Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

GABBY_ 20-06-09 13:27

Re: Constanta - Accidente

Accident grav in intersectie la Dacia undeva pe la 10 dimineata, 2-3 ambulante, trafic ingreunat serios.Unul opreste la semafor iar celalalt/a intra in fundul lui.

b31rmy 20-06-09 18:29

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 2423185)
Accident grav in intersectie la Dacia undeva pe la 10 dimineata, 2-3 ambulante, trafic ingreunat serios.Unul opreste la semafor iar celalalt/a intra in fundul lui.

Erau 3 masini implicate in accident si toate 3 erau foarte sifonate.Un seria 5 negru un seria 3 si un a4 mai vechi,nu le-am vazut numerele

semjke 20-06-09 21:25

S-a lasat si cu putina bataie accidentul de la Dacia.. Au aratat la stiri pe Neptun

sonykel 22-06-09 19:20

2 Attachment(s)
pe la 7:30 se intamplase , pe la 12:30 inca se chinuiau sa scoata maxi-taxi din stalp...

DyZ 23-06-09 09:30

:(( a patit ceva stalpul ?

aikman 23-06-09 21:55

soferi de pe maxi taxi cred ca sunt cei mai periculosi soferi

sonykel 23-06-09 22:00

stalpul nu mai e , il taiau baietii cu autogenul...

ErViN87 28-06-09 09:58

a facut careva poze la cel de la bld tomis cu stefan cel mare?
taxi vs megane?

CT18NRG 28-06-09 16:29

2 MORTI si un ranit grav astazi intr`un accident cu un bmw pe aurel vlaicu in apropierea sensului giratoriu . viteza estimata de politie 140 km/h . s`au incolacit pe stalp . bmw`u s`a rupt de la stalpul dintre usi in 2 bucati . rezervorul era la 50 de metrii de masina ..
urat !

Urban_Racing 28-06-09 19:14

Din cate am inteles unul 15 si unul 18 ani , pacat!

DyZ 28-06-09 20:26

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...i-tragice.html - accidentul

YZF-PWR 28-06-09 20:59

Nasol rau...

Sor3L 28-06-09 21:02

Constanta - Accidente

latrai prosti sunt astia de la stiri nici macar nu e bine toti erau din constanta si varstele la fel se duc nuci se intorc pietre de acolo nici nu stiu sa se informeze , unu dintre ei il stiam , pacat tineri ........

schumi_86 29-06-09 01:21

Asa este,inconstienta si lipsa de experienta isi zic cuvantul......
Din cate am inteles cel de la volan chiar avea carnetul suspendat pt.viteza sau ceva de genu....pacat ca mor de tineri si mai trag si pe altii dupa ei........

bele 29-06-09 19:24

ora 17:45 in dreptul pietei de la ciresica un mosulica plin de sange la cap si la genunchi, nu stiu ce masina l-a lovit :cry: sange pe jos, ambulanta, de toate pe acolo..

B-72-RZD 29-06-09 20:00

Stie cineva de cel de sambata seara, de pe Iorga (la 200m de lapusneanu)?
Un logan si un matiz, cred ca frontal lovite, fiindca imediat dupa ce am auzit scart de frana, m'am intors si am vazut loganul pe 2 roti, apoi a revenit din nou pe toate 4.. asta ca o urmare a faptului ca loganul ar fi folosit matizul drept rampa :lol: .. fara victime, din fericire, dar ma gandesc ca au trecut 5 secunde de cand am trecut noi prin locul ala.. puteam fi noi aia, in fine.
Are cineva mai multe date, sunt tare curios cum s'a intamplat :)

Blondy26 04-07-09 16:57

Drumul Constanta - Eforie, venind dinspre Eforie era o coada infernala de la Lazu incepand, accidentul era undeva intre Constanta si Agigea - 4 masini un Ford parca, un VW Beattle negru facut zob pe partea soferului, ambele pe partea stanga, in afara carosabilului, iar pe partea dreapta un X5 pe marginea soselei si un Seat Ibiza visiniu in afara soselei... Politistul care dirija circulatia a spus ca sunt si ceva victime. Pe urma la giratoriul de la iesire din Constanta, alt accident, un Lupo rosu cu botul praf, un Cielo argintiu usor avariat si inca o Dacia parca albastra. Pe pod la Dorally alt accident minor de data asta... Zi urata azi:|

sonykel 04-07-09 21:26

azi fara sa exagerez am vazut minim 20 de masini busite avarii medii spre grave si toatea astea in maxim 150km facuti prin oras si ct-eforie-ct

pe unde zice yra de accide eu am trecut imediat nici nu ajunsese salvarea smurdu era in retorvizoare... era un cintroen un mertz un bettle si un seat ceva(poate erau mai multe sau poate am vazut eu gresit marca) si un tir ceva oprit mai jos dar parca nu avea daune... in eforie nord 2 masini busite in agigea o duba de inghetata si multe altele...

aikman 04-07-09 22:28

duba de inghetata mai e ? mergem sa il golim ? pe caldurile astea , facem si noi un marunt gramada

sonykel 04-07-09 22:46

era la capu podului la agigea , du-te tu da cred ca sa topit deja :lol:

CT18NRG 05-07-09 22:22

casa de cultura in fatza la shaguna , o tipa intr`un gf 5 a intors pe linia continua si a luat un scuterist in plin . fractura de bazin si de membre + scuter facut praf.

