![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
un h2 sut de 500 cai si de 1000 de ori mai tare costa 60 000 e si asta vrea dublu si ceva ....asta e ...omu cere ....nu esti obligat sa ii dai ati auzit ale cui sunt cele 2 masini slr 722 xow si rolls tot cu xow ? > rani adamescu > capital : rex , unirea si connex |
Quote:
|
Da e fisu vitreg a lu adamescu...si?
rany...shady... |
Quote:
ai uitat hotel rex ;) |
3 Attachment(s)
opel gt....
|
^^^^ Ce seamana cu Pontiac Solstice la design.....
|
Quote:
|
Are 2 slr-uri 722 adamescu?! :|
|
oameni care nu au ce face cu banii.....ce naiab o face el cu 2 slr unu merge noaptea si unu ziua>?...unii nu au ce sa manace ziua si alti au 2 slr vai de tara asta
|
ma voi sunteti orbi? un slr 722 si un rolls...unde ati vazut voi 2 slr? cele 2 masini: slr si rolls... geez...
|
intrebare : adamescu (am auzit tot pe acest topic) nu are si un maybach 62 park ???
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
1.911 turbo + 1 buc baiat valabili numai cu noua oferta cosmote :D :lol:
2.parcarea de vis : Mertz,BMW(cabrio 6`er) si cireasa de pe tort 3.Cireasa de pe tort LAMBO 4.O vectra b frumoasa,tunata cu bun gust(parerea mea) 5. si 6.Hyundai coupe negru misto...Like a gangsta` car!(daca a mai fost p`aici imi cer scuze) 7.NSX si atat...altceva nu mai zic! 8.In the memory of Ayrton Senna! Si am mai vazut de curand...F430(B-XX-TRK),SLR 722 :shock: de vis,ML63AMG,RS4,SL65AMG...Dar la astea n`am poze pt ca la SLR mi`a fost rusine ca era proprietaru` langa el si restu` sunt destul de "vazute" pe strazile noastre! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce tare e NSX ala rosu....ce mi-ar place si mie una
|
am vazut aseara pe la 12-1noaptea, pe soseaua din mamaia... prin fata la rex dadeau ture un gallardo galben si un db9 negru frumos rau de tot
|
Quote:
|
Blvd Aerogarii in prelungire spre Pod Aviatiei.. Exact inainte de OMV Baneasa. Fara sa fac reclama sau cva .. e cea mai buna spalatorie din Bucuresti. :D
|
Mersi Bemelo...asa, Bv. Aerogarii, ala e bulevardul. :D
Din cate am inteles de la unchimiu (NU SUNT SIGUR), clientii fideli vor avea o spalare exterioara gratuita sau o curatare de interior gratuita la un numar de "spalari" acolo... OK, sa continuam cu masinile tari, ca sa nu zica lumea ca fac(em) reclama... |
10 Attachment(s)
cateva .. o sa revin cu alte poze si altadata :d
|
3 Attachment(s)
un R32 de la mama lui ... cam neingrijit
|
vad des SLR-uriile in mamaia.....dar cred ca face naveta omu Bucuresti-Constanta...Cat ii ia ? :)
P.S. de unde atatia bani ? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
un cl frumusel :)
|
Quote:
|
Frumushel e mult prea putin spus....
:X e tare raaaau de tot! :) o sa vin si eu cu un filmuletz dragutz azi`maine :D P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! |
|
Quote:
|
Quote:
legat de lansare trebuia sa-l dezveleasca in Bucuresti Mall pe 19 iunie.. acum vad ca l-au amanat pentru 3 iulie (este un A5 in mall cu o prelata pe el) |
lambo doors ii lipseste lui CL :)
|
Intersant CL-ul , (cine ghiceste de cine ii facut are o inghetata :) :) , indiciu , incepe cu F...) dar nu prea merg spoilere de japoneze si aripile umflate pe CL , seamana pe idiotenile de la Lorinser. Insa tevile din spate arata interesant pt ca dau bine cu linile de la stopuri.
Un alt lucru care strica masina e logo-ul acela imens , chiar nu da bine. "lambo doors ii lipseste lui CL" Cu asta chiar nu ai nimerit-o ,parerea mea ca LSD pe CL mi se pare tiganie curata. |
Quote:
|
Nici mie nu imi place semnul ala mare din mijlocul grilei la CL. strica tot....
|
6 Attachment(s)
Quote:
612 cai pret EUR 224.790 si surpriza este de vanzare pe mobile cu nr de RO adica B ..... |
daca vreti sa va pozez un G si un CLS brabus sa imi ziceti ca sunt ale unuia pe unde lucrez eu, nu prea fac poze la masini dar daca vreti sa imi ziceti sa va pun :)
|
Ia baga G-ul BRABUS! ;) (daca e ala mushtar, sa stai linistit ca nu e brabus...doar exteriorul este)
Sunt curios. Iar in legatura cu FAB-ul ala...mie nu-mi place absolut nimic la masina aia! Nici tobele...nimic! CL-ul este un coupe de lux (cel putin asa trebuia sa fie)...nu e ca SL, CLK sau alte modele... In fine, gusturile nu se discuta. |
baga`le un G am vaz si eu la mein in oras:Dfrumos rau CL ala:D
|
Daca nu va place CL-ul sa nu va cumparati:!:
Probabil ca niciunu dintre voi nu o sa aveti vreodata bani sa va cumparati CL-ul ala. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning