![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
ehe frate emotiile sunt de nedescris, mai ales la primele legale, cine zice ca nu a avut emotii la priemele minte :) eu uitasem sa opresc termocupla, sa inchid geamu si am plecat jalnic...lumea la geamu meu cu sfaturi care mai de care :)) e frumos. Eu sincer am emotii de pe acuma cand ma gandesc la ce`o sa fie :)
Facem echipa frumos, si mergem mai multi. Vine si baiatu cu SLK`u din germania special pt Craiova :) deci o sa iasa frumos, macar experienta o sa fie placuta :) |
Nu pot sa ratez asa ceva, PREZENT si eu!!!:D Sa iau aparatul???;)
|
Pai neaparat trebuie sa iei aparatul :) daca o sa fim multi asa... si pe drum o sa fie super super
|
Quote:
|
stiti pe cineva in valcea care face bari din plastic? sau le modifica? sorry de mass
|
Quote:
|
Daca aveti nevoie de sustinatori vin si eu, si vorbind de emotii, eu le am doar daca e sa ma dau cu cineva de-aici, apai in fata unei multimi de oameni...;)
|
depinde cu cina ma dau...daca e sa vina vreun figurant care ma provoaca si chestii d`astea da am emotii pt ca stiu ca daca ma arde apar discutii, etc. Daca vine un baietzas si zice hai sa ne dam nu am emotii, indiferent de ce masina are. Dar si cand vine un figurant si te provoaca...si il arzi....sentimentu e de nedescris :)
|
nu avem nevoie de sustinatori avem nevoie de coechipieri,asa sunt o gramada de olteni care ne sustin
|
Prezent si eu.......sper k si la start :cry:, daca nu.......in rand cu aplaudacii
|
Quote:
|
Mda,
Va salut respectuos...si vreau sa va anunt ca am sa ma inscriu la grupa E...tocmai mi`am luat de la Dovali la promotie o pereche de adidasi + 1 breloc..o sa alerg in grupa E cum alearga zimbawuenii dupa lei... Let`s get down the business!! |
Ma aici nu m-ai nimerit, de origine nu sunt oltean, asa ca voi veni, ca sustinator, si nu al tau ca tu ai multi si numa' olteni...
Extraordinar......crek atunci knd va citi ce'ai scris......se razgandeste si nu se mai prezinta la start :lol: |
Quote:
Uite ce scrie aici: "Inscrierile se vor face in ziua evenimentului pt cei care vin din provincie pt public va fi accesul liber." Adica, exista si-un public, nu numai participanti |
Quote:
Asta-i faza de YouTube, nu pot sa o ratez. Vin cu echipa si carul de reportaj.:D:D:D |
Quote:
|
Ice_wyss daca nu te superi, imi spui si mie ce motor ai ? si ce an de fabricatie ?:D
|
Fratilor important este sa mergem cat mai multi acolo ca sa facem frumos. Iar pentru cei care ne vom da este important sa avem sustinatori :) , deci veniti cat mai multi :D.
|
Quote:
|
Adica va razganditi in ce sens ?
|
Quote:
Nu ma supar...am motor de 2,0l 24 valve 150 cai..un bidon de masina!:2gun::peace::2gun::peace: |
Quote:
|
:D Pai sa te bagi :) k sa fim mai multi de la valcea :) k si eu ma bag chiar daca nu am nici o sansa... dar merg asa de distractie :) si ca sa-i sustin pe ceilalti care chiar pot face ceva acolo
|
Bey bidoane, n'o mai jigni asa k totusi face frumos si linisitita multe masini.
P.S.: Daca o mai jignesti poate iar pik pompa in rezervor :lol: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Cum la grupa E? ca acolo scrie peste 200cp :| Ai alta masina...ca sa inteleg? |
"Mda,
Va salut respectuos...si vreau sa va anunt ca am sa ma inscriu la grupa E...tocmai mi`am luat de la Dovali la promotie o pereche de adidasi + 1 breloc..o sa alerg in grupa E cum alearga zimbawuenii dupa lei... Let`s get down the business!!" citeste tot glumea, facea aluzie ca se da pe jos |
A...scuze :oops::oops::oops:acu` m`am prins :D
|
e careva on si plictisit ?:)
|
din pacate, da :))
|
ce bine ca nu-s singurul:P
|
neatza :))
|
ce neata ma? eu cu Alexik am fost deja de dimineata la cafea:)))
|
Pisicuta pis pis pis..te-am visat azi noapte-n vis! :)) Am innebunit....asta seara am avut sub talpa piciorului pentru o perioada destul de scurta ..dar foarte intensa..un 320i e36 coupe! 2 donuts si un powerover mini drift mi-au facut organismul sa vibreze spre un fel de orgasm automobilistic!
|
obsedatule:)
|
Daaaaaaaa........un burnout destul de reusit.......de si'a pus stapanu' mainile in kp :lol: si i s'a pus in fata masinii zicand: HoHo Gata Te Rog :lol::lol:
|
:)) :)) :)) :)) ce puteti sa-i cereti lui Cucu....:D cine l-a facut obsedat nu a gresit :)) :))
|
Uhhh,daca aveam si fete pe aici ce bine era..Cred ca trebuie sa recrutam cateva fete de pe la Sanitar,le mai luam cu noi pe `ici pe colo`...mai veneau pe la domiciliu,o frectie,un masaj,o respiratie gura la gura..o vorba buna...cu alte cuvinte,aveam asigurata si chestia cu PRIMUL AJUTOR...
In cazul meu de exemplu,am inceput de raceala..puneam mana pe tel..Alo,domnisoara Andreea-Da..spune..-Veniti va rog la domiciliu,am inceput de raceala...No,venea domnisoara,facea ce facea,ma punea pe picioare repede..Chestia asta trebuie urgent discutata.. Uhhh,iar bat campii...:blahblah::punch: |
Quote:
|
Luam in calcul si ce a patit Cucu aseara dupa ce s`a dat cu 320`ul...a coborot din masina rumen in obrajori si excitat..daca aveam Primul Ajutor cu noi,il intreba domnisoara..Cuce,ce ai patit,observ o umflatura`n bracinar,stai sa`ti descant de umflaturi...Impacam capra si varza..
De la raceala am luat`o pe ogor... :anger::dance: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning