult din 24,iar cand termin cu scoala urmeaza serviciu si dupa cad lat.....
-Apropo s-ar putea sa iti cer sfatul intr-o anumita privinta,sper sa nu te superi...Sper sa nu fiu off-topic...Daca sunt imi pare rau... |
Quote:
|
In afara de toata telenovela asta care se petrece aici am citit ceva interesant, vreti sa faceti o masina care sa reprezinte Iasul. Daca vreti eu sunt disponibil sa va ajut la partea cu virtualul, venim cu ideile si eu o transpun in 3D ca sa ne facem o idee,de sambata o termin si eu cu sesiunea si ma apuc de treburi,poate vinerea viitoare vin la intalniri sa vb ca lumea daca e ceva.
|
mai mai mai.....suntem club de tuning,sau barfitoarele de la coltu strazii???:oops: :oops: :oops: nu pricep....
am zis ca am de gand sa-i cer un sfat/o parere lui Slip,nu?ce-i asa de nemaipomenit in asta?:rolleyes2 am mai vb cu Slip si inainte,asa ca nu vad problema.....:twisted: Ps:gabitzu69 poti dormi linistit pe cuvant.....8) |
Quote:
|
Reamintim ca diseara la intalnirea saptamanala a comunitatii 4Tuning Iasi se va decide ce "candidati" vor fi pentru moderarea sectiunii Iasi..
Sa nu spuneti ca nu ati stiut.. |
Marpha...se poate vota si prin vidioconferintza ? :-?:-)
|
Daca sunt telefoane 3G se accepta teleconferinta. Daca nu, merge si telefon normal sau (o)SMS :twisted:
|
Aseara,in cadrul intalnirii saptamanale a comunitatii 4Tuning Iasi s-a decis sa mergem pe varianta cu 3 moderatori: slip ZyZ si bakal..
Per total o intalnire reusita,multa lume,rasete etc. Va salut! |
...totusi sa se abtina IS 15 YAN .cel ce se da cu un Renault megane nou noutz ,care nici ... nu face....si se mai supara pe unu cu 130 de cai..negru...doar ca are nr de SV..rusinica frate...rusinica...si eu sunt din Iasi..bro..dar eram mandru ca sunt de aici..pana te am intalnit pe tine....care nu stii sa accepti invrangere..bro..cumpara ti o carutza..si fa play.daca nu..abtine te..nu te baga daca stii ca nu ai nik in pantaloni..ok..?? sau te am facut de ras in fata lu prietena ta..???? :-P ..pai fratioare te am pus eu sa te dai la mine cu bicicleta..bro..stai in banca ta..iar data viitoare..coboara din masina..nu doar te fa..ca eu nu fug nicaieri...bro...naspa de tine...te compatimesc..... :)))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning