Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

BaLaurzor 27-06-09 22:34

Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2443137)
Poti sa pui ce insemne vrei tu in geam daca nu ramai fara vizibilitate dupa afisare, si daca nu sunt ofensatoare, nu aduc jigniri, etc. iar daca promovezi tocmai sindicatul lor asta nu are cum sa ii supere, deoarece acestia le apara lor drepturile.
:lol:

poate scapi si de ceva amenzi cu ocazia asta :D:D

ondin 27-06-09 23:11

Pai asta e clar ca daca te opreste totusi police si nu te amendeaza ai scapat si de amenda.
Sa ne spui si noua daca functioneaza, poate chiar cauti bine si vezi unde gasesti un radar iar apoi treci intentionat cu masina din dotare cu mult peste viteza admisa in zona aia, si cand ajungi in dreptul celor cu radarul claxoneaza si baga flash-uri sa stie ca i-ai vazut, ca sa vezi ce se intampla.

mozolici_hd 27-06-09 23:31

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2443197)
Pai asta e clar ca daca te opreste totusi police si nu te amendeaza ai scapat si de amenda.
Sa ne spui si noua daca functioneaza, poate chiar cauti bine si vezi unde gasesti un radar iar apoi treci intentionat cu masina din dotare cu mult peste viteza admisa in zona aia, si cand ajungi in dreptul celor cu radarul claxoneaza si baga flash-uri sa stie ca i-ai vazut, ca sa vezi ce se intampla.

Poi abtibildul il am de la un inspector de politie si mi l-a dat ca sa nu ma mai opreasca politia:P si in caz ca ma opreste o zis sa le zic ca el e taicamiu vitreg si ca mai umbla si el cu masina:))) inca ceva...i-am zis sa imi faca rost si de abtibild pt numar...ala te scapa de radar nu iti iei amenda,dar se face mai greu rost de asa ceva...

BaLaurzor 27-06-09 23:46

avem curcani printre noi baietii ! ... pe el :D:D:D

mozolici_hd 27-06-09 23:49

:)))nu sunt curcan...pff de cand ma chinuniam sa imi fac rost de abtibild...acuma mai trebe sa ma milogesc de leshinatu ala poate imi face rost si de abtibild pt numar:X:X.Daca fac rost si de dinala...atunci la mine in bord o sa scrie NO LIMIT:))

sNap7 28-06-09 00:31

Sa nu scrie cumva SMURD :lol:

Ce scrie la semnatura ta? Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare? :D

BaLaurzor 28-06-09 00:33

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 2443349)

Ce scrie la semnatura ta? Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare? :D

ceva de genu :D:D numa ca el vrea sa devina pilot :D NO SPEED LIMIT

mozolici_hd 28-06-09 00:33

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 2443349)

CORECT ;)) stai linistit ca nu sunt vitezoman...o mai calc eu din cand in cand...ideea era ca nu vreau sa ma opreasca politia pentru ca astia intotdeauna iti gasesc ceva in neinregula daca vor...

ondin 28-06-09 10:19

Tu vrei protectie totala si asta e cam greu de obtinut. Daca dai in trafic peste nebunul care l-am vazut eu vineri cum l-a depasit pe cel din fata mea pe linia continua dubla de pana la acel peco de la blocuri, cu scoaterea acestuia de pe drum, apoi frana brusca in fata astuia, dupa condus cu 15 km/h serpuit, iesit pe jumatate din masina afara intors spre nefericit si gesticuland ca o gorila, la calea ferata oprit masina si venit pe jos spre cel din spate, mare noroc a avut asta ca a scapat nebatut de viteazul din povestea noastra.
De un nebun din asta in trafic nu te scapa nici o folie numai politia romana.

BaLaurzor 28-06-09 11:25

vorba aia ... nu te pune cu nebunul ca are mintea odihnita ... oricum eroi dinacestia sunt peste tot ... am patit-o si eu de destule ori ... tragi mai pe dreapta , incetinesti si il lasi pe kamikaze sa continue drumu .... ultimea mea patanie e la intrarea in simeria inainte de curba la dreapta cand a intrat un dobitoc in depasire la un tir desi venea eu de pe contrasens , noroc ca era loc de 3 masini pe sosea ca daca nu .....

SpYk3 28-06-09 12:23

baieti in cate zile imi vine amenda acasa ,daca am pupat un radar? :lol:

BaLaurzor 28-06-09 18:01

maxim 2 sapt din cate stiu ...

Kedy 28-06-09 18:20

Sti rau, la un coleg a venit dupa 5 luni si 2 saptamanii, termenul maxim pt care este valabila instintarea pt infractiune este 6 luni

Marius3k 28-06-09 18:43

Daca nu te-au oprit si era radar mobil, atunci nu-ti vine nici o amenda acasa. Daca era camera fixa, nu prea mai sunt valabile amenzile date de acestea. ;)

ondin 28-06-09 19:22

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 2444900)
Sti rau, la un coleg a venit dupa 5 luni si 2 saptamanii, termenul maxim pt care este valabila instintarea pt infractiune este 6 luni

asta cu radarul e din fericire doar contraventie, daca era infractiune erau deja dupa tine cu mandatul de aducere.:rolleyes2

SpYk3 28-06-09 22:02

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 2444962)
Daca nu te-au oprit si era radar mobil, atunci nu-ti vine nici o amenda acasa. Daca era camera fixa, nu prea mai sunt valabile amenzile date de acestea. ;)

Din cate am auzit,mai nou daca s-au scos radarele fixe(camerele) iti vine acasa poza si amenda daca te ia radaru.
Erau parcati in cristur la poarta fabricii de oxigen pe sensul hd-deva si eu veneam dinspre deva:| ma astept la o poza de minim 70km/h :|

RaceDr1v3r 28-06-09 22:33

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 2445467)
Din cate am auzit,mai nou daca s-au scos radarele fixe(camerele) iti vine acasa poza si amenda daca te ia radaru.
Erau parcati in cristur la poarta fabricii de oxigen pe sensul hd-deva si eu veneam dinspre deva:| ma astept la o poza de minim 70km/h :|

Si eu astept un radar de acu doua saptamani, tot cu o viteza de cel putin 70km/h :(

mozolici_hd 29-06-09 12:37

Nu o sa primiti nici o amenda daca ati mers cu 70KM/h pentru ca masina are o toleranta ,iar acul indica intotdeauna mai mult cu vreo 10-15 km/h

Kedy 29-06-09 13:57

cu 5 Km mai exact fata de GPS ;)

ondin 29-06-09 14:57

depinde ce fel de 70 ati avut voi, daca era mai aproape de 80 decat de 60 poate sa vina ceva felicitare.
oricum pe la Cristur mai nou nu mai e de mers tare ca tot mai des este un echipaj acolo care atat previne la accidente pana nu mai avem bani de iesit la terase seara.

SpYk3 29-06-09 15:14

1 Attachment(s)
abia astept sa-mi vad poza :lol:

p.s. bizon in trafic ,mai nou asa se parcheaza la noi in HD :arrow:

mozolici_hd 29-06-09 15:31

Nu vreau sa supar pe nimeni si imi cer scuze daca sunt si taximetristi pe aici,dar taximatristii astia sunt niste mari nesimtiti.Opresc,parcheaza unde ii taie capu' si cel mai enervant NU semnalizeaza.Ma scoate din minti cand il vad ca se baga in fata mea fara sa semnalizeze X(

F.R.Sonic 29-06-09 15:45

asa e, unii taximetristi sunt in lumea lor!:bat:
desi poate ca trebuie sa-i intalegem putin si pe ei ca stau ore intregi in masina conducand si chiar sa semnalizezi orice manevra devine enervant :)
Dar asta nu scuza cu nimic nesimtirea unora :rolleyes2

ondin 29-06-09 15:59

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 2447262)

asta e aiureala..daca nu incurca pe nimeni poate sa stationeze linistit, nu sa parcheze si sa plece, dar daca clientul acolo ii cere sa coboare, taximetristul ce sa faca si el ca sa castige un ban.
nu incurca acolo nici pe cei care vin de la combinat, nici pe cei care vin dinspre gara, etc. din partea mea poate sa opreasca si sa stationeze acolo, nu are voie sa parcheze, ca e un fel de intersectie romaneasca, dar cum nu avem locuri de parcare, oprim si noi pe unde gasim loc.

asa a parcat zilele trecute un batranel in fata la Deva Mall dacia lui din '78 si au venit baietii cu camionul si i-au saltat masina, chiar daca inainte erau acolo parcate masini cate 3 bucati, cu anunturi de vanzare, atunci nu erau probleme, acum am devenit super corecti.

daca ai super masina si super pile chiar cu masina pe camionul ala tot ti-o coboara baietii si pleaca imediat cu coada intre picioare, daca nu ai pe nimeni te uiti cum iti pleaca cu masina si trebuie sa platesti apoi bani buni sa recuperezi masina.

asta e diferenta fara de lumea civilizata, acolo daca esti super cunoscut si faci din astea platesti amenda la fel ca omul simplu si mai apari si la televizor sa vada comunitatea ce bou sau magar esti.
egalitate, frate.

http://www.wreckedexotics.com/newpho...eirda129.shtml

aici vedeti ce boi sunt americanii si cum apreciaza ei distantele..au doua pedale si le incurca pana si pe alea. daca aveau o dacie din aia obosita ca trebuie sa fi super pilot sa o conduci, sa ai grija de semnalizare sa ti de bat apasat mereu ca alfel nu semnalizeaza, sa turezi bine si la relanti ca altfel moare motorul in intersectie, sa nu miste masina in panta numai din ambreiaj si acceleratie ca nu merge frana de mana si cate si mai cate.

*HD_85_GEL* 30-06-09 23:42

sa invatati si voi sa mergeti pe motocicleta....

http://video.jocuri-clip.ro/cum-nu-s...anga-1657.html

mitza_27tyc 01-07-09 10:25

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2441317)
una bucata invitatie moka pe trackerul www.filelist.ro care doreste , dar sa fie activ ca am mai dat 2 invitatii care au fost sters din cauza de inactivitate

daca mai ai invitatie pe filelist mi-ar trebui mie :arrow: [email protected]

P.S. am si eu 15 invitatii moka pe trackerul www.opennetwork.ro

BaLaurzor 01-07-09 11:58

Quote:

Originally Posted by mitza_27tyc (Post 2452569)

sent :D

*HD_85_GEL* 01-07-09 12:19

Quote:

da si la baiatu una :D

mitza_27tyc 01-07-09 22:26

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 2452963)
.....

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 2423905)
.....

Invitatiile sunt pe ''drum'';)

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2452899)
sent :D

danke colega!

driver_xs 01-07-09 23:10

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 2447262)

acolo e parca si locul de parcare al unui tip cu nr hd-xx-LOW, nu mai tin minte numele masinii

BaLaurzor 01-07-09 23:20

Quote:

Originally Posted by driver_xs (Post 2454627)
acolo e parca si locul de parcare al unui tip cu nr hd-xx-LOW, nu mai tin minte numele masinii

da , acolo are firma

*HD_85_GEL* 01-07-09 23:20

Quote:

Originally Posted by mitza_27tyc (Post 2454493)
Invitatiile sunt pe ''drum'';)

danke colega!

id. meu de mess : geluizbasa :D

F.R.Sonic 01-07-09 23:39

Quote:

Daca mai ai una si pt mine Mitza, send it to [email protected] ca nu ma supar. :hug:

mitza_27tyc 02-07-09 06:58

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 2454713)
Daca mai ai una si pt mine Mitza, send it to [email protected] ca nu ma supar. :hug:

si a ta e pe ''drum'';)

L.E. mai am 12 invitatii; cine mai doreste, cine mai pofteste ?

Kedy 02-07-09 08:57

Quote:

Originally Posted by driver_xs (Post 2454627)

El macar era domn si o urca sus nu o lasa in strada ca ala

Quote:

Originally Posted by mitza_27tyc (Post 2454916)
si a ta e pe ''drum'';)

Trimite-mi si mie una ;) [email protected]

stilostilo 02-07-09 09:14

1 Attachment(s)
paparazzi :grin:
"L.E. mai am 12 invitatii; cine mai doreste, cine mai pofteste ?"
daca mai ai si se mai poate : [email protected]

ondin 02-07-09 09:39

daca tot e colectie aici de adrese de mail pe yahoo pun si eu una poate primesc o invitatie

[email protected]

mersi fain.

Kedy 02-07-09 09:43

Bv ba asta micu tu devi din ce in ce mai periculos :lol: 8) :lol:

F.R.Sonic 02-07-09 10:24

Quote:

Originally Posted by tune_AKj (Post 2455120)
tnx....ne mutam pe o alta sectiune?...sunt curioasa ce modificari/achizitii...de "jucarii" ati mai facut:D

Era si cazu sa-ti mai arati si tu nasu pe forum :p:baby:
Achizitii de jucarii? ohoo de unde sa incepem...sunt atatea! :)

*HD_85_GEL* 02-07-09 10:32

Quote:

Originally Posted by mitza_27tyc (Post 2454916)
si a ta e pe ''drum'';)

baga si la mine una: [email protected] :D

All times are GMT +2. The time now is 19:24.

- Copyright 2026 4Tuning