D_M_X 06-07-09 00:50

3 Attachment(s)
sapt trecuta Vw Phaeton Drum Basarabi_ Medgidia. Accident+masina luata foc

YZF-PWR 06-07-09 01:01

Pfff da a ars frate nu gluma

sonykel 06-07-09 06:50

acum sincer nu vreau sa fiu gica contra sau sa fiu parintele loganului , da nici nu vreau sa zic ca vw face masini proaste... dar daca era vorba de un logan care a luat foc dupa un accident deja aici curgeau zeci de pagini despre cat de usor ia foc loganu , despre cum nu sar airbagurile :lol:

ErViN87 06-07-09 08:30

sonykel ai dreptate...

DarkJEDI 06-07-09 10:17

eu am vazut logane lovite usor cu airbagurile sarite, deci nu e asa negru cum se zice. dar phaetonu ala zici ca sa topit. pun pariu ca avea plinu de benzina.

D_M_X 06-07-09 12:01

partea din spate era intacta.A ars doar la motor si tot interiorul.Capota pur si simplu s-a topit.
P.S. avea 80 L de benzina :)

DyZ 06-07-09 12:35

asta cred ca vroia sa isi ia banii de la casco ...

vizal 06-07-09 14:17

avea si viteza ...ca doar nu arde o ditai limuzina la un simplu impact cu un copac sau ce o fi lovit el acolo.
porsche ala din mamaia cand a ars avea viteza foarte mare...orice masina cred ca ajungea la fel daca mergea cu peste 200km/h
deci daca a ars asta nu inseamna ca nu e buna...are si soferul o mica vina pe acolo:???:

soferul a scapat?

300zxtt 06-07-09 19:26

Quote:

Originally Posted by DyZ (Post 2465247)
asta cred ca vroia sa isi ia banii de la casco ...

De fel , in momentul in care e atins alternatorul in accident, incendiul e inevitabil.De fel astia care vor sa ia banii, incendiaza pur si simplu masina. Iar,in ce se vede din poze, impactul a fost destul de serios.

Daniel D N A 07-07-09 12:06

Accident foarte urat la intrare in Medgidia o Dacie praf din care a rezultat un mort si inca vreo 3 masini

CT18NRG 07-07-09 13:44

6 masini , un mort , 6 raniti din care 4 destul de gravi

Daniel D N A 07-07-09 13:54

http://www.antena3.ro/stiri/rutier/d...ier_75272.html

DarkJEDI 07-07-09 19:45

care a fost ordinea intamplarilor?

CT18NRG 07-07-09 22:10

la ora 12 au fost implicate 6 masini . depasire neregulamentara . avarii , decesul unei persoane . conducatorul auto nu avea permis decat pt C+E , fara B . atat zic politistii . pana am plecat noi de acolo nu se pronuntaresa care a fost treaba in detaliu .. si din pacate am ajuns mult prea tarziu ( trafic blocat rau ... n`a prea tzinut contrasensul de data asta ) ca sa`mi dau seama exact ce a fost acolo .... oricum nu a fost extraordinar de spectaculos sincer sa fiu

Psycho 12-07-09 04:34

O gramada de accidente in oras pe ploaie ... ... pe soveja nu se trecea .. cica .. au trecut 2 land rover un q7 si o solenza :D hihihi ... o gramada de masini ramase pe dreapta ....

Sofro 12-07-09 04:50

Acum o ora accident urat fix in fata parcarii de la aqua magic(pe bulevard)....6-7 piloni rupti....un passat(taxi) si un fiat stilo.....fiatu` roata dreapta fata rupta...aripa dreapta,bara,faruri,capota,grila,usa+geamuri dreapta sofer+pasager.....passatu` botu praf....parbriz....roata stanga fata rupta....unul dintre soferi(nu stiu care) mort de beat+ victime...

semjke 12-07-09 11:00

1 Attachment(s)
Accident la iesirea spre Carrefour azi noapte pe la 12:30, a doua masina era tracta de un 4x4 din noroi

Urban_Racing 12-07-09 11:40

Stie cineva ce nr avea phaetonul ?

Psycho 12-07-09 13:25

asta din poza s-a lovit cu un breack care l-a aruncat in pamantul ala din intersectia de la vaporas mi se pare ..

am inteles ca a fost un accident destul de urat si la dacia

cand m-am intors in oras era pe square-ul de la carrefour o ambulanta de al smurd si vre-o 2 3 paramedici care resuscitau o persoana dar ... nu stiu daca era victima a unui accident de circulatie , 2 - 3 masini erau acolo dar nu stiu detalii

All times are GMT +2. The time now is 15:26.

- Copyright 2026 4Tuning