![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oare Bogdan vrea pe 15" sau pe 14"? Parca astea de le are acum sunt pe 15". |
Erau pe-aici pe forum ceva set la 250 de euro, dar necesita ceva munca la ele.
|
Quote:
|
Cele din al doilea link mi se pare ca s-au vandut,probabil ma insel dar asa stiam.
|
2 Attachment(s)
Bogdane ceva rar si foarte apreciat in afara are fi un set de jante MATTIG de 8 cu 10 J sau 9J toate pe 15" foarte rare si cu un aspect extrem de clasic si daca nu ma insel chiar vinde cineva asa ceva in romania.
Pun si o poza : |
o parere .. sunt cam exagerate... si nu ar da bine pe masina ..
|
mattigurile ar da perfect pt stilu pe care il vrei...de asemenea si schmidt`urile...ca o solutie low-budget poti incerca jante (de VAG) dublate cu buza polishata...
dupa parerea mea...daca nu gotti, mai bine tragi tare si iei schmidt`urile Multa bafta Bogdan! |
La o masina FWD adoptarea unor jante de latimi diferite (mici pe fata si mari pe spate) nu isi are rostul. La Dacie mai mult de 8j .........
|
10 j demential.... :D
am citit pe acea prezentare ca ai o aprindere mai deosebita... imi poti spune in ce consta aceasta aprindere si de pe ce masina ai luat ? |
[QUOTE=golidix;2839416]10 j demential.... :D [QUOTE]
Numai demential nu o fi(exceptand anumite personaje) ,la 10j incaltate corespuzator o sa traga de volan ca Arnold dar pana lui va fi demential mai ales dupa cateva viraje.Matting-urile am vaga impresie ca vor atinge in arcuri si va trebui sa foloseasca distantiere de aceea ar fi bine sa vada ce ofset poate folosi fara distantiere . |
eu am gasit niste jante de mitsubishi in 6 prezoane pe 10 j si le-am pus sus fara cauciuc si intradevar atingea marginea jantei pe interior :) pana si jantele de aro modelu acela mai nefolosit sa zic,ating in arcuri... cu 185/60
|
Quote:
mai mult as vedea Compomotive Turbo Modulare pe masina ta cu auriu si buza polisata:D |
2 Attachment(s)
Bogdane, jantele prezentate mai sus sunt intr-adevar interesante dar din punctul meu de vedere Daciei ii sta cel mai bine tot pe 3 prezoane. Intr-adevar, Gotti-urile sunt destul de scumpe si se gasesc extrem de greu. Poti insa sa cauti jante ca si cele din poza de mai jos. Sunt facute pe la noi, pe la Cluj si sunt mult mai accesibile decat Gotti-urile. Cele din poza au 10J. Sunt convins ca ar arata perfect pe NIG.
|
Quote:
|
Tari rau, alea puse de The Enzo, dar cred ca daca ai iesi cu ele si 10 secunde pe strada si te vad marlanii, ramai instantaneu fara talon.
Banuiesc ca tu urmaresti sa o faci de show, adica "Show and no Go" :lol:...daca ii pui 10J Si alea puse de FIF sunt foarte marfa, parca au fost puse pe sutici alea nu? |
1 Attachment(s)
WOOOOOWW....Fratioorr!!! Ce sunt asstea????
Sunt sudate cu apartu de sudura? Au facut al II-lea razboi mondial?? |
Sunt 2 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaante. Ideea era modelul de janta, nu altceva. Da, sunt sudate, asa au venit. Da-mi tu alta buza (cerc) si le schimb bucuros ;). Faza e urmatoarea: jantele astea sunt extrem de usoare (cei care au modelul asta montat pe masina vor confirma acest fapt - alexufo are un set montat pe masina, Lancer_evo avea acum ceva vreme). In schimb, au dezavantajul de a se indoi foarte usor si de a crapa la gropi. Cu alte cuvinte, sunt jante de circuit.
|
parerea mea ca la dacie ii sta bine cu jante in 3 prezoane dublate.cele de mai sus sunt smechere doar ca mai trebuie lucrat la ele.
|
Quote:
2 la mana Mattig'urile de 15" no vor atinge in viata lor intr'un arc au ET=3 ;) Cum puteti sa ii dati sfaturii sa isi puna jante in 3 prezoane ?!?! Cand el are punte cu discuri spate cu 4x100 de la mama iei ... si pe fata mecanica tot cu 4x100 ... ce face face flanse de la 4x100 la prinderea de dacie ? |
7 Attachment(s)
Baieti, vad ca s-au incins discutiile si au luat amploare:rolleyes2..haideti sa va lamuresc: am avut o perioada in care am cautat disperat Gotti si doream sa raman pe 3 prezoane, dar cu aceste jante nu a fost sa fie, pur si simplu nu mi s-au legat treburile..:sad:
Apoi a aparut ocazia de punte spate in 4 prezoane cu discuri si am hotarat ca e momentul sa trec mai departe si sa merg pe 4 prezoane, solutie care imi permite sa aleg intre mai multe modele de jante pentru masina mea, si nu sa raman blocat la Gotti, care sunt extrem de rare si de noi sa le cumperi sunt ff scumpe;) Pe fata nu vreau sa pun mai mult de 8J cu cauciuc intins de 195..si asa cred ca va implica ceva modificari la coltul pragului pentru a putea vira la maxim fara sa atinga...si nici nu vreau sa scada simtitor performantele dinamice;) Jantele acestea DRAG, cu 195/45 sunt f usoare si frumoase, s-a simtit diferenta in bine la comportament dimanic fata de jantele de Aro, dar necesita distantiere ca sa iasa inafara asa cum imi doresc eu8) Deci nu o sa aleg Mattig(nu imi place modelul) eu vreau ceva cu buza lata si polishata, cu miezul mic si pe fata sa nu sara de 8J..adica jantele pe care le-am pus eu in poza imi plac f mult sau Compomotive-le Turbo cu miez auriu pe care din vara anului trecut am incercat sa le iau de la proprietarul initial din Brasov, dar la acel moment nu vroia sa le vanda si cand l-am sunat acum 2 saptamani mi-a spus ca le-a vandut..si acum sunt iara scoase la vanzare:rolleyes2 Iata pe ce masina erau cand le-am vazut eu la Brasov8) |
Eu zic sa lasi masina asa cum e, pui distantiere cat vrei tu de mari si gata... Parerea mea. Masina ta e unica in tara prin prisma investitiilor (nu stiu cati au cumparat jante+anvelope Yokohama noi pt Dacie) si lucrului bine facut... Eu unul cred ca ii sta f bine asa, si daca ai sa faci o prezentare pe un topic strain (turcesc, argentinian, spaniol, ca acolo se mai poarta am vazut R12) nu stiu daca va fi cineva care sa aiba ceva de comentat.
Stii cum e in Romania, cand au aparut Borbet A 16" 9J pe usi, in 2-3 luni toti ursii aveau, cand si-a pus unul Borbet T 7,5 cu 9J toti au scos la vanzare "A-urile" sa isi cumpere "T-uri". Cauta o pereche de distantiere si punele de proba pe masina, eu zic ca nu ai sa iti mai doresti altceva. Iar daca vine cineva odata cu Ronal Turbo la tine sa faca schimb cu jantele tale, atunci da, se merita, altfel eu unul nu vad rostul. Si pt toti cei care doar se dau cu parerea, nu vreau sa fiu inteles gresit, dar de cate ori ati cumparat voi un set de jante care erau "impecabile" si de fapt la vulcanizare s-a dovedit ca aveau 2-3 suduri si trebuia lucrat la ele, sau asa mai departe. Decat sa cumperi un set de jante "de pe net" pe care sa le pui la punct, sa fie "ca noi" mai bine cauti jantele la producator, vezi ce pret au si umbli cu table pana pui bana pe ban sa ti le permiti, sau daca le gasesti la cineva care le are de putin timp si cunosti persoana respectiva. Spor in continuare Bogdane cu masina, si fa ceea ce crezi tu ca e bine, eu unul am incredere, pana acum nu ai dezamagit! |
Jentile care sunt acum pe masina ,sunt foarte apropiate de "stilul Gordini" daca ai face evazarea panoului si usi spate exact cum arata varianta R12G/807G ,zic ca te apropiii foarte mult origilal.
|
2 Attachment(s)
Mda..specific tarisoarei noastre..: dupa ce am asteptat timp de 10 zile sa-mi soseasca centurile iata ca azi au ajuns in sfarsit(cu Curier "rapid"..)..insa nu sunt in 4 puncte asa cum am comandat ci sunt cu prindere in 3 puncte, fapt pentru care le voi returna si voi lua in 4 puncte,dar de la altii;):shakefist
|
Nu stiu de unde le-ai luat, dar pot sa iti recomand locul de unde le-am luat pe ale mele: Horguem Tuning (are omul topicuri pe la bursa). Pretul era sub cel al importatorului oficial.
|
Quote:
|
Site-ul lor nu este actualizat deci nu te ajuta prea mult. Userul omului este "horguemtuning". Trimite-i un PM. Ultima oara cand am fost pe la magazin (acum vreo doua saptamani) aveau centuri. http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...ri-311331.html
|
Quote:
cred ca despre asta este vorba ... http://www.horguemtuning.ro/news/ima...20str%2012.jpg |
1 Attachment(s)
am eu niste roti pentru tine daca tot vrei j mare si anume 11j
|
eu am stat 2 luni sa-mi vina niste semnale de la ei nu recomand nimanui
|
Quote:
Pana la urma cred ca am sa cumpar si centurile tot de la Racing Nick, au fost f seriosi si prompti de fiecare data cand am luat ceva de la ei;) |
Quote:
Intradevar este Opel, si stiu ca s-a urmarit un proiect gen Mad Max, dar a fost abandonat..mai multe nu stiu sa-ti spun Daman:rolleyes2 On Topic: am comandat centurile la Racing Nick Bucuresti, deocamdata nu mai au pe stoc, dar ziceau ca saptamana asta vor primii; si m-am decis si asupra culorii..vor fi albastre pana la urma:-) |
Pe masina de care scaune ai? :D
|
De Tatră, chiar e greu să dai puțin înapoi să vezi o poză cu scaunele?:roll:
Felicitări pentru mașină, nu m-au atras prea mult Daciile niciodată, dar ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place.;) |
cum se comporta suspensia de la nea mitica amortizor?
|
Quote:
Pe masina sunt scaune FK Basic..cele mai simple si usoare de la ei;) Multumesc Manu:-) |
galeria cu "porci" au fost montate pe masina?:D sau astepti pana vin trompete ?
|
Quote:
in fine... suspensia se comporta foarte bine, trecem peste faptul ca ma durut fundul de la scaune... da e bine!:D:D glumesc...(in mare parte):D |
Quote:
Asa ca maine imi iau masina la munca si ii fac ITP-ul(chiar daca mai are valabilitate jumatate de an), ca de sambata ma apuc de demontat in vederea pregatirii pentru orizontale...si apoi mai iese la gaze si la poze la motor cand o zbura porcul..:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning