Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

silent 22-01-09 15:43

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by HD-90-MTZ (Post 2001447)
Nu mai exista postul pentru ca ai postat prea multe masini pentru o zi...Trebuie postata doar o singura masina pe zi!(eu cred ca asta este motivul pentru care ti-a fost sters postul).Te sfatuiesc sa citesti regulile!;)

ok ms mult asa o sa fac:) poti sa te uiti putin totusi si sa iti dai cu parerea?

HD-90-MTZ 22-01-09 15:49

Quote:

Originally Posted by silent (Post 2001449)
ok ms mult asa o sa fac:) poti sa te uiti putin totusi si sa iti dai cu parerea?

Pai la toate masinile ai cam aceleasi greseli:culoare ireala,folie ireala(prea inchisa),selectii colturoase,jante strambe(de ex la TT zici ca vireaza roata spate),priza de aer ireala la golf,incearca pentru inceput sa nu te complici si sa faci lucrari simple.Bafta!;)

Rares_CRM 22-01-09 19:51

2 Attachment(s)
Honda Civic by CRM

silent 22-01-09 20:03

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 2002221)
Honda Civic by CRM

mi se pare ca ai iesit umpik q bara fatza in partea dreapta putin in afara(e si putin stramba) ...si rotile sunt putin inclinate...umbla umpik l unghiul d la jante:)..in rest mi se pare ok.bafta!

Manson 22-01-09 20:51

se posteaza doar o singura masina pe zi...

silent 22-01-09 21:09

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 2002418)
se posteaza doar o singura masina pe zi...

te rog eu spune-mi si mie unde sunt regulile astea k snt nou si nu am apukat sa le citest.ms

Manson 22-01-09 22:16

Quote:

Originally Posted by silent (Post 2002484)
te rog eu spune-mi si mie unde sunt regulile astea k snt nou si nu am apukat sa le citest.ms

mai demult din cauza faptului ca se umplea forumul cu multe masini facute total aiurea s-a pus regula ca userul sa poata posta o singura masina pe zi

Rares_CRM 22-01-09 22:31

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 2002723)
mai demult din cauza faptului ca se umplea forumul cu multe masini facute total aiurea s-a pus regula ca userul sa poata posta o singura masina pe zi

pai eu n-am m-ai postat de ceva vreme o masina aici :)
si deobicei imi i-a cam 4-5 ore la o masina... deci, nu prea pot sa fac 2 masini pe zi, ca sa le postez aici :)

LE: sau despre silent era vb? :) acum am observat ca a postat cateva masini. :) Ok, imi cer scuze.

HoricutzWSR 23-01-09 18:25

Jeday-design ...ai incalcat doua reguli deodata...

I- ai postat mai mult de o masina
II- nu sunt foarte sigur,da` bara fatza de pe Mercedes e de pe un Fiat Ducato facut de un bun prieten d`al meu TOMMY...:)

wlady 23-01-09 19:57

2 Attachment(s)
Toyota Avensis... Enjoy

silent 23-01-09 20:00

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 2005020)
Toyota Avensis... Enjoy

foarte frumoasa dupa parerea mea...brushing...reflexii frumoase:)...reusita intr-un cuvant...ia zii ma ajuti si pe mine sa dobandesc cunostintele necesare pentru a creea reflecsii de genul ala?:rolleyes2

KillerINC 23-01-09 20:02

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 2005020)
Toyota Avensis... Enjoy

frumos ... nota 20

wlady 23-01-09 20:03

Quote:

Originally Posted by silent (Post 2005029)
foarte frumoasa dupa parerea mea...brushing...reflecsii frumoase:)...reusita intr-un cuvant...ia zii ma ajuti si pe mine sa dobandesc cunostintele necesare pentru a creea reflecsii de genul ala?:rolleyes2

RefleXiile se fac dupa ce le ai destul de bine cu brushul simplu... esti inca la inceput ... cum ti-am mai zis ... incearca sa faci c/p pana cand te prinzi cum sunt unghiurile, perspectiva si toate cele...

silent 23-01-09 23:15

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 2005035)
RefleXiile se fac dupa ce le ai destul de bine cu brushul simplu... esti inca la inceput ... cum ti-am mai zis ... incearca sa faci c/p pana cand te prinzi cum sunt unghiurile, perspectiva si toate cele...

ink o intrebare mai am la care te rog f mult sa rasp..cum ai facut semnatura aia asa tare:D..as vrea si eu semnatura mea in genul asta..dak ai vreun tutorial sau vreun sfat:)

robbyxX23 24-01-09 00:01

doar scrii textul dorit in photoshop si te joci cu Blending Options..

All times are GMT +2. The time now is 12:39.

- Copyright 2026 4Tuning