![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Quote:
|
Quote:
si unii nu doar metaforic... |
Quote:
....am spus ca ma mai potolesc cu masini,modificari,intalniri ,cluburi ...etc |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sper k nu ai de gand sa renunti Jock..nu se merita..sincer..ai pus prea mult suflet in masina asta ca sa renunti tocmai akm..lasa k o sa vina si vremuri mai bune..cand o sa o vezi gata si in toata splendoarea ei o sa spui "Ce bne k nu am renuntat"..asa ca bafta Jock la modificari` !!
|
Salut vizionez de mult topicul tau inainte sa fi avut accidentu mia placut ce ai facut erai pe drumu cel bun dar dupa ce ai lovit masina trebuia sa o abandonezi oricat de mult ai sa lucri la ea si sa tot faci una alta gandestete o sa fie tot o masina ce a fost lovita destul de grav si tot felut de probleme dinasta o sa tot ai cu ea tio zis asta asa ca stiu din propria experienta mult respect pt ce faci tu acolo da mai gandeste salut :P
|
Quote:
*jock nu te lasa tocmai acum |
cel mai important e sa nu te descurajezi ;) toti avem perioade cand simtim ca totul e impotriva noastra si nu mai reusim sa o scoatem la capat,dar se rezolva...trebuie sa trecem peste obstacolele care apar,chiar daca ne este greu...asta-i viata,uneori cu mai multe nuante de negru decat de roz..si doar una avem,in care sa ne indeplinim visele...iar daca renuntam la pasiune cu ce mai ramanem?:shock:capu sus jock si nu te da batut!
|
hai tati tocmai tu sa te lasi...vezi-ti de familie si de restul, dar nu uita de golf:lol:
salutari din Tg. Mures:wave: |
Zicea bine Marica mai sus, ia o pauza..uita o perioada de masina..si apoi revino cu forte proaspete la ingerul tau :)
PS: fa absolut totul cu calm, daca le faci la nervi nu iese nimic, ba mai rau toate merg pe dos "Succesuri"!! |
de acord cu @ovydyu4all, mai exact cu P.S-ul lui
|
2 Attachment(s)
ieri dimineata am zis sa trec sa vad masina,ai muncit prea mult la ea ca sa lasi totul balta,mam uitat atent la ea,si mai ai de munca dar gandeste'te ca ce a fost greu a trecut,dar cand tragi linie nu ai sa regreti,parerea mea...vorbea cineva mai sus de momente in care crezi ca totul este impotriva ta,dupa ce am plecat de acolo a intrat o Milka in mine si ma aranjat putin,poate ne vedem odata,stau prin zona si ajung repede,si 2 poze cu ea de dimintea stand in ploaie(scz calitatea dar sunt facute cu telefonul)
|
Ce probleme o sa-ti mai faca frunzele alea.. iti acopera lacrimarele si e normal sa intre apa in masina..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning