![]() |
Re: Club TICO
am si eu nevoie de ajutor, de unde gasesc si eu, dar ieftin (sau chiar donatie:D) doua bucati de autocolant transparent rosu cat stopurile de tico?
|
Quote:
|
ceea ce se vinde ca folii stopuri este autocolantul transparent care e folosit de majoritatea firmelor de publicitate, d-aia incercam, poate cineva lucreaza in domeniu...plus ca sunt mai la tara asa, la vreo 30 de km de cel mai apropiat oras unde as putea gasi asa ceva! am recuperat o pereche de stopuri tip lexus care au cerculetul ala rosu de un alb imaculat:D. ma gandeam ca imbracate in colant si cu niste becuri altfel dispuse prin ele as putea realiza ceva dragut
|
Frumoasa ideea....
Care e faza cu benzina 5 ron ??? Astia au inebunit de tot? App au si program zilele astea cei de la carbo-test? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
intrebare :)
ne intalnim vineri sau nu ? ca sa stiu si eu cum imi fac programul :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
daca vine mos caciun, cam asa ceva am de gand, si imbracat in folie rosie geamul, semnalizarea alba cu becuri galbene
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azi a fost canicula, nu vad cum ar fi zapada in 2 zile :lol:
Prezent oricum. |
vin si yo :D... app...mi-am astupat vizorul spre asfalt...provizoriu cel putin :D
|
Ai astupat sonda de temperatura exterioara? :lol:
|
Quote:
|
Daca zici ca e provizoriu, probabil e plug&play, deci curand iti satisfaci curiozitatea si masori si zapada 8)
10 Decembrie 2010, IKEA Baneasa 1. SKR* - ora 19.00 - 0769 919 936 |
Eu m-am decis sa calc un pic masina ca e cam sifonata, dar inca ma gandesc daca sa ii fac si bad look.
10 Decembrie 2010, IKEA Baneasa 1. SKR* - ora 19.00 - 0769 919 936 2. Dany_pkt aka LEF- 0786 463 525 |
10 Decembrie 2010, IKEA Baneasa
1. SKR* - ora 19.00 - 0769 919 936 2. Dany_pkt aka LEF- 0786 463 525 3. Tank - 0761339068 |
Are cineva (daca exista) un bec cu leduri pentru plafoniera de Tico? (ca cel original as vrea, doar sa fie cu leduri albe).
|
Quote:
|
Atunci as cauta becuri normale sau SMD-uri, doua, dar cu tot cu soclu, si le "infig" cumva in plafoniera. Unde gasesc socluri?
|
1. SKR* - ora 19.00 - 0769 919 936 2. Dany_pkt aka LEF- 0786 463 525 3. Tank - 0761339068 4. Vlad - 0729 017 024 ora 19 :) |
eu in plafoniera am reusit sa indes un sofit cu leduri de dimensiune normala, doar ca am largit lamelele
|
Quote:
|
o sa fac si o poza nu e o problema, in esenta am fortat pana a intrat
|
3 Attachment(s)
hai ca am coborat la masina, pozele nu sunt prea clare dar ca idee se vede ceva
|
am gasit becuri pozitie/frana cu 12 leduri la 15 lei, are cineva asa ceva? se merita sau sunt chioare?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
PS. Culmea e ca eu am la mine in localitate unul dintre cele mai mari engros-uri de unde se alimenteaza magazine din toata tara, unde gasesti toate prostiile posibile la cele mai mici preturi, si totusi mi-e lene sa ma duc :)) |
1. SKR* - ora 19.00 - 0769 919 936 2. Dany_pkt aka LEF- 0786 463 525 3. Tank - 0761339068 4. Vlad - 0729 017 024 ora 19 4. Sebastyan2001 - 0766 191 121 de data asta ajung sigur ca e masina gata ! La ce ora a ramas intalnirea ???? |
Se pare ca la 19.00, ca alte idei n-au aparut. Cred ca baietii au fost de acord de nu au scris alta ora :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cine ma lamureste si pe mine ce este piesa marcata in imagine si cum ar trebui sa lucreze?
|
1 Attachment(s)
Eu am alta nelamurire.... La mine nu exista teava aia incercuita in poza! Si nu stiu ce rol are... precizez ca este doar capatu ala care iese din "filtru de aer", si in partea aia dinspre motor (vezi sageata) nu are unde sa intre. Cu ce ma afecteaza?? Si ce "artificiu" pot sa ii fac ca sa corectez eventualele incurcaturi...
PS:(scuze ca am folosit aceiasi poza :D) |
Liviu, teava aia este ca sa traga carbu aer cald iarna, si este fff bine sa o ai !
nsmoga din cate stiu ce ai icnercuit tu in poza este pt masinile euro 2 sau cu aer cond ca sa creasca turatia cand dai drumu la aer, una din 2 ! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:23. |
- Copyright 2026 4Tuning